Δυσαρεστημένοι οι διεθνείς
![]()
Τη δυσαρέσκεια των διεθνών για την περιορισμένη κίνηση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης (21:15, Mega) με τη Δανία μετέφερε ο Κώστας Κατσουράνης. Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ είχαν ζητήσει μετά το παιχνίδι με την Ιταλία να μην αγωνιστεί ξανά η Εθνική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να μετακομίσει στην Κρήτη. Η ΕΠΟ αποδέχθηκε την επιθυμία τους και αποφάσισε τα εναπομείναντα ματς για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής να πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η αυριανή αναμέτρηση με τους Δανούς θα είναι η τελευταία στο φαληρικό στάδιο. Η κίνηση των εισιτηρίων είναι μικρή και οι διεθνείς θα ήθελαν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 20 ευρώ. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ζητήθηκε από τον «Κατσούρ» να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο και εκείνος απάντησε με ύφος δυσφορίας: «Οχι, δεν έχω να πω τίποτα».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
είναι δυσαρεστημένοι λέει . ΞΥΔΙ μαγκες , μπόλικο ΞΥΔΙ !!!!!
1ον : εμένα με ρωτήσανε στις μέρες που περνάμε , αν έχω να διαθέσω 20 ευρώ για ένα παγερά αδιάφορο ματς ;
2ον : εμένα με ρωτήσανε αν με ενδιαφέρει να δω το πιο βαρετό ποδόσφαιρο του πλανήτη τετάρτη βράδυ ; και κουρασμένος θα είμαι και αν θέλω να με πάρει ο ύπνος κοιμάμαι και στο κρεβάτι μου - που είναι πιο βολικό από το κάθισμα στο καραισκάκη . θα αλλάζουν πασούλες ο δέλλας με τον μπασινά στην άμυνα και θα ψάχνουν τον γκέκα που θα τρέχει μπροστά σαν το τσομπανόσκυλο - άσε ρε το έχω ξαναδεί το έργο
3ον : αν θέλετε κόσμο , πείτε στην επο να δώσει τα εισητήρια στα σχολεία . αλλά ξέχασα αυτό δεν βολεύει άλλους !!
υγ. όταν λέω την λέξη "εμένα" δεν μιλάω για την πάρτη μου μόνο , νομίζω πως εκφράζω πάρα πολλούς
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ματσαρα γινεται μπροστα σε περιπου 90000 θεατες...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γύρισα από το γήπεδο που είχα πάει να παρακολουθήσω τον αγώνα. Αρχίδια μπάλα παίζουμε αλλά είμαστε αποτελεσματικοί και αυτό μετράει. Το ματς δε χρίζει κριτικής πιστεύω γιατί φάνηκε ότι οι παίκτες των 2 ομάδων το είδαν σαν αγγαρεία.
ΥΓ1: Ήμουν στους επίσημους, μερικές θέσεις δεξιά μου καθόταν ο Χριστοδουλόπουλος και αριστερά ο Τσιάρτας.
ΥΓ2: Επίσης είδα τους Ντανιέλ Μπατίστα και Καραπατή.
ΥΓ3: Είναι απίστευτα τα καθίσματα των επισήμων...
ΥΓ4: Πήγε να υψωθεί απέναντί μας μια τεράστια φανέλα και τους κόλλησε...![]()
χαρας στο κουραγιο σου.εγω ουτε που ειδα το ματς...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (12-02-09)
Κι εγώ που -υποτίθεται- το είδα δε θυμάμαι τίποτα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (12-02-09)
αληθεια ποσο εληξε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-1 άκουσα!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
differance (12-02-09), panty (12-02-09)
εμένα παιδιά στο 44-45 με πήρε ο ύπνος ! όπως το περίμενα δηλαδή
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
panty (12-02-09)
λεπτό !!
το ότι έβλεπα τον πόουλσεν με για κρατούσε λίγο ξύπνιο . αλλά η μαζική δόση "γαλάζιων" υπνοτικών με νίκησε
Κατσουράνης: "Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο είναι ανεπίτρεπτο"
Για την αλλαγή έδρας της Εθνικής ομάδας και την απουσία των φιλάθλων από το γήπεδο "Καραϊσκάκη"
"Εμείς ζητήσαμε να παίξουμε στο Παγκρήτιο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι του κόσμου και δεν είναι δουλειά των ποδοσφαιριστών αυτό. Η Εθνική έφερε τεράστιες επιτυχίες και αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ανεπίτρεπτο. Γι’ αυτό έχουν όλοι ευθύνη, εκτός των ποδοσφαιριστών. Ακόμη και ο Τύπος. Υπάρχουν εφημερίδες που έχουν το θέμα της Εθνικής σήμερα σε μία μικρή στήλη. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Και μιλάμε για μία ομάδα που είναι πρώτη. Αν δεν ήταν πρώτη, πού θα την είχαν; Είναι άδικο να συμβαίνει αυτό".
Συνεχιστε ετσι και στο τελος θα σας βλεπουν μονο οι φροντιστες....
panty (12-02-09)
Όχι, χρωστάει (ο κόσμος) αιώνια ευγνωμοσύνη στους συνταξιούχους της Πορτογαλίας και είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί ως τα γεράματά (τους) μέχρι και τις προπονήσεις χωρίς να βαρυγκομάει, αλλά να δείχνει κι ενθουσιασμό! Παρακαλώ να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος να συμπεριληφθεί το παραπάνω, να προβλέπονται δε ποινές επί εσχάτη προδοσία σ' όποιον τολμά να μην πηγαίνει γήπεδο!
Άσε μας ρε Κατσουράνη, δεν έπαιζες με τη Μπενφίκα να δεις γεμάτο το γήπεδο;![]()
Εγώ έχω να κάνω μία πρόταση:
Την επόμενη φορά που η εθνική θα παίζει εντός έδρας και οι διεθνείς θα θέλουν κόσμο να πάνε να παίξουν στην έδρα του αντιπάλου...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (12-02-09)
Nαι η Εθνική ομάδα εχει πετυχει τη μεγαλυτερη επιτυχια σε επιπεδο ομαδικού αθλητισμού. Αυτο δεν αμφισβητείται. Από την άλλη για να την παρακολουθήσεις πρεπει να συμβαίνει ένα απο τα δύο. Είτε να είσαι οπαδος της Εθνικής γιατί η "πραγματική" σου ομάδα ειναι για το πεος, είτε να είσαι "εθνικοκαυλωμένος" με την κακή όμως έννοια.
Γιατι το ποδοσφαιρο που παιζει η εθνική δεν είναι δυνατόν να τραβήξει κόσμο όπως και να το κάνουμε. Ναι , μεγάλη έκπληξη η Πορτογαλία, ναι , το χαρήκαμε, αλλά μετά κάπου ξεθώριασε. Το να τα ακουμπάς για να βλέπεις μπάλα χειρότερη απο αυτη που βλέπεις στο Θρασύβουλας-Πανσερραϊκός είναι τουλάχιστον βίτσιο... Ασε που στον Θρασύβουλα θα δεις περισσότερο πάθος...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks