μην ξεχνατε τον γκουμα...........![]()
3-0 άνετα και ωραία. Το παιχνίδι της Εθνικής δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά τα αποτελέσματα έρχονται και είναι μια χαρά![]()
αναμενομενη η νικη χθες.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
τα παιχνιδια αυτα με τις μικρες ομαδες ειναι τυρι στο ψωμι μας τελικα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Την πρόβλεψη ότι η Εθνική μας ομάδα θα νικήσει με «με 2-1 ή 3-1» την Ελβετία έκανε ο Πέλε Άντερσον, μιλώντας στη «SportDay». Ο σκάουτερ της Τσέλσι παρακολούθησε τον σαββατιάτικο αγώνα της «γαλανόλευκης» με τη Μολδαβία και θεωρεί ότι αύριο στο Καραϊσκάκη «θα γίνει μεγάλη μάχη». Ο υπεύθυνος του αγγλικού συλλόγου στα Βαλκάνια αναφέρθηκε στην παρουσία-απόδοση των Κώστα Κατσουράνη, Άγγελου Χαριστέα, Γιώργου Σαμαρά και Αβραάμ Παπαδόπουλου.
«Θα νικήσει η Ελλάδα και την Ελβετία. Προβλέπω και σκορ: 2-1 ή 3-1. Το πιθανότερο για μένα είναι το 2-1. Δηλαδή θα γίνει δυνατό ματς, αλλά τελικά θα κερδίσει η ελληνική ομάδα», τόνισε αρχικά ο Σουηδός «κατάσκοπος» και πρόσθεσε: «Θα γίνει μεγάλη μάχη. Πολύ ωραίο παιχνίδι για να δει κανείς, γι' αυτό χαίρομαι που θα είμαι στα επίσημα».
Κληθείς να σχολιάσει τα περσινά δημοσιεύματα που ήθελαν πέρυσι τους «μπλε» του Λονδίνου να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, ανέφερε: «Ναι, σ' εκείνη τη χειμερινή περίοδο μάς είχαν δώσει εντολή να ψάχνουμε για αμυντικούς μέσους, διότι υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί και το ρόστερ της Τσέλσι ήταν ελλιπές σε αυτή τη θέση. Ως εκ τούτου, το θεωρώ πολύ πιθανό να έγινε πράγματι πρόταση για τον Κατσουράνη. Φέτος, βέβαια, το ρόστερ είναι πλήρες σε όλες τις γραμμές και απλώς βλέπουμε παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό». Για την προχθεσινή εμφάνιση του Κατσουράνη, τόνισε: «Είναι φανταστικός μέσος και έβαλε ένα φανταστικό γκολ. Στην Μπενφίκα πέρυσι έπαιζε στόπερ, στην Ελλάδα πάντα παίζει χαφ. Είναι σημαντικό να έχεις πολυσύνθετους παίκτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».
Ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα κόντρα στον Μολδαβούς. Από την πλευρά του, ο κ. Άντερσον, είπε: «Πράγματι ήταν καλός, αλλά, κατά τη γνώμη μου, όχι ο καλύτερος. Σε ματς κόντρα στην αδύναμη Μολδαβία δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχωρίσει ένας αμυντικός. Για μένα οι καλύτεροι ήταν ο Χαριστέας, που κάνει εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο, και ο Κατσουράνης με το υπέροχο γκολ».
Για τον Σαμαρά ανέφερε: «Είναι προικισμένος παίκτης, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο απλός και ουσιαστικός στο παιχνίδι του για να βελτιωθεί. Πολλές φορές κάνει το κάτι παραπάνω κι αυτό του στοιχίζει». Πάντως, η γενική του άποψη είναι ότι «η Ελλάδα δεν έπαιξε πολύ καλά το Σάββατο. Δεν τη βοήθησε και ο αντίπαλος. Την Τετάρτη την περιμένω πολύ καλύτερη».
Πηγή: By Sport-Fm
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
E, αφού το είπε κι ο Πελε!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
νικη μονο σημερα σε ενα δυσκολο παιχνιδι.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
τραυματιστηκε η Κουλα μεσα ο Πατσα για στοπερ![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το φαγαμε απο πεναλντι![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τώρα το έπιασα το υπονοούμενο, ήθελα να γεμίσει το γήπεδο για να ακούγετε πιο δυνατά το ουυυυυυυυ!!
Άντε ρε Τόρο, χώστους το όλο!
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
ΓΚΟΛ!! Χαριστέας εγγύηση!
Προηγήθηκε ζειμπεκιά από Λυμπερόπουλο,
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Adios Lakerde ala Past.
Χάλια πραγματικά σήμερα..
Edit: Μιλάει ο Sir στο mega
Γεια σου ρε σερ μαστορα!!!!!!![]()
—John Lennon
Bookmarks