Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mard Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω δεν ειπα αν σε εκπροσωπει ο Ολυμπιακος σαν Ελληνα. Παρατηρησα οτι τα κυρια παραπονα σου για την εθνικη (που οχι μονο επι Ρεχαγκελ δεν σε 'εκπροσωπει" αλλα Ποτε οπως εσυ ειπες, αραγε αφου ειχαμε και εχουμε τοσο ταλεντο στο ποδοσφαιρο οσο λες γιατι δεν πηραμε το Euro και το μουντιαλ με την φιλοσοφια Αλκετα "Θα τους γαμησουμε") ειναι οτι αλλοι κανουν κουμαντο και αλλοι κονομανε. Κι εγω ρωταω, κονομας ή διοικεις στον Ολυμπιακο?

Ποτέ δεν με εκπροσωπησε η Εθνική. Ο λογος ομως γινεται για την αγιοποιηση ενος Γερμανου που ποτε δε σεβαστηκε τον τοπο, και πλουτισε απ 'αυτον.Γιατι δεν πηραμε αλλο Γιουρο; Γιατι δεν στηθηκε αλλο φιλε μου. Γι' αυτο. Και δεν ειχαμε τύχη. Γιατί αμεσως μετα το Γιουρο με βίασε η ... Αλβανία αφου ήμουνα τοσο "Ρεχακλίδικη" ομαδα; Ρωτας ερωτησεις που ξερεις τις απαντησεις. Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.

Την δε τελευταια ερώτηση σου δεν την παιρνω χαμπαρι καθολου. Τι παει να πει αν κονομάω ή αν διοικω στον Ολυμπιακο; Επελεξα μια ομαδα να υποστηριζω πρεπει να κονομαω; Τι σχεση εχει αυτο; Αφου δεν με εκπροσωπει έξωθεν , τι σημασια εχει;

Περαν τουτου εγω απανταω σε ολα. Και τα παιρνω ενα ενα παρ' ολο που δεν εχω τη διαθεση για αντιπαραθεση. Θα απαντησεις κι εσυ σε καμια απο τις ερωτησεις μου;

Και πριν πεις ποιες ειναι

Σε εκπροσωπει σαν ανθρωπο και Έλληνα η αηδια της ευρωπης για το ποδοσφαιρο που παιζει η εθνική ομαδα;

Πως αισθανεσαι που παικτες της "εκπροσώπου" εκφραζονται σκαιότατα εις βαρος μεριδας λαου τον οποιον "εκπροσωπουν" ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΜΕ; (σημαντικο το κεφαλαιο)

Που μετρήσατε οι υποστηρικτες του Ρεχαγκελ (και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ και αυτο ειναι ξεκαθαρο απο το πως γραφετε) οτι οι Ελληνες στην πλειοψηφια τους αγαπουν το Γερμανο;

Πως χαρακτηριζεις ανθρωπο που την Κυριακή γαμαει τη μανα του Καραγκούνη και την Τεταρτη φωναζει στον Καρα να γαμήσει τα μουνια;

Τελικα η αγαπη σας δεν ειναι για καμια "Εθνική". Είναι μόνο για την συγκεκριμένη κούπα και για τον συγκεκριμενο προπονητή.