Αυτό το ΓΙΔΙ το Τζαβέλλα μη ξεχάσουμε να τον φέρουμε στον Ολυμπιακό.
Με το ζορι να επαναφερουμε τον Αβρααμ,δεν την εχω καταλαβει τοση βιασυνη,καλοχωνευτα τα 3 ως τωρα.
Ο Μανωλας που ειναι γαμω ολη την χρονια δεν του κανει του Σαντος...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τι πούτσα ειναι αυτή? Άντε ρε Χοσέ, κάνε χατ-τρικ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πανωλεθρία. Υπάρχουν ακόμα τα μπαράζ για να διεκδικήσουμε τη πρόκριση. Σήμερα βλέπουμε καθαρά γιατί μεγάλες και πλούσιες ομάδες ψωνίζουν από τη ταπεινή Βοσνία κι όχι από την Ελλάδα. Ο Τζέκο κάνει πάρτυ απέναντι στον Αβραάμ, που για κάποιους είναι μέσα στους 5 καλύτερους (!!!!!!!!!!!!!!) της Ευρώπης. Και βέβαια κανένας Μανωλάς δε θα έκανε καμία διαφορά, με όλο το σεβασμό αγαπητέ Sabar.
Τεράστια η έλλειψη ενός μεγάλου επιτελικού, αυτά είναι τα αποτελέσματα της πλημυρίδας των ξένων χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
kwtsios (26-03-13)
Με Κατσουρανη και Καραγκουνη δεν πας πουθενα...
Πλακιτσα μας εκαναν σημερα οι Βοσνιοι που ηταν πολυ καλυτεροι μας.
Πολλά μπορούμε να πούμε παίδες. Για εμμονές σε Καραγκουνοκατσουράνηδες, για παροπλισμό Μήτρογλου, για έλλειψη φρεσκάδας κλπ αλλά ας δούμε το υπόλοιπο παιχνίδι και τα λέμε μετά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
καλοχώνευτα
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Εχετε κάποιους καλύτερους από Καραγκούνη/Κατσουράνη να προτείνετε?
Εναν μεγαλο αμυντικο Τσεχο πολυθεσιτη εχει ο κοιμισμενος και τον αφηνει εξω
Τσέχο????
Λουκά Βύντρα
Loukas Vyntra (22-03-13)
Α-χα! Μπορούμε!
kwtsios (26-03-13)
Δεν ειμαι Γιαλαντζι, στις φλεβες μου υπερισχυει το ΙΧΩΡ
sirkostas (22-03-13)
O Mαλεζάς? Ενας παιχτάκος της πλάκας που ούτε τον Ντιόγκο δεν μπορούσε να μαρκάρει κάποτε στα ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Και συγκρίνεται με τον Κατσουράνη αυτός? Απορώ γιατί ορισμένοι βλέπετε την Εθνική, αφού δε μπορείτε να βγάλετε τα οπαδικά γυαλιά.
Και στα χαφ δε μπορώ να τον θυμηθώ ποτέ. Αντε να τον έβαλε κανένας προπονητής για κόφτη στη μπαουγκάρα ελλείψει άλλου, όχι ότι υπήρξε χαφ ποτέ του.
Du3lisT (23-03-13)
Bookmarks