O Kobiashvilli είναι πολύ καλός παίχτης και παίζει στη Schalke πάντως.
Δημήτρη οι Γεωργιανοί ειναι για τα μπαζα.Οι παικτες τους φανηκαν γιατι εμεις είμασταν για ακομα ενα παιγνίδι απαράδεκτοι.Ελεεινή εμφάνιση απο τους πρωταθλητες Ευρώπης που δεν ευχαρίστησαν καν τους φίλους τους που μαζεύτηκαν να τους χειροκροτήσουν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΟ, αλλα φαινεται πια οτι δεν μπορείτε άλλο.Ως εδώ ήταν.Ωρα για φρέσκα.
Ηλία δεν ειναι μονο ο Βρύζας.Αυτή η Εθνική όπως ειναι τώρα δεν εχει μελλον.Απλά ο Βρύζας ειναι χτυπητο παράδειγμα μαζί με τον παρηκμασμένο Ζαγοράκη του γεγονότος ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ αλλαγή.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
O Kobiashvilli είναι πολύ καλός παίχτης και παίζει στη Schalke πάντως.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γιατι πέσανε σπρωξίδια λίγο με τους οπαδούς τώρα στο τέλος, ιδέα μου ήταν;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οχι προεδρα δεν ηταν ιδεα σου...απλα ειχανε παει καποια παιδια να παρουν φανελες και θεωρησανε σωστο οι σεκιουριταδες να αρχισουν να τους σπρωχνουν σαν σακια!
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Ενα χιπ-χιπ-ουρά για τους σεκιουριταδες λοιπον;;;
Τον Οτο μην ξεχνας!
Κοίτα ρε που κοντεύω να ψιλοσυμπαθήσω τον Μπασινά απόψε. ΗΜΑΡΤΟΝ.3d_wow Κατάπιε τη γλώσσα του ο Μένιος.![]()
Πιπινι μου εδειξε μια φωτο σου ο κλοουν και επαθα πλακα!
Εισαι πολυ ωραια γυναικα!
Super δηλώσεις Μπασινά στο Mega με δριμεία κριτική για ΠαναθηναΙκό, λέγοντας τους απαράδεκτους και ότι καμία μεγάλη ομάδα δεν φέρεται έτσι !!!
Και με Μένιο σε διπλανό παράθυρο να έχει μείνει χαζός τελείως !!!
![]()
![]()
![]()
Μαλλον προετοιμαζει το εδαφος για Καραισκακη ο Μπασινας!! Και ετοιμαζεται και ο ιδιος!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ετοιμάζεται γιατί; Για σφαλιάρες;Αρχική Δημοσίευση από iek
παιδιά τι είπε ο Μπασινάς? Τώρα γύρισα στο γραφείο μου και διάβασα για αυτό. Υπάρχουν οι δηλώσεις σε κάποιο σαϊτ?
Ήρθαν οι 4 Ριβάλντο (σε ηλικία): Ντάνι, Λέμενς, Μπουλούτ, Καψής
Δεν ξερω Σακη!! Απο ό,τι λεγεται μάλλον για μεταγραφη!!Αρχική Δημοσίευση από sadi
Ειδικα αν τον ακουσω σε καμια συνεντευξη προσεχως να λεει καλα λογια για τον Ολυμπιακο θα ειμαι σιγουρος!!
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Από ότι καταλαβαίνω έκανε δηλώσεις για τον Παναθηναϊκό και για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι σε παίκτες όπως αυτός ο Νικοπολίδης και ο Φύσσας. Ανέφερε μήπως και τον Νικοπολίδη όταν μίλησε για την παλιά του ομάδα? Μόνο τότε θα τον παραδεχτώ.
Είπε ότι η διοίκηση του ΠΑΟ του φέρθηκε απαράδεκτα ... ότι ζήτησε να κάνει προπονήσεις με την ομάδα λόγω Εθνικής αλλά αυτοί προχώρησαν στη λύση του συμβολαίου του ... και ο Μένιος επιεικώς χέστηκε επάνω του.
Άστραψε και βρόντηξε ο Άγγελος Μπασινάς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε... προειδοποιήσει ότι θα μιλήσει εν καιρώ για το διαζύγιό του με το "τριφύλλι" και το έκανε φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Mega.
Η κουβέντα πήγε στην αγωνιστική του απραξία και στο πως παρ όλα αυτά ο Ρεχάγκελ τον χρησιμοποιεί και εκεί ο διεθνής μέσος ήταν λάβρος. "Το φέρσιμό τους ήταν απαράδεκτο, επιεικώς απαράδεκτο. Επειδή είναι το θέμα της Εθνικής θα αναφέρω μόνο ένα παράδειγμα και αυτό γίνεται με αφορμή γιατί παίζει ένας παίκτης που δεν έχει ομάδα. Αυτό λοιπόν δεν έγινε με δική μου ευθύνη. Όταν δεν με άφηναν να προπονηθώ τους ζήτησα να κάνω προπόνηση μόνο για την Εθνική και η αντιμετώπιση που είχα ήταν να μου λυθεί το συμβόλαιο. Μια μεγάλη ομάδα δεν φέρεται έτσι και αυτό το λέω με λύπη μου", ήταν τα πρώτα του λόγια, ενώ όταν του ζητήθηκε να αλλάξει κουβέντα γιατί δεν υπάρχει στο στούντιο αντίλογος, είπε πως "και να υπήρχε τα ίδια θα έλεγα...".
Στο Μένιο τις έκανε τις δηλώσεις? χαχαχα Μου κανει εντύπωση όμως που δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά οι δηλώσεις.
Τώρα ακούω ράδιο και στελνει μυνήματα ο κόσμος και λέει τέρμα το γκέτο του Ρεχάγκελ και η κλίκα του Ζαγοράκη
Καλά τα λέει ο Μπασινούλης αλλά τόσα χρόνια όταν ήταν σημαιοφόρος της πράσινης προπαγάνδας μαζί με το φίλο του το Γκούμα δεν τα έβλεπε αυτά. Όταν σταματούσαν τη μπάλα στο Νικοπολίδη και στο Φύσσα και έβριζαν τον Νικοπολίδη δεν έλεγε τίποτα.Αρχική Δημοσίευση από iek
Παντως δεν ηταν ΜΟΝΟ το περιεχομενο των δηλωσεων αλλα το υφος του Μπασινα που ηταν το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! Υφος απολυτης αηδιας, απεχθειας και περιφρονησης!
Tετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει! Προσπαθουσαν να τον συγκρατησουν να μην πει αλλα και αυτος δεν κρατιοταν! Λες και το περιμενε πως και πως να τους τα χωσει στο καναλι τους και με τον ΜΕΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, να εχει σφραγγισει το στομα του και να λεω ΤΩΡΑ θα το παθει το εγκεφαλικο, ΤΩΡΑ θα τα τιναξει τα πεταλα! Ιδιως στο σημειο που ειπε κανα 3αρι φορες ο Μπασινας, οτι δεν ειναι αυτη μεγαλη ομαδα, κοντεψε να εκραγει!
οποιος δεν ειδε, εχασε! Αν μαλιστα του δωσει καποιος ερεθισμα θα πει πολλα περισσοτερα απο οτι βλεπω. Ετοιμος ειναι.
ετοιμάζει συνέντευξη ο Σινανόγλου στο Φως χεχε
και η πλάκα είναι ότι κάποιος που ξέρω και ήταν μαζί φαντάρος με τον Σινανόγλου μου είχε πει ότι ήταν φόλα βάζελος.
Bookmarks