ο Πιλαβιος λεει θα καλεσει για ανανεωση συμβολαιου τον Οτο
αντε καντε του ισοβιο συμβολαιο. τετοιο κελεπουρι δε χανεται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τί ώρα παίζουμε και ποιος το δείχνέι;;
Χρηστο δεν ειμαι αχαριστη!
φυσικα και τον ευχαριστω για τη χαρα που μας εδωσε το 2004!
απο κει κ περα ομως δεν εχω δει κατι σημαντικο
στο Γιουρο παιξαμε ΧΑΛΙΑ, και τωρα παμε να μεινουμε εκτος Μουντιαλ στον πιο ευκολο ομιλο που υπαρχει!!
σε επιπεδο αποτελεσματων λοιπον μετα το 2004 τι εχει κανει?
σε επιπεδο επιλογης παιχτων τι κανει? να θυμισω τη περιπτωση Στολτιδη?να ρωτησω αν ο Καραγκουνης ειναι τοσο καλυτερος του Στελαρα? να ρωτησω γιατι πρεπει σε καθε ματς να ναι βασικος ο αμπαλος Χαριστεας??
Απο πλευρας συστηματων τι κανει?πως παιζει η ομαδα?
ολοι αμυνα και μεγαλες μπαλιες μπας καποιος τις προλαβει. Αυτο ειναι ολο!
Γιατι να μη ψαξουμε να βρουμε καποιον καλυτερο? γιατι να μαστε προιδεασμενοι οτι ο γερμανος ειναι το ταβανι μας??
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μην πας....Ο Μακος ηταν βασικος στον Πανιωνιο οπως και ο Κοτσιανικουλης στον Εργοτελη.......
Ο Σηφακης ειναι καποιος ποιος σταθερος απο τον Χαλκια και καλυτερος του Τζορβα.....
Γιατι ποιος ειναι ο Χαριστεας και ο ποιος Παπαδοπουλος που ειναι αυτη την στιγμη καλυτεροι απο τον Μητρογλου που ειναι σε φορμα???
Αφησε κατι αναπαντητο???Δεν πιστευω.......![]()
chainsaw (08-09-09)
Μαργαρίτα τους είδαμε τους άλλους τους προπονητές που είχαμε....και από τον όμιλο που πέρασε ο Ρεχάγκελ πρώτος στο EURO δεν θα περνούσε κανείς.....δηλαδή δεν είναι φανερό σε όλους σας πως καλοί Έλληνες παίκτες δεν υπάρχουν??? ο Ρεχάγκελ καταλαβαίνει πολύ καλά το επίπεδο της ομάδας και ανάλογα πράττει...όταν θα φύγει όλοι θα αρχίσουμε να τον αναπολούμε......
sirkostas (08-09-09)
Χερ Οττο Ρεχάγκελ , 3ος του Οίκου των Ιλλουμινάτων (ο ίδιος οίκος που ανοίκουν οι Τιμούρ , Παναής)
Με τις υγείες μας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
διαφωνώ σε αυτό που λες πως μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο....ο Ρεχάγκελ έχει διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και με την Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα....δηλαδή αυτός ο άλλος με αυτή την ομάδα τι θα έπαιρνε??? το Μουντιάλ???? η Εθνική δεν έχει καλές μονάδες...η ομοιογένεια και γενικά ο Ρεχάγκελ οδήγησαν σε αυτές τις επιτυχίες. ποτέ στην ιστορία της η Εθνική δεν κέρδιζε με άνεση εντός και εκτός ομάδες σαν την Μολδαβία ή την Λετονία.... μόνο με τίποτα Νησιά Φερόε και Λουξεμβούργο γελούσε το χειλάκι μας.....
μωρε το Μουντιαλ φυσικα και δε θα το παιρναμε(βεβαια κατι τετοια λεγαμε και για το γιουρο χεχε), εδω μιλαω για αλλα πραματα.
1)συστημα
2)επιλογες παιχτων
Σε επιπεδο αποτελεσματων, ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΣΕ ΓΙΟΥΡΟ. Επισης ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, κατι που μονο ο Παναγούλιας ειχε καταφερει. Ποτε τα ξαναπετυχαμε αυτα?
Ο Στολτιδης κι ο Ζήκουρας ηταν -και καλά- οι παραπονεμενοι που δε προτιμηθηκαν. Τι να κανουμε, οι αμυντικοι χαφ που ειχε τοτε η Εθνικη ηταν μαλλον πιο ολοκληρωμενοι παιχτες, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
Ο Χαριστεας ειναι ο πιο σταθερος επιθετικος μας εδω και χρονια, μαζι με τον Αμανατιδη. Ο Γκεκας ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους κι οι αλλοι δεν εχουν δειξει σχεδον τιποτα με την Εθνικη.
Οσο για συστηματα, θα φωναξει τον Βαλβερδε να του δειξει μερικα απο τη μεγαλη ποικιλια συστηματων που διδαξε περσι.
δοξα και τιμη στον οτο.μας πηγε εκει που δεν ξαναπαμε και θα γιηγουμαστε για το επος αυτο στα παιδια μας.δεν θα μας πιστευουν κιολας.....
απλα εχουμε καλομαθει στις προκρισεις και δεν κοιταμε που ημασταν πριν απο τον οτο.
εμενα ο μονος που μου την δινει εκει μεσα ειναι ο τοπαλιδης.αυτος ο διερμηνεας που πληρωνεται 700.000 ευρω τον χρονο.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τι ώρα παίζουμε αύριο;
21:30 - MEGA
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Galletti97 (08-09-09)
Bookmarks