Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
Ακουω τον Σωτηρακοπουλο και λεει " δεν βλεπω καμια κηνιση απο τον παγκο , α! να τωρα βλεπω τον Βοκολο !!!!!" .......... τι στο διαολο? ντεζα βου επαθα λεω?![]()
Kαλά κορυφαίες στιγμές να περπατάνε στο κέντρο οι παίκτες μας. Ο Κατσουράνης μεγάλη μορφή.
Παιδια ειλικρινα δεν βλεπω το παιχνιδι,δεν μπορω να δω αυτο το ποδοσφαιρο με τιποτα γιατι νευριαζω.
Απίστευτο![]()
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιθ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ουχαχα! Φαγανε γκολ από το γίδι!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χαχχαχα δεν τπαρχει αυτο!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Μονότερμα μας έπαιζαν![]()
Άγραφος νόμος της μπάλας φίλοι Σλοβάκοι. Όταν χάνεις, χάνεις, θα το φας, ειδικά απ' την Εθνική Ελλάδας...![]()
sirkostas (17-10-12)
κωλάρα, γκολάρα![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
απο τα μεχρι στιγμης σχολια πρεπει να χανω υπερθεαμα
Σπύρο εδω θα ερθω να σου πω αυτο που συζητάγαμε στο αλλο θρεντ.
Σάπισε τοσο πολύ το ποδοσφαιρο παγκοσμίως που η Ελλαδα της δεκαετίας του 80 με παικταράδες που κανανε παπάδες με τη μπάλα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και το τωρινό έκτρωμα που απλά ξέρει να χαλάει το παιγνίδι και το κέφι των θεατών είναι από τις τοπ ομάδες του κοσμου. Ναι ειναι. Δες τη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ πάνω από μια δεκαετία τώρα...
Οχι ρε γαμωτο παει ο σιοβας
Κι άλλον Νέστα χάσαμε τιθαπογινουμεχωριστοσιοβαμωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Αχ βαχ...
Πρωτοφανές.....Τραυματίστηκε παίκτης του Ολυμπιακού με την Εθνική.
Coach (16-10-12)
Καλά οι σέντρες του αρχηγού της αρμάδας του Κήπου είναι για σεμινάριο. ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΕΜΕ!
Ο καλύτερος δεξιος μπακ λεει χαχαχαχα!
Πόσο του κωλου παικτης θεέ μου...γι' αυτο δε βρισκει πρόταση ούτε από το Λουξεμβούργο. Μονο ελεύθερος θα πάει σε ομάδα.
θλάση α' βαθμού ο Σιόβας που σημαίνει 10 μέρες έξω.
Bookmarks