Θύμισε λίγο την Ελλάδα που ξέραμε τα τελευταία χρόνια, η σημερινή. Τουλάχιστον φαίνεται να απέκτησαν ξανά αυτοπεποίθηση.
Το βλέπω στο Sport24 και ο Τούρκος σπίκερ λέει Παπαστόπουλος και Τιζιόλης.![]()
Α μπαίνει ο Σιόβας, ετοιμάζεται το 1-0
Θύμισε λίγο την Ελλάδα που ξέραμε τα τελευταία χρόνια, η σημερινή. Τουλάχιστον φαίνεται να απέκτησαν ξανά αυτοπεποίθηση.
Το βλέπω στο Sport24 και ο Τούρκος σπίκερ λέει Παπαστόπουλος και Τιζιόλης.![]()
Τέλος, κουλούρια. Τονωτικό παιχνίδι, πράγματι θύμισε την παλιά καλή Εθνική, τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι. Λείπει η τύχη στην επίθεση και ίσως ένα καλό δέσιμο του συνόλου.
Ευχάριστο ότι κάποιοι νέοι πάτησαν γήπεδο.
Άντε, να φέρουμε και τις γυναίκες...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολυ καλη η ομαδα. Αλληλοκαλυψεις με καλο μπαλανς στο σετ παιχνιδι και στην αμυνα! Αν και δεν το ειδα το ματς.
Και εγώ που δεν το είδα, παρατήρησα εκπληκτικό τρανζίσιον, από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν...
Στο επόμενο μουντιάλ, την 4αδα, την έχουμε πιστεύω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
το ειχε προβλεψει ο πατερ παϊσιος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (18-11-15)
Ο Παστίτσιος έχει καλή κρέμα; Αν ναι, να πάρω μια πρόεβλεψη...
There is a Dude in town
Σάντος: "Οι Έλληνες κοιμούνται στις 3 τα ξημερώματα"
![]()
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, αφηγήθηκε με γλαφυρό τρόπο τις κακές συνήθειες των Ελλήνων, όταν πρωτοήλθε στη χώρα μας.
"Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά", είπε ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Εθνικής Ελλάδας και νυν της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, για να αιτιολογήσει τις κακές αγωνιστικές συνήθειες των ομάδων και ποδοσφαιριστών της χώρας μας μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα, Expresso.pt.
"Όταν έφθασα στην Ελλάδα, είχαν κακές συνήθειες. Είχα βρει μια εξήγηση... πολιτιστική. Ο Έλληνας τρώει για βράδυ πολύ αργά, ποτέ πριν της 22:30. Ο Έλληνας θέλει να μιλά μέχρι να κοιμηθεί, στις 2 ή 3 τα ξημερώματα. Έβαζα προπόνηση στις 8 το πρωί και μου έλεγαν ότι δεν εξυπηρετούσε γιατί υπήρχε μποτιλιάρισμα. Μετά πήγα στο γραφείο και έβαλα την προπόνηση στις 7 το πρωί. Και με κοίταζαν όλοι έκπληκτοι. Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά (γέλια).
Πάντως, η Ελλάδα με έκανε να "μεγαλώσω" ως άνθρωπος. Οι Έλληνες είναι πιο ανεπίσημοι από εμάς κι επανέκτησα μια συνήθεια που είχα χάσει στην Πορτογαλία: Να έχεις επαφές με δημοσιογράφους, μετά τις προπονήσεις και να μιλάμε οι μεν με τους δε", υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γελάει ο ηλίθιος. Τι νομίζεις δηλαδή, ότι τα έλεγε ο γιατρός για να λουφάρουν οι παίκτες??? Για να προπονηθείς ΣΩΣΤΑ στις 7 πρέπει να έχεις ξυπνήσει από τις 5... Πολύ λογικό... Βάλε και παραλλαγή και πάρε τον Καμένο αγκαλιά στον πάγκο... Βρε τι ακούμε....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-12-15), voskos_7 (28-12-15)
Την πρώτη της νίκη με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα. Μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά το ζητούμενο σε αυτή την φάση είναι να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, να βάζει στοιχεία στο παιχνίδι της από τη φιλοσοφία του προπονητή της και να παίρνει νίκες που τόσο της έχουν λείψει. Ας είναι και σε φιλικά παιχνίδια όπως το αποψινό με το Μαυροβούνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
μπραβο στους πεχτες! α ρε Μητρογκολ αλανι !
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Μια χαρά μπαλίτσα έπαιξε χθες και χωρίς ταμπούρια. Ο Σκίμπε δείχνει καλός και θα βοηθήσει. Επίσης καλό είναι ότι βλέπει όλους τους παίκτες και τους δοκιμάζει.
Ταμάμ αυτά τα παιχνίδια για την εθνική. Βρίσκεις ανοιχτό γήπεδο στο ξέφωτο, είναι λιγάκι άμπαλοι οι άλλοι, κάνεις και δύο φάεις, άρχοντας. Με τα Φερόες, τα Γιβραλντάρια και Λουξεμβούργα έχουμε ένα θεματάκι...
There is a Dude in town
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γιβραλτάρ - Ελλάδα απόψε στις 21:45 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.
differance (06-09-16)
Μετάδοση?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (06-09-16)
Εκτός από το epo.gr που όντως το δείχνει (μέσω YouTube), το δείχνει και το ΟΤΕ 1
― Bertrand Russell
Bookmarks