Πιστευα τελικα οτι καπου θα καταληξεις και το ολο σκεπτικο σου ειχε μια βαση. Αλλα με αυτο το ποστ τα τιναξες ολα στον αερα.
1) Ναι, με εκπροσωπει η ομαδα που λεγεται Ελλαδα και οι παικτες της φορουν το εθνοσημο αναξαρτητως του ποδοσφαιρικου παρελθοντος τους ή οτιδηποτε εξωαγωνιστικο κτλ. και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του ποδοσφαιρου που παιζει
2) Η μεριδα λαου δεν ειναι τοσο αθωα οσο θελεις να την παρουσιαζεις. Συχνα γινεται ΑΧΑΡΙΣΤΗ, ΜΙΖΕΡΗ και ξεσπα με χαρακτηρισμους που αργοτερα ΜΕΤΑΝΕΙΩΝΕΙ. Και αυτο φυσικα δεν ειναι μονο φαινομενο ποδοσφαιρικο. Οι ποδοσφαιριστες ως εκ τουτου αντιδρουν (αδικως για μενα, καθως ειναι επαγγελματιες και οι βαριες κριτικες απο κοσμο ασχετο με ποδοσφαιρο ή και σχετικο πρεπει απλα να γινονται delete απο του αυτους και να συνεχιζουν το εργο τους).
3) Παμε παρακατω, θεωρω ως μη γενομενη αυτη την ερωτηση(?)
4) Το ιδιο τοτε να αναρωτηθεις για τον εαυτο σου. Γιατι αποθεωνεις τον Νικοπολιδη, που καποτε ελεγες για τα...γεννητικα της μανας του? Για τον Κωνσταντινου? Κτλ κτλ.
Εκτος βεβαια, αν αυτους τους παικτες δεν τους δεχθηκες ποτε με τον δαφνωστεφανομενο ή τους "λατρεψες" ήδη απο την θητεια τους στον Παναθηναικο...
Εγω προσωπικα, απαντησα με την 1η μου απαντηση. Δεν ειμαι προσωπολατρης. Αγαπω τον Ολυμπιακο και φυσικα την Ελλαδα (αρα και την εθνικη ομαδα) αρα και τα εκαστοτε μελη που τους απαρτιζουν.
Οσο για αυτο που λες, οτι δεν ειχαμε τυχη επι 50 χρονια και ξαφνικα ενας Γερμανος με αντιποδοσφαιρο το κατεκτησε ΤΥΧΑΙΑ, δεν εχω απαντηση!!
Και για να σου δωσω να καταλαβεις την διαφορα αντιληψεων μας και οπτικης για το ποδοσφαιρο, εγω δεν θεωρω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να κατακτησεις ενα Ευρωπαικο Πρωταθλημα παιζοντας αμυνα. Συμφωνοι, οτι δεν ειναι και οτι πιο θεαματικο, ομως δεν παυει να αποτελει κατι τεραστιο, το οποιο θελει ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για να το καταφερεις, ειδικα αν υστερεις τοσο πολυ σε ταλεντο.
Εσυ απο την αλλη βλεπεις τον Σαμαρα...Ρομπινιο και πιστευεις οτι αδικως ο "Γερμαναρας" δεν παρατασσει την ομαδα με 3-4-4 για να τρελανει ολο τον πλανητη με το ποδοσφαιρικο της ταλεντο! Ο Ρεχαγκελ δηλαδη θεωρει ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ τους Ελληνες.
Bookmarks