Αυτη η μπλε πολυ μου αρέσει...Αλήθεια Euro θα πάμε τελικά....?
www.f1rstlap.com
Αυτη η μπλε πολυ μου αρέσει...Αλήθεια Euro θα πάμε τελικά....?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Θα υπάρχει και στις 2 slim fit εκδοχή και θα επιλέγουν οι παίχτες ποια θα φορέσουν! Σ'αυτέσ που έβαλα ...Η μπλέ είναι slim fit, ενώ η άσπρη regular fit
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
τι slim fit???? να φαίνονται οι σαπιοκοιλιές???![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δώστε στον Κατσουράνη slim fit να γελάνε και τα δοκάρια![]()
Faithful (23-02-12)
Η slim fit είναι για τον Λυμπερόπουλο ρε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πολυ ομορφη! ποσο θα κανει περιπου???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (23-02-12)
Τρία νέα πρόσωπα στην Εθνική
24/02/2012, 12:17 | Διαβάστηκε 3887 φορές Αποστολή
Ο Ορέστης Καρνέζης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό (29/02, 18:00) με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο. Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τους Στέφανο Αθανασιάδη και Γιάννη Μανιάτη.
Την αποστολή της «γαλανόλευκης» απαρτίζουν οι Τζόρβας, Καρνέζης, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Μάκος, Φορτούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Αθανασιάδης, Φετφατζίδης και Χριστοδουλόπουλος.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη αποστολή (για το φιλικό με τη Ρουμανία στις 15 Νοεμβρίου) έμειναν εκτός οι Χαλκιάς, Καπίνο, Γιαννούλης, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Κονέ, Χαριστέας και Μήτρογλου.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
εκτός αποστολής ο Μήτρογλου???και μέσα οι Καραγκούνης??? Γκέκας???Λυμπερόπουλος???? έλα νιμού στον τόπο σου......δεν μας χέζεις ρε Σάντος???
chainsaw (27-02-12)
Γεια χαρά σε όλους μετά από καιρό.
Αυτό που γίνεται με την εθνική και τον βάζελο πραγματικά είναι τόσο εξωφρενικά και εξώφθαλμα προκλητικό που απορώ πως κανείς δεν διαμαρτύρεται επισήμως.
3 τερματοφύλακες έχει φέτος ο παο , Κοτσόλη, Καπίνο και Καρνέζη ( που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους ) και κατάφεραν και οι 3 να είναι διεθνείς παίχτες !!!!!
.
Δεν πιστεύω πως ο Σάντος το κάνει λόγω Παναθηναϊκού. Παίρνει στην Εθνική έστω και για ένα παιχνίδι όποιον παίκτη κάνει καλές εμφανίσεις, και νομίζω οτι πρέπει να του πούμε μπράβο γι' αυτό. Δίνει ευκαιρία σε όλους να δείξουν οτι αξίζουν θέση στην Εθνική, ακόμα και παίκτες απ' τις μικρές ομάδες παίρνει πράγμα που ο Ρεχάγκελ δεν έκανε ποτέ. Ο Καπίνο κι ο Καρνέζης κάνουν καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και ειδικά ο 1ος κάνει φοβερή σεζόν. Ο Κοτσόλης αν δεν κάνω λάθος στην αρχή έβγαζε αυτός τα κάστανα απ' τη φωτιά στους βάζελους.
sirkostas (27-02-12)
Αλλοίμονο αν δεν καλούνταν ο Καρνέζης που κάνει φοβερό πρωτάθλημα. Ο Καπίνο κλήθηκε σ' ένα φιλικό και πιστεύω πως θ' αργήσει να ξανακληθεί. Λες κι η Ελλάδα διαθέτει και κανένα μεγάλο αριθμό ικανών τερματοφυλάκων και θα τους ψειρίζουμε σε ποια ομάδα παίζουν.
Λίγο πολύ οι επιλογές παιχτών είναι περιορισμένες. Οι περισσότερες θέσεις για το Γιούρο είναι γνωστές, ελπίζω μόνο να μην έχουμε τραυματισμούς γιατί αντικαταστάτες δεν υπάρχουν.
ΥΓ. Καλώς ματαήρθες, Στέλιο.
sirkostas (27-02-12)
Γενικά ο Καρνέζης μου αρέσει σαν τερματζής όσο μου αρέσει ο Μιραλάς σαν σεντερ φορ. Εχει ταγλέντο το παιδι. Τα γλέντια είναι αμέτρητα. Αλλά αφού αυτόν θέλει ο Σαντουήλ θα σκάσω; Ζμπούτζαμ για την εθνικηελλαδας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (27-02-12)
Ελλάδα - Βέλγιο απόψε το βράδυ στο Παγκρήτιο (21:30 - Mega) στο δυνατό φιλικό. Πόσα θα μας καρφώσει ο Μιραλάς?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα τον σβήσει ο Τοροσίδης!
Λες να τον βάλει και ο Βέλγος κόουτς αριστερό χαφ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μανιατης βασικος ρε πουστη μου γαμω τα φιλικα. Τουαχιστον ας παιξει 1 ημιχρονο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eνδεκάδα:
Καρνέζης
Τοροσίδης - Παπασταθόπουλος - Αβραάμ - Χολέμπας
Μανιάτης - Κατσουράνης - Φωτάκης
Σαλπιγγίδης - Γκέκας - Σαμαράς
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
3 άδα φωτιά στην επίθεση! Το άμπαλο-άγκολο γίδι δεξιά, ο άμπαλο-γκολτζής σεντερ φορ κι αριστερά ο μπαλλαδόρος-άγκολος-άχαρος-δενξερωτιθεσηπαιζω. Γαμάουα και σούπερ ουάου!
chainsaw (29-02-12), vasilis-thrylos7 (29-02-12)
Bookmarks