panahs7 (15-11-14)
Δεν κατάλαβα; Και εμείς, κλέφτες θα γίνουμε;;;
Στην τελική, πάρτε Παλαιοκώστα, να ληστεύουμε του βαθμούς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (15-11-14)
Πραγματικά θα κάνω καιρό να ξεπεράσω την απογοήτευση... Αυτήν την ομάδα τη γούσταρα τρελά! Ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Ελλάδα σε εθνικές ομάδες, σε όλα τα αθλήματα! Γιατί ενώ π.χ. και στο μπάσκετ πήρες Ευρωπαϊκό, το πέτυχες με παίκτες που κέρδιζαν κάθε χρόνο Ευρωλίγκα! Στο ποδόσφαιρο όμως αυτό το πέτυχες στην έδρα του αντιπάλου και με παίκτες που ατομικά ελάχιστοι στέκονταν σε μεσαία ευρωπαϊκή ομάδα!
Κατάφερες και πήρες Euro (όσα χρόνια κι αν περάσουν, την 4η Ιουλίου στο Ντα Λουζ δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ), πήγες σε άλλα 2 Euro, έφτασες στους "8" της Ευρώπης και στους "16" του κόσμου! Ασύλληπτα κατορθώματα! Και επαναλαμβάνω: με παίκτες που ο καλύτερος ήταν μετριότατος...
Γι' αυτό η Εθνική Ελλάδος 2002-2014 ήταν η ζωντανή απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο είναι ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα. Το άθροισμα του ταλέντου των παικτών της ήταν πολύ κάτω από το ταλέντο της Ομάδας.
Ο Σαρρής πρέπει να πάει κι αυτός στα τσακίδια, κατά τη γνώμη μου. Επειδή έφερε αυτόν τον Αρλεκίνο, τον χειρότερο προπονητή στην Ιστορία της ομάδας. Με τα λεφτά που θα δώσει τώρα για αποζημίωση, κράταγε τον Σάντος που ήθελε να μείνει αλλά ζήταγε κάτι περισσότερο! Δυστυχώς, τώρα το να ξαναχτίσεις πάνω σε ερείπια είναι πιο δύσκολο από το να γκρεμίσεις ό,τι έχτιζες.
Ντροπή και αίσχος τέλος ΣΤΟΥΣ 14 ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ που έπαιξαν χθες. Τα ονόματά τους είναι για μένα στη μπλακ-λιστ του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (15-11-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Γιατί?
Με το ταμπούρι δεν ξερογλυφόμαστε?
Ο Νικόλας έχει κατηγορηθεί ως λάτρης της άμυνας μαζινό, άρα δώστε του την κατάλληλη ομάδα.
Την ομάδα που το έχει κάνει σχολή και καμάρι!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VALVERDES_7 : 16-11-14 στις 02:32
Ο Ρεχάγγελ κι ο Σάντος με αδύναμους αντιπάλους παίζαν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και βάζαν γκολ. Κάτι Μάλτες, Λεττονίες κλπ τις κάναμε με τα κρεμμυδάκια. Ο Αναστόπουλος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να κάνει το ίδιο σε παιχνίδια που ο αντίπαλος θα σου αφήσει τη μπάλλα να κάνεις παιχνίδι.
Ναι, θέλω. Ξεκίνα.
Du3lisT (16-11-14), panahs7 (16-11-14), sirkostas (16-11-14), VALVERDES_7 (16-11-14)
estai (16-11-14), sirkostas (16-11-14), VALVERDES_7 (16-11-14)
2006
Kαζακστάν-Ελλάδα 1-2
Τα γκολ στο 77 και στο 93
Ελλάδα-Γεωργία 1-0
Ελλάδα-Ουγγαρία 2-1 το γκολ στο 93 ο Καφές
2007
Μάλτα-Ελλάδα 0-1 με πέναλντι του Μπασινά στο 66ο
Ελλάδα-Μολδαβία 2-1 με γκολ στο.. 94ο λεπτό του Λυμπερόπουλου.
2010
Μολδαβία-Ελλάδα 1-1
Ελλάδα-Λουξεμβούργο 2-1
* Και άλλα πολλά που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης...
estai (16-11-14)
Κατ'αρχήν αυτά στα οποία το παιχνίδι ήρθε όβερ, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να γίναν με μία φάση, εκτός και αν κοπάνησε κανένας αυτογκόλ από το κέντρο.
Για να ξέρουμε και τι λέμε...![]()
sirkostas (16-11-14)
Για τα όβερ ήδη απάντησε ο Νίκος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ο αντίπαλος έστηνε πούλμαν, η ΕΘνική είχε την υπομονή και τον τρόπο να ξεκλειδώσει έστω μια φορά τη μαζική άμυνα του αντιπάλου. Κάτι που οι ομάδες του Αναστόπουλου υστερούν απελπιστικά.
Ελλάδα-Βοσνία 3-2 (το δεύτερο γκολ των βόσνιων στο 93').
Ελλάδα-Μάλτα 5-0.
Λουξεμβούργο-Ελλάδα 0-3.
Λεττονία-Ελλάδα 0-2.
Ελλάδα-Μολβαβία 3-0.
Ελλάδα-Λεττονία 5-2.
Λογικη η απολυση του Ρανιερι, τεραστα η ευθυνη του αλλα και οχι τελειως δικη του. Οι παιχτες παιζουν και οταν σε 4 ματς με θεωρητικα πιο αδυναμους αντιπαλους εχουν και αυτοι μεριδιο οταν παιρνουν μονο 1 βαθμο. Δεν το λεω μονο εγω, οι ιδιοι διεθνεις το λενε. Παντως γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι, ακομα κι αν φερουμε το Μουρινιο, παιξουν οι καλυτεροι μας και τα δωσουν ολα. Ειναι εμφανες οτι η ομαδα δεν μπορει σε αυτη τη φαση. Ειναι περιπτωση που απλα δεν "παει", συμβαινει και στον αθλητισμο και γενικοτερα... οπως η μπαρτσελονα περυσι που κλωτσαγε ευκαιριες να παρει τον τιτλο, οπως ο ολυμπιακος τη σεζον 2009-10 κλπ. Εννοειται βεβαια οτι πρεπει να παλεψουμε μεχρι το τελος και ο,τι βγει.
Σάκη - μάνα μου, αν αναλάβω την Ρεάλ και παίξω ταμπούρια στην Ισπανία, είμαι για τα θηρία - το ακριβώς αντίθετο ισχύει για την Εθνική (και ειδικά μέσα στην Ισπανία
)...
Φυσικά και είναι θεμιτό να ζητάς αυτό που ζητάς, αλλά δεν είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε μισό παίκτη από την μέση και μπροστά, (μεσοεπιθετικά και έμπροσθεν) να παίζει σε ομάδα της προκοπής στην Ευρώπη - και σίγουρα τυχαίο, δεν είναι.
Αυτό το υλικό έχουμε και έτσι πρέπει να παίζουμε.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-14), sirkostas (16-11-14)
VALVERDES_7 (16-11-14)
Bookmarks