Kαι ο Γερμανός θέλει τον .... Μπασινά του !
Σημερα ανακοινωσε ο Ασχετοκλης την αποστολη για το παιχνιδι με τη Δανια και για δες εκπληξη 3 ειναι τα νεα προσωπα!
Ο Μαντζιος(!),Ο Κοτσωλης και ο απροπονητος και ανετοιμος Δελλας!
Αναλυτικα...
Νικοπολίδης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Καψής, Φύσσας, Κατσουράνης, Κυργιάκος, Ανατολάκης, Καφές, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Βρύζας, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας, Γκέκας, Δέλλας, Κοτσόλης, Μάντζιος, Παπαδόπουλος.
Πως διαολο γινεται ρε παιδι μου ΚΑΘΕ φορα που παιζει βασικος ενας ΝΕΟΣ παιχτης στο βαζελο αμεσως μετα να καλειται στην Εθνικη?
Αλλα ξεχασα εκει ειναι ολοκληρη βιομηχανια ταλεντων οχι αστεια!
Kαι ο Γερμανός θέλει τον .... Μπασινά του !
Καλή επιτυχία στην Δανία.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Ο Μητσοτάκης είσαι;
όχι ρε, μη κολλάτε σε μανατζεριλίκια και μίζες... ο Γερμανός επιλέγει πάντα τους κλαύτερους! τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, καλά μας κάνει...
Εγώ το εννοώ.Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Φιλε μου διαφωνω...μπορει να εχουμε ενα καραγκιοζη για προπονητη που εκτελει χρεη μανατζερ του βαζελου αλλα δυστυχως ειναι προπονητης της Εθνικης μας ομαδας που ειναι πανω απο ολα.
Ετσι και αλλιως με τετοιο προπονητη και τετοιους παιχτες δεν χρειαζεται να ευχομαστε καλη τυχη στους αντιπαλους μας.
Ε! είναι και το μπεμπέ μου μέσα ... για πρόσεχε τα λόγια σου.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Πιπινακι με ολη την αγαπη και την εκτιμηση που σου εχω...δεν μας χεσεις και εσυ με το μπεμπε σου?![]()
Η ΞΕΦΤΙΛΑ της κλησης Μαντζιου νομιζω οτι ειναι ανευ ποταμων.
Αντε να κανει καναδυο καλα ματς ακομη να το σπρωξουμε το παιδι στη Γερμανια.
Ενταξει παντως. Μετα το καλυτερο ποδοσφαιρικο ανεκδοτο που λεγεται Γκεκας, τωρα καλεσε και το συντομοτερο (1.5 ματς!) με το ονομα Μαντζιος.
Ευχομαι στο παλληκαρι να σκισει με τη Δανια, αλλα οταν κανει 3.5 χρονια να καλεσει τον Λυμπεροπουλο και καλει τον Μαντζιο με 3.5 ημιχρονα νομιζω οτι οι συμβουλατορες του προσφερουν κακες υπηρεσιες.
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Οχι φιλε μου κανεις λαθος...η ξεφτιλα ειναι που δεχονται παιχτες της δικιας μας ομαδας να πηγαινουν στις κλησεις του γραφικου μισθοφορου.Αρχική Δημοσίευση από karteo
Αλλωστε ο ιδιος δεν ειναι που λεει οτι την Εθνικη την εχει σαν συλλογο?
Αρα λοιπον επρεπε να μην πηγαινουν οι δικοι μας παιχτες τους οποιους σημειωτεον δεν μπαινει ΚΑΝ στο κοπο να παει να τους δει ο ιδιος να αγωνιζονται προκειμενου να τους αξιολογησει και στελνει τον βοηθο του!
Ενω αντιθετα που τον χανεις και που τον βρισκεις συνεχεια στα βαζελοπαιχνιδα!
Α! όχι μην τα ισοπεδώνουμε όλα ... ήταν και στο ΑΕΚ-Ζενίτ χθες.![]()
απλά κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν και τα βρακιά κατεβαίνουν, έστω κι αργά...Αρχική Δημοσίευση από karteo
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
[/quote:0c7ebec9ec]
![]()
![]()
Thodori nomizo oti ton Mantzio ton exei dei polles fores o Germanos me tin ethniki elpidon opou ebgaze matia o pitsirikas. Allo an ebgale mono ta matia ton scouts tou bazelou ki oxi ton dikon mas...(ti?? exoume kai scouts???!!!).Αρχική Δημοσίευση από karteo
Ep'efkairias o Mantzios einai gabraki, to gnorizo apo apolyta axiopisti pigi. Atomo pou ton gnorizei prosopika afton kai ton aderfo tou.
Meta ton Papadopoulo pou mas parakalage kai ton afisame na paei ston bazelo kaname mia apo ta idia kai me ton Mantzio. Anti tou Mantziou protimisame ton syntaksiouxo Dani gia tin epithesi mas...den leo tipote allo giati ta mpinelikia tha einai poly baria kai tha logokritho![]()
Bαγγελη στην Ελπιδων παιζει ο Σαμαρας που ειναι παικταρα σεντερ φορ και ο Μαντζιος δεν ηταν καλυτερος απο τον Παππα, τον Λαγο και τον Καπετανο στην Ελπιδων. Και οι 3 παιζουν σε θεσεις που δεν εχουμε παικτες. Αλλα απλα τον ειδε να παιζει στον βαζελο τωρα και θαμπωθηκε!
Ας επαιρνε τον Σαμαρα παρεπιπτοντως που ειναι πολυ καλυτερος
και που τον κάλεσε, δεν θα τον βάλει.. απλά το κάνει για να εξυπηρετήσει δικές του γνωριμίες και για να μην του τα ζαλίζουνε για ανανέωση... το ίδιο έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα...
προτιμάει να διασκεδάζει τις εντυπώσεις παρά να ενισχύσει πραγματικά την ομάδα...
η πρόσκληση του Κοτσώλη πως σας φάνηκε? ο αναπληρωματικός του βάζελου είναι καλύτερος από τον αναπληρωματικό της Ρόμα π.χ....
είναι ξεκάθαρο πλέον, είναι μάνατζερ, μπίζνες κάνει... και απλά οι πάικτες του τον έκαναν μάγκα οπότε συνεχίζει τις δουλειές του.
υγ. μέχρι τέλος χρόνου θα κληθεί και ο Θεοδωρίδης... αυτός μόνο έχει απομείνει από τους παίκτες του φίλου του Γερμανού μάνατζερ...
Apo th mia ki egw katevazw ta 12 Eyaggelia ston Germano alla apo thn allh exw piasei ton eayto mou meta apo agwnes tou Thrylou sthn Eyrwph (polles fores malista) na lew oti kati xerei o Germanos pou den tous kalei sthn Ethnikh... Den kanoun aytoi gia Eyrwpes...
Opote kalytera na mh sxoliasw en vrasmw thn klhsh tou Mantziou
Το Μάντζιο τον πιστεύει πολύ ο γερμανός και θα τον καλούσε στη πρώτη ευκαιρία οπότε να τα αφήσουμε τα ειρωικά σχόλια.
Και εγώ προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλύτερο του Σαμαρά οπότε καλό θα ήταν να λείπουν οι ειρωνείες.
Κάποιες άλλες επιλογές του Ρεχάγκελ με προβληματίζουν αλλά όχι αυτή.
Τέλοσπάντω νκαλή τύχη με τη Δανία αν και τα βλέπω πολύ χλωμά τα πράγματα.
Bookmarks