εγω ειρε.
Σήμερα είναι η κλήρωση για τα μπαράζ. Για να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε τον αντίπαλο. Εγώ λέω Σλοβενία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω ειρε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στα πελέ μου. Νινης & Σαλπιγγιδης να ειναι καλα στα μπαράζ κι ας μας φερουν και την Ισπανία.
Εγω θελω Λουξεμβουργο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εγώ θέλω Βοσνία γιατί απ' το κέντρο και μπροστά είναι φωτία...μήπως δούμε λίγο μπαλλίτσα.
BrazHlias (19-10-09)
Ο Σηφάκης θα παίξει![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Oυκρανία τελικά. Πρώτο ματς εντός και ο επαναληπτικός εκτός![]()
Γεματος αισιοδοξια Γιαννη..
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Μετρια ομαδα αλλα προσωπικα θεωρω οτι δεν "την εχουμε". Μαλλον ευκολα θα περασει ποσο μαλλον που ειναι διπλα τα ματς.
Και οι εκπληξεις μεσα στο ποδοσφαιρο ειναι φυσικα , εστω κι αν αυτες προερχονται απο την ανελέητη κακοποιηση του. Οποτε δινω 60-40 στην Ουκρανία για την προκριση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Η ουκρανια πιστευω οτι ειναι ευκολοτερη αντιπαλος απο την βοσνια και το ειρε.Αν βελτιωθει η εθνικη ισως μπορεσει να κλεψει την προκριση.Με τα τωρινα χαλια ομως ειναι χαμενη απο χερι.
δυσκολη κληρωση.η ουκρανια νομιζω εχασε μονο μια φορα απο την αγγλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks