Ακριβώς γιατί το βλέπουν σαν χόμπι και πάνε οικογενειακώς.Ξέρουν ότι θα πάνε για την πλακα τους όπως πάνε στο θέατρο στο κινηματογράφο στο ζωολογικό κήπο,στα μουσεία τους και αυτά είναι γεμάτα ενώ τα δικά μας άδεια,ξέρουν ότι δεν θα είναι πρεζάκηδες,χούλιγκαν,οπαδοί που πάνε για ξύλο,επαγγελματίες οπαδοί,οπαδοί που πάνε γήπεδο για κάποιον συγκεκριμένο λόγο όχι για το ποδόσφαιρο.
Λοιπόν όπως γεμίζουν τους κινηματογράφους τους ,τα μουσεία τους,τα πάρκα τους (είναι κάθε σαββατοκύριακο όλα τίγκα) έτσι πάνε KAI γήπεδο.Ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντηση μου.![]()
....
.: . !!
Εμενα με καλυψες. Οπιο παιρνει μονο ο λαος που το ΖΗΤΑΕΙ. Οχι αυτος που του το δινουνε.
;
Dr.Red (11-10-09)
1)Ναι αυτοί που σφάζονταν ήταν τριτοκοσμικοί!!!.!Δεν είναι απαιραίτητο να έχεις διαβατήριο αφρικανικής χωρα για να είσαι τριτοκοσμικός.
Αυτοί Οι άγγλοι που σφάζονταν ήταν αλκοολικοί τριτοκοσμικά παρασιτικά αποβράσματα της κοινωνίας τους.Δεν πιστεύω ότι ήταν δάσκαλοι η σοβαροί επιστήμονες, δημοσιοι υπάλληλοι η καταστηματάρχες αυτοί,αλκοολικοί άνεργοι μεθύστακες του κερατα ήταν.Τους έχω δει σε ρεπορτάζ στο DSF που έκαναν ερευνα σε όλη την υφήλιο για τους χούλιγκαν,Αγγλία,Ισπανία,Ολλανδία,Ιταλία,νότια αμερική.Όλοι αποβράσματα μιας άρρωστης κοινωνίας,βουτηγμένοι όλοι στην παρανομία και στα ναρκωτικά.
2)Όχι μας αρέσει περισσότερο,το έχουμε πολλοί ανάγει σε τρόπο ζωής,αυτό εκμεταλλεύονται και οι δημοσιογλυφτες και οι πολτικοί.Γι αυτό σφαζόμαστε για το τίποτα.Δεν τι έγινε πρόσφατα στη θεσσαλονικη.
....
Και να πω και κάτι ακόμα: Κατά την προσωπική μου άποψη, τον Ολυμπιακό (και τον κάθε Ολυμπιακό) τον αγαπάμε και τον ακολουθούμε όπου παίζει, για να έχουμε να λέμε ότι πήγαμε ταξίδι μαζί του, αλλά και να έχουμε να τη λέμε στους άλλους Έλληνες σε περίπτωση νίκης της δικής μας ομάδας έναντι της δικής τους κτλ. Επίσης "πουλάει" πολύ περισσότερο να λέμε ότι "πήγα με τον Ολυμπιακό στην Ουκρανία", παρά να λέμε ότι "πήγα με την Εθνική π.χ. στη Γεωργία".
Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι πηγάζουν από τη νοοτροπία μας σαν Έλληνες να θέλουμε να είμαστε πάντα "από πάνω"![]()
sirkostas (12-10-09)
Οσον αφορα τις απαντησεις που εδωσες σε μενα Γιωργο μαλλον...αστοχησες σε ολες.
Δε νομίζω να ήταν μάνατζερ και στη Βέρντερ που πήρε πρωτάθλημα. Προπονητής είναι. Κανονικότατος.
Μανατζερ ΕΙΝΑΙ. Δεν ειπα οτι ηταν. Παραδειγμα; Αλλαζει μανατζερ ο Λυμπεροπουλος και δεν ειναι στην "μανατζερ τιμ Ρεχακλη"; Τον ξαναδες στην εθνική; Ο Ρεχάγκελ πλεον ειναι μεγαλος. Λεφτα θελει κονόμα. Ούτε κοουτσαρισμα δεν κανει, δεν ειδες που ... ξεχασε να ενημερωσει τις αλλαγες;
Τον Στολτίδη τον κάλεσε, αλλά ο ίδιος δε θέλησε να πάει. Με το Γεωργάτο και τον Ελέ απέδειξε ότι δε χωνεύει τις βεντέτες και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Μήπως ο Μαρίνος και ο Πάντος παίζουν συχνότερα από τον Σεϊταρίδη;
Μήπως ξεχνας κατι; Τον καλεσε να παει σε φιλικο του πεους να τον ... τσεκάρει, μετα απο 6 χρονια γυμνασια. Εσύ θα πηγαινες; Οποιοσδηποτε ανθρωπος που σεβοταν τον εαυτο του και δεν ειχε αναγκη τις επαφες του Ρεχακλη για μεταγραφη θα πηγαινε; Και ναι ο Μαρινος και ο Παντος εχουν απειρως περισσοτερες συμμετοχες απο τον Σεϊταριδη τα τελευταια 3 χρονια. Με τον Γεωργατο ναι. Με τον Δελλα και τον Νικολαϊδη (ιδιες ακριβως περιπτωσεις) γιατι δεν εκανε το ίδιο και τους ΞΑΝΑΔΕΧΤΗΚΕ στην Εθνική με τη μία; Μαλλον αναπαντητη θα μεινει η ερωτηση ε;
Διαφωνώ και το εξήγησε και ο Κοσμάς παρακάτω. Στην τελική, τι παραπάνω είχε το μουντιάλ του 2006 που όντως το πήρε μεγάλη ομάδα (Ιταλία), ενώ στο 95% των παιχνιδιών σε έπαιρνε ο ύπνος;
Η διαφορα ειναι απλουστατη. Η Ιταλία καποτε μπορει να παιξει μπαλα. Η Ελλαδα ποτε επαιξε; Οταν οι καλυτεροι κερδιζουν, τοτε κερδιζει το ποδοσφαιρο. Οταν το κανουν τοσο συχνα τα σουργελα (λεγε με Ελλας) και με τοσο προκλητικο σπρωξιμο τύχης και καποιων αλλων παραγοντων οπως το 2004, τοτε το ποδοσφαιρο χανει. Δεν ειναι λογικο;
;
B, , thread.,![]()
*****8.23*****
Aυτοί που σφάζονταν ήταν κοινοί εγκληματίες. Τόσο απλά. Και τους κάναν πίσω. Εξίσου απλά. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο σαν άθλημα.
Εδώ στην Ελλάδα σφαζόμαστε στο μπάσκετ, στο πόλο, στο χόκεϊ επί χόρτου, ακόμα και στη μπιρίμπα. Γιαυτό και δεν έχει να κάνει -μόνο- με το ποδόσφαιρο.
. ...
, 1823
sirkostas (12-10-09)
. @@ - -![]()
. ...
, 1823
Μα το ότι ξέχασε να ενημερώσει τις αλλαγές τον κάνει μάνατζερ; Ο Λυμπερόπουλος αποσύρθηκε οικειοθελώς.
Θα πήγαινα τρέχοντας. Το έχω ξαναπεί ότι για μένα η Εθνική είναι πάνω απ' όλους τους συλλόγους. Μιλώντας για τα τελευταία 3 χρόνια, άλλο να είσαι σε ομάδα τύπου Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλο να παίζεις στη Σούπα Λιγκ και στη Β' Εθνική. Δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις Δέλλα και Νικολαΐδη. Εκείνοι ζήτησαν οι ίδιοι να πάνε. Ο Γκεό και ο Ελέ ποτέ δεν το ξαναζήτησαν, απ' όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει.
Η Ιταλία ίσως παίξει μπάλα επειδή έχει παίκτες. Με τόσους παικταράδες παίζει ακόμα αντιποδόσφαιρο. Και είμαι και υποστηρικτής της. Μ' αυτό το αντιποδόσφαιρο πήρε το παγκόσμιο. Ζητάμε λοιπόν από την Εθνική Ελλάδος που καλύτερός της παίκτης είναι ένας παγκοτρίφτης της Λεβερκούζεν (πού παίζει τώρα ο Γκέκας δε θυμάμαι) να παίξει μπάλα; Όχι, δε μπορεί να το κάνει και ούτε θα το κάνει όσο υπάρχει το καθεστώς του "φαγώματος των παιδιών μας" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τύχη είχαμε στο Γιούρο. Διαιτησία υπέρ μας δε νομίζω.
Το ποδόσφαιρο δυστυχώς χάνει την τελευταία 10ετία τουλάχιστον. Ίσως να μας έκλεισε τα μάτια το Μουντιάλ της Ιαπωνίας επειδή είχε απίστευτα γήπεδα και γινόταν και ωραίες ώρες (δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ήταν να πίνω το καφεδάκι μου και να βλέπω μπάλα), αλλά δυστυχώς η πολλή εμπορευματοποίηση έχει βλάψει το άθλημα. Και αυτό είναι πλέον πασιφανές.
sirkostas (12-10-09)
Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.Γιατί ανάγει το ποδόσφαιρο σε τρόπο ζωής,δεν είχαν τίποτα άλλο ενδιαφέρον στη ζωή τους,η κοινωνία τους είχε κάνει πέρα ήταν ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο,εκτος από επαγγελματίες οπαδοί χούλιγκαν δολοφόνοι.
Είχα γνωρίσει αεκτζή που έλεγε αν μου βρίσουν τη μάνα ένταξη θα τα πάρω ίσως να πλακωθώ,αν βρίσουν την αεκ μπορώ να σκοτώσω.Όλοι οι φίλοι τους όλο ο κοινωνικός του περίγυρο είχαν σχέση με την Αεκ.Άνεργος,χασικλής τεμπελχανάς που ζούσε σε βάρος της μάνας του.
Ναι μπορεί να χάσει γιατί για αυτούς είναι ένα παιχνίδι,και σε ένα παιχνίδι μπορεί να xaseis,δεν θα έρθει η καταστροφή για τη χωρα τους,δεν είναι πόλεμος όπως το βλέπουμε εμείς
θα πάνε κανονικά στη δουλειά τους,θα νευριάσουν,θα απογοητευτούν λίγο,θα γελάσουν μετά με τη νίλα που έπαθαν,θα το συζητήσουν.Και αυτό είναι.Σε εμάς θα βγούν μέχρι και οι βουλευτές στα παράθυρα και θα ωρύονται σαν κατίνες μέχρι δευτέρας παρουσίας οι ξεφτίλες.
Καλά αφού έλυσαν τα προβλήματα μας όλα (γι αυτό τους πληρώνουμε και πολύ καλά μάλιστα) γιατί να μην το κάνουν;;
....
Πλακα κανω παλιορεμαλια οκ;
;
Bookmarks