Ότι δεν θα είναι ο Πογέτ.
Ότι δεν θα είναι ο Πογέτ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (23-11-23)
Τωρα ειναι αργα, πεταξε το πουλακι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έγινε η κλήρωση του Euro. Αν προκριθούμε μπαίνουμε στον όμιλο με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία.
Και πρεμιέρα με Τουρκία στις 18/6/24 στο Φεστφάλεν της Ντόρτμουντ.
![]()
πάντως είναι ο δρόμος στρωμένος για να πάμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Άσε Πορτογαλία: Ποιός άλλος σε τρομάζει τώρα;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (04-12-23)
Τερμα άμπαλα τα παιδιά, γενικά το λέω.
Ποιος πληρώνει 30+ ευρώ για να δει φιλικό της εθνικής με το Καζακστάν ρε σεις; Πραγματικά απορώ. Πάει λέει για sold out
Σε φιλικό εθνικής μόνο προσκλήσεις και όσοι θέλουν να δούνε μια φορά την παπαρίνα πάνε συνήθως.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτά τα σιχάματα που διοικούν, έχουν την μοναδική ομάδα που διαχειρίζονται και υποτίθεται είναι υπερήφανοι, να ψάχνει να βρει γήπεδο να προπονηθεί μέχρι και λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια. Ένα μέρος που νοίκιαζαν στα Σπάτα λέει ήταν σε άθλια κατάσταση και έφυγαν με απόφαση προπονητή. Και τα γήπεδα που τους δίνουν, δεν έχουν μηχανήματα αποκατάστασης κτλ. Τι έγινε ο τίγρης δεν έχει προπονητικό να δώσει;; Ούτε καν συμβόλαιο δεν έχουν κάνει στον προπονητή που τους έφερε με το 1 πόδι στο Euro.
Εν τω μεταξύ λέει διαπραγματεύονται τα έσοδα της Uefa, πάνω από 10 μύρια θα τσεπώσει πριμ η ΕΠΟ αν προκριθεί η Εθνική και οι παίκτες ζήτησαν το 50% και δεν τους τα δίνουν. Και έχουν το θράσος και κάθονται ακόμα στην καρέκλα τους. Όλα τρέχουν από το προσωπικό κίνητρο των παικτών και του προπονητή και κανενός άλλου. Κατά τ' άλλα θα έχουμε εκλογές και ξέρουν από τώρα ότι επόμενος θα είναι ο Γκαγκάτσης. Ροχάλα στη μάπα αν έπαιζα σ' αυτή την Εθνική και στο Euro έβλεπα κάποιον απ' αυτούς εκεί.
Έχει αρχίσει το Γεωργία-Λουξεμβούργο για όποιον θέλει.![]()
Ωραιο μερος το Λουξεμβουργο να ξερεις, με πλουσια ιστορια, ειδικα το μεσαιωνα με τον κομη Ιωαννη τον Τυφλο, που ειχε μεγαλη κοντρα με τον Βλαντισλαφ Α΄ τον Κοντο και κατι τετοια (σαν ανεκδοτο ακουγετε το ξερω αλλα ετσι τους λεγανε)
Ξεκιναει απο τη Ρωμαικη εποχη η φαση και φτανει μεχρι τωρα
Το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει και φτηνα προιντα Onine να αγορασεις
Πιστευω οι Γεωργιανοι θα τους κανουν φυλλο και φτερο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το καθάρισε η Τζώρτζια, 2-0 και το Λουξε παίζει με 10 παίκτες. Μας περιμένει στον τελικό.
Ειναι ιδέα μου ή είναι λίγο μαιμου το πέναλτι που μας έδωσαν;
maniak7 (21-03-24)
Δυνατη αμυνα το Καζακσταν βλεπω
Bookmarks