Ποτέ δεν με εκπροσωπησε η Εθνική. Ο λογος ομως γινεται για την αγιοποιηση ενος Γερμανου που ποτε δε σεβαστηκε τον τοπο, και πλουτισε απ 'αυτον.Γιατι δεν πηραμε αλλο Γιουρο; Γιατι δεν στηθηκε αλλο φιλε μου. Γι' αυτο. Και δεν ειχαμε τύχη. Γιατί αμεσως μετα το Γιουρο με βίασε η ... Αλβανία αφου ήμουνα τοσο "Ρεχακλίδικη" ομαδα; Ρωτας ερωτησεις που ξερεις τις απαντησεις. Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.
Την δε τελευταια ερώτηση σου δεν την παιρνω χαμπαρι καθολου. Τι παει να πει αν κονομάω ή αν διοικω στον Ολυμπιακο; Επελεξα μια ομαδα να υποστηριζω πρεπει να κονομαω; Τι σχεση εχει αυτο; Αφου δεν με εκπροσωπει έξωθεν , τι σημασια εχει;
Περαν τουτου εγω απανταω σε ολα. Και τα παιρνω ενα ενα παρ' ολο που δεν εχω τη διαθεση για αντιπαραθεση. Θα απαντησεις κι εσυ σε καμια απο τις ερωτησεις μου;
Και πριν πεις ποιες ειναι
Σε εκπροσωπει σαν ανθρωπο και Έλληνα η αηδια της ευρωπης για το ποδοσφαιρο που παιζει η εθνική ομαδα;
Πως αισθανεσαι που παικτες της "εκπροσώπου" εκφραζονται σκαιότατα εις βαρος μεριδας λαου τον οποιον "εκπροσωπουν" ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΜΕ; (σημαντικο το κεφαλαιο)
Που μετρήσατε οι υποστηρικτες του Ρεχαγκελ (και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και αυτο ειναι ξεκαθαρο απο το πως γραφετε) οτι οι Ελληνες στην πλειοψηφια τους αγαπουν το Γερμανο;
Πως χαρακτηριζεις ανθρωπο που την Κυριακή γαμαει τη μανα του Καραγκούνη και την Τεταρτη φωναζει στον Καρα να γαμήσει τα μουνια;
Τελικα η αγαπη σας δεν ειναι για καμια "Εθνική". Είναι μόνο για την συγκεκριμένη κούπα και για τον συγκεκριμενο προπονητή.
Bookmarks