Παίζουμε με τέτοιο τρόπο λες και θέλουμε να φάμε γκολ.
Έπεσαν και οι γιούχες…
Παίζουμε με τέτοιο τρόπο λες και θέλουμε να φάμε γκολ.
Έπεσαν και οι γιούχες…
Τι γινεται ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν παμε καλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χορταινουμε μπαλάρα παλι!!!!! απο τον αντίπαλο... Φαίνεται η δουλεια του Ιταλού!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (14-11-14), sirkostas (15-11-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
0-1!!!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Θεοι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
0-1...απιστευτο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οταν παίζεις αστεία θα το φας το γκολ κι ας λέγεται ο αντίπαλος Ν.Φεροε.
Ρε τον Καράμπελα ρε?
Τα 3 του Καράμπελα...
ΣΑΡΡΑΝΙΕΡΗ, παραιτήσου ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη του παιχνιδιού!!! ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Διαλύσατε σε 2 μήνες ομάδα που χτιζόταν 12 χρόνια!!!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Τι ξεφτίλα ειναι αυτη σημερα ρε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπράβο στα Φερόε που μας ξεφτιλίζουν!! Άχρηστε Ιταλέ παραιτήσου!!!!! Ούτε δραχμή για αποζημίωση στον τυχάρπαστο. Να φύγει μαζι με τον Σαρρη
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν μπορω ακομα να πιστέψω οτι πηραμε 10 μυρια το καλοκαιρι για τον Σαμαρη και γκρινιαζαμε κιολας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sirkostas (15-11-14), VALVERDES_7 (14-11-14)
Bookmarks