Πάλι καλά που δεν μείναμε και με 10 γιατί για κόκκινη ήταν.
Γαμηθηκε ο Διας.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάλι καλά που δεν μείναμε και με 10 γιατί για κόκκινη ήταν.
Faithful (09-11-17)
Ερχεται και δευτερο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Νταξει......
Που είναι το αυτογκόλ;
Ψυχραιμία θέλει τώρα και δεν υπάρχει. Τίποτα δεν τελειώνει με αυτό το σκορ, κυρίως αν σκοράρουμε και 1. Προς το παρόν όμως πρέπει να ισορροπήσουμε το ματς, αλλιώς πολύ σύντομα θα τελειώσει το παραμύθι.
Λείπει πολύ ο Μάνταλος από το κέντρο.
Από την άλλη αυτοί έχουν Ράκιτιτς και Μόντριτς μέσους κι εμείς τα τέτοια μας. Ας μη διασυρθούμε τουλάχιστον.
Εντάξει, ένα γκολ είναι το παιχνίδι. Και ο Σούμπασιτς δεν είναι λιγότερο γίδι από τον δικό μας. Ψυχραιμία θέλει και όλα μπορούν να συμβούν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πωωωωωωωωωωω!!!
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλ!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ
ΠΟΥΤΑΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!
Bookmarks