Ε, δεν τους ξεφτίλιζαν ακριβώς: Εγώ δύο ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι είδα και όποιος και να πέρναγε, δεν ήταν ο άλλος να κάνει τον αδικημένο της μοίρας...
Ε, δεν τους ξεφτίλιζαν ακριβώς: Εγώ δύο ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι είδα και όποιος και να πέρναγε, δεν ήταν ο άλλος να κάνει τον αδικημένο της μοίρας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
χωμα μου φανηκε ο τσιμικας εμενα.Σιγουρα στην λιβερπουλ εχει και αλλους συμπαικτες και αποδιδει καλυτερα.Δεν ξερω αν θα τον ηθελα πισω στον ολυμπιακο αν ειναι να ερθει σε χειροτερη κατασταση απο οτι εφυγε(που ειναι και το συνηθες μεχρι στιγμης σε ολους σχεδον οσους εχουν ξαναγυρισει)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μα δεν πρέπει να παιζει και καθόλου.
Faithful (28-03-24)
Ε, καθόλου - στα 6 παιχνίδια παίζει το ένα και το μόνο που αλλάζει είναι αν αυτό το ένα θα βγει, ή θα μπει αλλαγή...
Nikolaos_Kokkinos (28-03-24)
Όχι - φέτος είναι τραυματίας ο Ρόμπερτσον σχεδόν through-out the season και εκτίθεται ο Τσιμίκας περισσότερο...
(Και ο Τσιμίκας πέρασε σχετικά σοβαρό τραυματισμό στην αλλαγή της χρονιάς)
Nikolaos_Kokkinos (28-03-24), panahs7 (28-03-24)
Κοίτα τώρα κέντα: Σε συμμετοχές, αν και η χρονιά δεν τελείωσε, πέρυσι, έπαιξε περισσότερο... Σε λεπτά όμως, ενώ η χρονιά δεν έληξε υπενθυμίζω, έχει ήδη κανένα δύο παιχνίδια περισσότερα...
Τέλος πάντων, το να παίζεις στην καλή σου χρονιά 20 παιχνίδια την χρονιά στην Αγγλία και αυτά σε λεπτά βγαίνουν 35 λεπτά, δεν θεωρείσαι ότι παίζεις ακριβώς...
Το "εκτίθεται" είναι η δραματική μου πινελιά για να δώσω το απαραίτητα cliffhanger για να πέσει το επόμενο σχετικό ποστ στη συζήτηση και η κουβέντα να πάει αλλού...
Ο Ρέτσος είναι.
Oντως?? Σε τι ουσια? Στην Βλακολινη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
What about Κουλιεράκης;
Γιατί, ο Μασούρας αποκλείεται;;;
Καθηστε μην ειναι κανας της κουλας κ γελαει το παρδαλο κατσικακι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο καλύτερος σέντερ φορ της εικοσαετίας είναι. Σχεδόν σίγουρο λένε.
chainsaw (17-04-24), Nikolaos_Kokkinos (17-04-24)
Aυτος και ο Ιωαννιδης ειναι οι μοναδικοι που φαινεται να εχουν δυσαναλογα δυνατες επιδοσεις σε αθλητικο επιπεδο. Ειδωμεν. Καπου διαβασα οτι το πιθανοτερο ειναι να προκειται για παικτη που παιζει στην Ελλαδα ή στην Τουρκια. Σωστη σκεψη. Φανταζομαι οτι σε ξενα πρωταθληματα γινονται περισσοτεροι ελεγχοι. Εγω θα ελεγα οτι ειναι υποψηφιο και το mls.
να σας πω ρε παιδια που ειστε ειδικοι: Σε περιπτωση που ειναι καποιος, αυτο εχει αυτεπαγγελτα επιπτωσεις σε ολες τις διοργανωσεις που συμμετεχει, η ξερω γω μπορει να εχει προβλημα στα τις Εθνικης, αλλα στο πρωταθλημα ολα καλα ?
Επισης πιανουν αναδρομικα οι κυρωσεις? οπςς ασπουμε στο στιβο που αμα τους πιασουν τους ξηλωνουν κ τα παλια μεταλλια ?
Τι προβλεπεται ?
Bookmarks