Σελίδα 473 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 73173273373423433443453463469470471472473474475476477483493503513523573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.441 έως 9.460 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αξιοπερίεργο είναι που πήρε ευρωπαϊκό, όχι αυτό. Αυτό λέγεται επιστροφή στην πραγματικότητα.
    ναι και εγω αυτο πιστευω. Η εικονα της εθνικης ειναι η ιδια εδω και 12 χρονια. Απλα ειχαμε γενικα ρεντα και πιστη πως οτι και να γινει μπορουμε. ο πιθηκος ο καραγκουνης συνεβαλε πολυ στο να δημιουργειται αυτη η νοοτροπια στην ομαδα, διοτι ειναι τελειως ηλιθιος.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SAF-7- (07-09-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.239
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.459 φορές σε 20.718 μηνύματα
    Ignore User

Επειδή έγινε ντόρος και δεν το είχα δει...

...να σχολιάσω. Εγώ δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό απ' τον ΑΡΔ. Καλά έκανε και χώθηκε, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πει κάποιος με το όνομά τους. Συνεχώς φταίει κάτι άλλο, να βγουν να το πουν τότε τι φταίει. Να μας πει ο Σωκράτης ποιοι κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια τόσα χρόνια, αλλιώς θα ασκείται πάνω του η κριτική. Τα τσατσιλίκια με τους μανατζαρέους που τους έφτασαν όλους σε τοπ ομάδες και τώρα που δέσανε το γάιδαρό τους, στα παπάρια τους η Εθνική, εμένα με εκνευρίζουν περισσότερο. Κι όλοι εσείς που λέτε για ευκαιρίες, είστε οι πρώτοι που τα χώνετε όταν έχει ίδια απόδοση ο Ολυμπιακός. Το ότι φτάσαμε σε σημείο να μας φταίει ο Γάτας, είναι νοοτροπία αντιΟλυμπιακών, που τους φταίει το κατεστημένο που οι ομαδάρες τους δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Να ψαχτούμε καλύτερα λέω εγώ..

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (07-09-15)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

...να σχολιάσω. Εγώ δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό απ' τον ΑΡΔ. Καλά έκανε και χώθηκε, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πει κάποιος με το όνομά τους. Συνεχώς φταίει κάτι άλλο, να βγουν να το πουν τότε τι φταίει. Να μας πει ο Σωκράτης ποιοι κάνουν κουμάντο στα αποδυτήρια τόσα χρόνια, αλλιώς θα ασκείται πάνω του η κριτική. Τα τσατσιλίκια με τους μανατζαρέους που τους έφτασαν όλους σε τοπ ομάδες και τώρα που δέσανε το γάιδαρό τους, στα παπάρια τους η Εθνική, εμένα με εκνευρίζουν περισσότερο. Κι όλοι εσείς που λέτε για ευκαιρίες, είστε οι πρώτοι που τα χώνετε όταν έχει ίδια απόδοση ο Ολυμπιακός. Το ότι φτάσαμε σε σημείο να μας φταίει ο Γάτας, είναι νοοτροπία αντιΟλυμπιακών, που τους φταίει το κατεστημένο που οι ομαδάρες τους δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Να ψαχτούμε καλύτερα λέω εγώ..
    Δεν νομιζω οτι κατηγορει κανεις τους ΑΡΔ για τα αποτελεσματα. Σε διαστημα 1 χρονου εχουμε 3 διαφορετικους προπονητες και 2 προεδρους της ΕΠΟ.
    Στη τελευταια συνεντευξη του Γκιρτζικη, οι ΑΡΔ ρωτησανε απο τη σταση της ΕΠΣ Αρτας μεχρι τα ποσοστα που θα παιρνει καθε ομαδα απο τη Νοβα.
    Και στο τελος μια ερωτηση για την Εθνικη που απαντηθηκε σε στυλ "θα κανουμε τα παντα, θα ειμαστε δυνατοι κλπ κλπ."
    Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τον Σωκρατη και τον καθε παικτη της εθνικης, να γινει ρουφιανος και να πει τι παιζει στην Εθνικη.
    Η εκπροσωπηση της ομαδας ειναι δουλεια του προεδρου και του προπονητη.

Σιγουρα εχουν μεριδιο ευθυνης οι παικτες και δεν νομιζω κανεις απο αυτους να λεει οτι δεν εχουν.
    Το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει. Το προβλημα ειναι στην ΕΠΟ.
    Οτι και να εχει ακουστει για τον Γκαγκατση, ηξερε πως να κραταει το κλιμα στην Εθνικη.

Thanks
    20.239
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SAF-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομιζω οτι κατηγορει κανεις τους ΑΡΔ για τα αποτελεσματα. Σε διαστημα 1 χρονου εχουμε 3 διαφορετικους προπονητες και 2 προεδρους της ΕΠΟ.
    Στη τελευταια συνεντευξη του Γκιρτζικη, οι ΑΡΔ ρωτησανε απο τη σταση της ΕΠΣ Αρτας μεχρι τα ποσοστα που θα παιρνει καθε ομαδα απο τη Νοβα.
    Και στο τελος μια ερωτηση για την Εθνικη που απαντηθηκε σε στυλ "θα κανουμε τα παντα, θα ειμαστε δυνατοι κλπ κλπ."
    Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τον Σωκρατη και τον καθε παικτη της εθνικης, να γινει ρουφιανος και να πει τι παιζει στην Εθνικη.
    Η εκπροσωπηση της ομαδας ειναι δουλεια του προεδρου και του προπονητη.

Σιγουρα εχουν μεριδιο ευθυνης οι παικτες και δεν νομιζω κανεις απο αυτους να λεει οτι δεν εχουν.
    Το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει. Το προβλημα ειναι στην ΕΠΟ.
    Οτι και να εχει ακουστει για τον Γκαγκατση, ηξερε πως να κραταει το κλιμα στην Εθνικη.
    Εγώ δεν είπα να γίνει ρουφιάνος, σαφώς και δεν θέλω να πει, το λέω με την έννοια πως αφού δεν θα πει να μην εκνευρίζεται κι από πάνω. Τι ρώτησε δηλαδή ο Γάτας ρε παιδιά; Πείτε μου κάτι που σας πείραξε τόσο. Το μόνο που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι είχε μια δόση ειρωνείας ο τόνος του, οι ερωτήσεις εμένα μια χαρά επιεικείς και στο θέμα μου φάνηκαν. Έχω από προχτές ακούω "το αρχίδι ο Γάτας, ο έτσι, ο αλλιώς, που τα έβαλε με τον καημένο Σωκράτη" και νόμιζα θα δω τον Αλέφαντο ξέρω 'γω σε φάση "Χαριστέα είσαι άμπαλος, φύγε απ' την Εθνική".

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (07-09-15)

Thanks
    760
    Ignore User

Εγώ δεν είπα να γίνει ρουφιάνος, σαφώς και δεν θέλω να πει, το λέω με την έννοια πως αφού δεν θα πει να μην εκνευρίζεται κι από πάνω. Τι ρώτησε δηλαδή ο Γάτας ρε παιδιά; Πείτε μου κάτι που σας πείραξε τόσο. Το μόνο που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι είχε μια δόση ειρωνείας ο τόνος του, οι ερωτήσεις εμένα μια χαρά επιεικείς και στο θέμα μου φάνηκαν. Έχω από προχτές ακούω "το αρχίδι ο Γάτας, ο έτσι, ο αλλιώς, που τα έβαλε με τον καημένο Σωκράτη" και νόμιζα θα δω τον Αλέφαντο ξέρω 'γω σε φάση "Χαριστέα είσαι άμπαλος, φύγε απ' την Εθνική".
    Καλα ναι δεν του ειπε και τιποτα ο Γατας, ισχυει.
    Απλα ο Σωκρατης παει στη συνεντευξη ηδη νευριασμενος, και ενω το βλεπει ο Γατας, επιμενει.
    Αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει απολυτη αφεση αμαρτιων, σε Σαρρηδες και Καραγκουνηδες,
    και βρηκε ο Γατας τον Σωκρατη να επιμενει και να ποζαρει το δημοσιογραφικο του δαιμονιο.
    Αλλα αμα μιλησει σε κανεναν Καραγκουνη θα του φιλησει το χερι πριν του πει "καλημερα".

Ειναι ο αλλος πιο ξενερωμενος και απο εμας λογω αποτελεσματος,
    και ερχεται ο χοντροπινεζας να του ανοιξει συζητηση για τακτικη και λαθος αναπτυξη.
    Εδω που τα λεμε και ο Σωκρατης δεν του ειπε τιποτα.
    Ευγενικο καυγαδακι ηταν. Ουτε καν κοντα στο να ανταλλαξουν προσβολες.

9. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SAF-7- για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (07-09-15), kwtsios (07-09-15), sabar77 (07-09-15)

Thanks
    20.239
    Ignore User

Καλα ναι δεν του ειπε και τιποτα ο Γατας, ισχυει.
    Απλα ο Σωκρατης παει στη συνεντευξη ηδη νευριασμενος, και ενω το βλεπει ο Γατας, επιμενει.
    Αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει απολυτη αφεση αμαρτιων, σε Σαρρηδες και Καραγκουνηδες,
    και βρηκε ο Γατας τον Σωκρατη να επιμενει και να ποζαρει το δημοσιογραφικο του δαιμονιο.
    Αλλα αμα μιλησει σε κανεναν Καραγκουνη θα του φιλησει το χερι πριν του πει "καλημερα".

Ειναι ο αλλος πιο ξενερωμενος και απο εμας λογω αποτελεσματος,
    και ερχεται ο χοντροπινεζας να του ανοιξει συζητηση για τακτικη και λαθος αναπτυξη.
    Εδω που τα λεμε και ο Σωκρατης δεν του ειπε τιποτα.
    Ευγενικο καυγαδακι ηταν. Ουτε καν κοντα στο να ανταλλαξουν προσβολες.
    Το πιστεύεις στα αλήθεια ότι οι παίκτες είναι πιο ξενερωμένοι από τους φιλάθλους; Σοβαρά τώρα; Εγώ αυτή τη συμπεριφορά την εκλαμβάνω ως δικαιολογία εξ' αρχής πάντως, να μας δείξουν ότι και καλά ενδιαφέρονται. Και για να τα λέμε με το όνομά τους, η πραγματική δουλειά των δημοσιογράφων, αυτό που έκανε ο Γάτας είναι, όχι να τους γλύφουν όπως είπες κι εσύ. Συνεπώς, τι θέλουμε; Το ένα μας ξινίζει, το άλλο μας βρωμάει. Έτσι και χειρότερα μπορούν να τους ασκούν κριτική και να τους πιέζουν; Πότε σταμάτησε αυτή η τακτική να είναι η μόνη που σε κάνει καλύτερο στη δουλειά σου;

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (07-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-09-15)

Thanks
    760
    Ignore User

Το πιστεύεις στα αλήθεια ότι οι παίκτες είναι πιο ξενερωμένοι από τους φιλάθλους; Σοβαρά τώρα; Εγώ αυτή τη συμπεριφορά την εκλαμβάνω ως δικαιολογία εξ' αρχής πάντως, να μας δείξουν ότι και καλά ενδιαφέρονται. Και για να τα λέμε με το όνομά τους, η πραγματική δουλειά των δημοσιογράφων, αυτό που έκανε ο Γάτας είναι, όχι να τους γλύφουν όπως είπες κι εσύ. Συνεπώς, τι θέλουμε; Το ένα μας ξινίζει, το άλλο μας βρωμάει. Έτσι και χειρότερα μπορούν να τους ασκούν κριτική και να τους πιέζουν; Πότε σταμάτησε αυτή η τακτική να είναι η μόνη που σε κάνει καλύτερο στη δουλειά σου;
    Σιγουρα ντρεπονται για τα αποτελεσματα. Εχουν φτασει να παιζουν σε Ντορτμουντ-Ρομα-Αγγλιες-Ισπανιες. Καθε ηττα τους ποναει.
    Να ειναι επικριτικοι και σκληροι οι ΑΡΔ, μαζι σου. Αλλα οχι να αντιμετωπιζεται σαν ιερο τοτεμ ο Καραγκουνης, και να ψιριζουν καθε λεξη των παικτων.
    Ετσι κι αλλιως η ΕΠΟ εφερε τον Ρανιερι, η ΕΠΟ εφερε τον Μαρκαριαν, η ΕΠΟ εφερε τον Καραγκουνη.
    Οι ιδιοι παικτες εχουν αποδειξει οτι με σωστη καθοδηγηση ειναι ικανοι να φερουν αποτελεσματα.

Οταν ειχε ερθει ο Ρεχαγκελ εδιωξε απο την Εθνικη Γεωργατο, Λυμπεροπουλο, Ζηκο.
    Οχι επειδη δεν ηταν καλοι παικτες, παιζει να ηταν και οι καλυτεροι μας.
    Απλα δεν μπορουσαν να ειναι μελος ομαδας, δημιουργουσαν προβληματα.
    Οττο δεν υπαρχει, Σαντος δεν υπαρχει. Μεχρι να βρεθουν θα βλεπουμε 1νικη/2χρονια.

13. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SAF-7- για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (07-09-15), kwtsios (07-09-15), Paneas (07-09-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.442 φορές σε 19.047 μηνύματα
    Ignore User

Βρε Παναή: Τώρα θυμήθηκε το παρόν ανθρωποειδές να τιμήσει την αλήθεια;;;
    Το ότι όλο αυτό παίζει να γίνεται για να φυτέψουμε προπονητή από δικό μας γραφείο, σου έχει περάσει από το μυαλό;
    Κανέναν παίκτη ομάδας, όταν παίζει Ευρώπη, ή Ελλάδα, κοτάει να του κάνει αντίστοιχη ερώτηση, με το αντίστοιχο ύφος και αν όχι, γιατί άραγε;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

15. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (07-09-15), kwtsios (07-09-15), SAF-7- (07-09-15), The Dude (07-09-15)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Σιγουρα ντρεπονται για τα αποτελεσματα. Εχουν φτασει να παιζουν σε Ντορτμουντ-Ρομα-Αγγλιες-Ισπανιες. Καθε ηττα τους ποναει.
    Να ειναι επικριτικοι και σκληροι οι ΑΡΔ, μαζι σου. Αλλα οχι να αντιμετωπιζεται σαν ιερο τοτεμ ο Καραγκουνης, και να ψιριζουν καθε λεξη των παικτων.
    Ετσι κι αλλιως η ΕΠΟ εφερε τον Ρανιερι, η ΕΠΟ εφερε τον Μαρκαριαν, η ΕΠΟ εφερε τον Καραγκουνη.
    Οι ιδιοι παικτες εχουν αποδειξει οτι με σωστη καθοδηγηση ειναι ικανοι να φερουν αποτελεσματα.

Οταν ειχε ερθει ο Ρεχαγκελ εδιωξε απο την Εθνικη Γεωργατο, Λυμπεροπουλο, Ζηκο.
    Οχι επειδη δεν ηταν καλοι παικτες, παιζει να ηταν και οι καλυτεροι μας.
    Απλα δεν μπορουσαν να ειναι μελος ομαδας, δημιουργουσαν προβληματα.
    Οττο δεν υπαρχει, Σαντος δεν υπαρχει. Μεχρι να βρεθουν θα βλεπουμε 1νικη/2χρονια.
    φιλε μου εχεις ενα δικιο,αλλα στα σοβαρα αδερφε μου,θελεις κοουτς για να κερδισεις τα φεροε κ το μεγαθηριο της φιλανδιας κ παει λεγοντας?
    θεωρω αποκλειστικα υπευθυνους τους παιχτες κατα βαση κ τα υπολοιπα τα συζηταμε,απο εκει ξεκιναμε.περα οτι θεωρω οτι σκοπιμα γινονται ολα αυτα,εχουν γραψει στα μελενια τους τα παντα!
    εδω εφαγαν καβλιτσεκι απο τα φιλανδα κ την επομηνη το πρωι πινανε ντρινκς,γελαγαν μεχρι σκασμου,χαλβαδιαζαν τανγκαρες κ τα σχετικα,τους ειδαν πολλα ματια.

Και μην ακουσω τα σχετικα κ τι να κανουν κ κτλπ,εδω ρε εμεις σε ενα 5χ5 αμα χασουμε 3 μερες δεν μιλιομαστε,χανει ο θρυλος κ ειμαστε λες κ χασαμε βιος,αι σιχτιρ με τα νακιαμου

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Η ομαδα χρειαζεται ηρεμια και υπομονη μεχρι να βρει το δρομο της.
    Τα κακα αποτελεσματα εχουν φερει γκρινια.
    Η κριτικη απ τους ΑΡΔ στη δεδομενη στιγμη ειναι λαθος.
    Το κλιμα ειναι στραβο αν συνεχησουμε ετσι θα το φαει κι ο γα'ι'δαρος γιατι κανεις δεν παει νατον προγκιξει

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Βεβαίως και θες προπονητή Τάκαρε και όχι μόνο προπονητή...
    Φυσικά και η ευθύνη για όλο αυτό που συμβαίνει, δεν βαραίνει όλους τους άλλους, εκτός από τους παίκτες - αυτοί έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο και για την ακρίβεια, αυτοί έχουν κάνει την Εθνική μαγαζί τους, αφού ο καθένας εμφανίζεται όποτε γουστάρει και παίζει όπως του 'ρθει.
    Με μία μικρή διαφορά: Δεν νομίζω ο Φούντας και ο Αραβίδης, να κληθήκαν μόνοι τους - κάποιος τους βάζει σε αυτό το σύστημα και ελλείψει ουσιαστικού προϊσταμένου, αυτοί, (ειδικά οι παλιοί) βρίσκουν και κάνουν.
    Και ακόμα περισσότερο, δεν νομίζω τα παρτάλια με τα μικρόφωνα να μην το γνωρίζουν αυτό, σε σημείο που να εμφανίζονται ως τιμητές των πάντων, μόνο στην Εθνική και μόνο μετά από ήττες, μάλιστα.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (07-09-15), The Dude (07-09-15)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Η απάντηση του Παπασταθόπουλου είναι απάντηση που χωράει μόνο απέναντι σε έλληνα δημοσιογράφο και μάλιστα απέναντι σε αποδομημένους δημοσιογράφους. Ο ηθικά εκτεθειμένος Παπασταθόπουλος απαντά αντεπιτιθέμενος με μαγκιά, επειδή για το κοινό ο δημοσιογράφος, κατά τη γνώμη του, δεν νομιμοποιείται να τον πιέζει. Ένα "και ποιός είσαι εσύ που θα μου την πεις".

Ο Παπασταθόπουλος είναι άκυρος, αλλά βρίσκει και κάνει. Βρίσκει μια κοινωνία σε αποσύνθεση που "ζυγό δεν υπομένει". Που ποτέ δεν φταίμε εμείς, φταίνε κατά κόρον οι δημοσιογράφοι (όλοι), όπως φταίνε οι πολιτικοί (όλοι), αλλά ποτέ εμείς. Φταίει ομοίως η ατυχία. Το ότι η απάντηση προκαλεί δεν γίνεται κατανοητό, ο Παπ αντεπιτίθεται στο πρόσωπο του δημοσιογράφου.

Αυτές οι προσωπικές επιθέσεις του εκάστοτε υπόλογου δείχνουν το χαμηλότατο επίπεδο και το υψηλότατο μέτρο ευθύνης που του αναλογεί.

Πόσες γνώμες δεν απαντούν στο περιστατικό καθαυτό; Όλες εστιάζουν με κοσμητικά στην ιδιότητα αυτού που ρωτά και τολμά κι ελέγχει ή και σε προσωπική κρίση για τον ίδιο. Με κάτι τέτοια όμως το μαγαζί το κλείσαμε. Επειδή βρήκαμε τον εύκολο τόπο να μην έχουμε ποτέ καμμία απολύτως ευθύνη για όποια μαλακία κάνουμε: "και ποιός είσαι εσύ που μου μιλάς".
    ... there's no such thing as "too much"...

22. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (07-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-09-15), kwtsios (07-09-15), panahs7 (07-09-15)

Thanks
    20.239
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε Παναή: Τώρα θυμήθηκε το παρόν ανθρωποειδές να τιμήσει την αλήθεια;;;
    Το ότι όλο αυτό παίζει να γίνεται για να φυτέψουμε προπονητή από δικό μας γραφείο, σου έχει περάσει από το μυαλό;
    Κανέναν παίκτη ομάδας, όταν παίζει Ευρώπη, ή Ελλάδα, κοτάει να του κάνει αντίστοιχη ερώτηση, με το αντίστοιχο ύφος και αν όχι, γιατί άραγε;
    Δεν στέκομαι στον Γάτα, απλά αυτός ήταν στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε λέω ότι είναι δημοσιογραφάρα, ένας ΑΡΔ είναι και τίποτα παραπάνω. Το τρομερό που έκανε και δικαιολογείται η συμπεριφορά του Παπασταθό δεν βλέπω. Άλλο να τα τσουβαλιάζουμε όλα επειδή ΑΡΔ άπαντες, άλλο να πιάνουμε την ουσία. Μου λέτε και μένα τι ακριβώς ρώτησε που δεν έπρεπε; Και γιατί δεν έπρεπε;

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Κατά τα λοιπά, η ίδια Εθνική που πέρυσι έχανε στα πέναλτι την πρόκριση στο Μουντιάλ, φέτος χάνει από το κάθε ψαροχώρι. Ποτέ δεν γίναμε ομαδάρα ούτε παίξαμε μπαλάρα. Αλλά μια σφιχτή προσήλωση στο να μην τρώμε γκολ την είχαμε κτήμα μας. Συνήθως με Μισό-0 νικούσαμε και προχωρούσαμε. Παίζοντας σφιχτά και σταθερά.

Το μαγαζί εδώ και ένα χρόνο ξεχαρβαλώθηκε. Κανείς δεν ασχολείται με την αμυντική λειτουργία. Και επειδή δεν έχουμε γίνει ομαδάρα που να τρώμε 2 αλλά να βάζουμε 4 και να μην νοιαζόμαστε, εύλογα έχουμε κακιστα αποτελέσματα.
    Και φταίει η "ατυχία" κατά τον Παπασταθόπουλο.
    ... there's no such thing as "too much"...

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (07-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-09-15)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Γιώργο, μη γελιώμαστε: Τώρα τον χάλασε επειδή ο άλλος δεν τον καλύπτει, πλέον, ενώ μέχρι τώρα έκανε το κορόιδο.
    Δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς, αλλά όταν μάθουν οι άλλοι, να μην συμπεριφέρονται ως ποντίκια, τότε ίσως να έχουμε μία βάσιμη απαίτηση το κάθε βλαχαδερό που κλωτσάει ένα τόπι, να μάθει τρόπους, γιατί ο ρόλος του, είναι πολύ πιο σύνθετος από τον προφανή.

Οι ρεπόρτερ της Εθνικής και της ΕΠΟ, ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και καλά θα ήταν να μην κάνουν τους έξυπνους απέναντι σε άτομα τα οποία δίνουν μία κάποια αξία στη δουλειά τους, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Στο κάτω - κάτω, συνέταιροι στο έγκλημα είναι.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (07-09-15)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Αναλογο σκηνικο ειχε γινει στη γερμανικη τιβι μετα απο αγωνα για το μουντιαλ
    με το Πεερ Μερτισακερ να απαντα σε ΑΡΔ με αναλογο υφος οταν αυτος μετα απο τη νικη
    της Γερμανιας εναντι της Αλγεριας...τον ρωτησε γιατι δεν ειδαν οι φιλαθλοι καλο θεαμα
    και πανω απ ολα γιατι δεν κερδισαν με 45-0 την Αλγερια...
    Η κριτικη ειναι ευκολη οταν γινεται εκ του ασφαλους...αυτο εχουν μαθει οι ΑΡΔ τοσα χρονια
    κι αυτο εχουμε μαθει σαν λαος οπως σωστα επισημανε ο Γιωργος πιο πανω.

Thanks
    760
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατά τα λοιπά, η ίδια Εθνική που πέρυσι έχανε στα πέναλτι την πρόκριση στο Μουντιάλ, φέτος χάνει από το κάθε ψαροχώρι. Ποτέ δεν γίναμε ομαδάρα ούτε παίξαμε μπαλάρα. Αλλά μια σφιχτή προσήλωση στο να μην τρώμε γκολ την είχαμε κτήμα μας. Συνήθως με Μισό-0 νικούσαμε και προχωρούσαμε. Παίζοντας σφιχτά και σταθερά.

Το μαγαζί εδώ και ένα χρόνο ξεχαρβαλώθηκε. Κανείς δεν ασχολείται με την αμυντική λειτουργία. Και επειδή δεν έχουμε γίνει ομαδάρα που να τρώμε 2 αλλά να βάζουμε 4 και να μην νοιαζόμαστε, εύλογα έχουμε κακιστα αποτελέσματα.
    Και φταίει η "ατυχία" κατά τον Παπασταθόπουλο.
    Συμφωνω στο πρωτο σκελος. Αντιποδοσφαιρο ειναι η Ελληνικη σχολη ποδοσφαιρου.
    Σε αυτο ειμαστε καλοι, αυτο θα κανουμε. Βγαζουμε ενα μπαλαδορο ανα 20 χρονια,
    και θελουμε να παιζουμε ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας.

Ο Σωκρατης οταν λεει "ατυχια", ουσιαστικα λεει "δεν θελω να πω τι φταιει".
    Αν εβγαινε και ελεγε φταιει ο Σαρρης και ο Καραγκουνης, που ουσιαστικα φταινε,
    θα βγαινανε οι Βαζελοι, θα λεγανε "χτυπαει τον Καραγκουνη, αρα χτυπαει τον Παναθηναικο",
    θα βγαινανε οι δικοι μας, "χτυπαει Σαρρη, υπαινισεται Μαρινακη, χτυπαει Ολυμπιακο"
    θα βγαινανε οι χανουμισες, "χτυπανε και οι 2 τον Σωκρατη, αρα χτυπανε την ΑΕΚ"...

Ειναι τοσο παρανοικα αρρωστο το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα,
    που δεν γινεται να ακουστει αληθεια χωρις να διαστρευλωθει.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-09-15), dtakis80 (07-09-15)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Eπίσης και οι 2 έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκό

Αλλά εντάξει, δεκτή η πλακίτσα. Τι κάνουμε σήμερα? Να υποθέσω τον πίνουμε και από τους Ρουμάνους?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (07-09-15)

Σελίδα 473 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 73173273373423433443453463469470471472473474475476477483493503513523573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές