Δύσκολη η κλήρωση και με παγίδες, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να περάσουμε!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
δεν εχω να πω κατι αλλο οσο αναφωρα την ΕΘΝΙΚΗ..οπως βλεπεις και εσυ εχουμε εντελως διαφορετικες αποψεις...
το γραφω εδω και θα ξαναπαναφερω το συγκεκριμενο ποστ οταν ερθει η ωρα..
η εθνικη δεν θα περασει..θα δεχτει συνολο τερματων πανω απο 7 (κατα) και θα χαρω πολυ μαλιστα..
και κατι ακομα ενας λογος που ξεφωρτοθηκαμε αυτο το παραρτημα απο το σπιτι μας στο καραισκακι ειναι και ο λογος του τζορβα και τα συνθηματα κατα της βαζελας!
μπας και η εθνικη εκτος απο τον οφη ειναι νεο παραρτημα?
VAMOS ARGENTINA !!!VAMOS CAMPEON
(καποιος εκανε edit το χρωμα της ΕΘΝΙΚΗΣ και το εκανε απο πρασινο που το ειχα μπλε...το ξαναεκανα πρασινο)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> : 07-12-09 13:01 : Γιατι δεν ειναι σωστο.
Ναι μωρε οκ. Αλλα μεταξυ μας προτιμω να μας εκπροσωπουνε οι συλλογοι οπως η ΑΕΛ παρα η εθνική που ειναι μονο εκλαμψεις (βλεποντας την διαχρονικη ιστορια της).
Γουστα ειναι αυτα , αλλα αυταποδεικτο δεν ειναι τιποτα. Γιατι απλως τα γουστα ειναι γουστα. Οποτε εφ' οσον η εθνική δεν εκπροσωπει εστω και 10 ελληνες, δεν εκπροσωπει κανεναν. Γιατι οπως πιστεύω Εθνικό είναι κατι συνολικο που αφορα ενα εθνος και οχι απλα ενα μερος του. Και κατι που προσφερει στο έθνος. Και το ... ποδοσφαιρο για μενα δεν προσφερει τιποτα πλεον διασκεδασης.
;
Φίλε Γιώργο, η Εθνική για σένα μπορεί να είναι πάνω απ' όλους, εγώ σου λέω σίγουρα οτι το 90% των Ελλήνων οπαδών δε δίνουν δεκάρα για την Εθνική, πόσο μάλλον να τη βάλουν πάνω απ' την ομάδα που υποστηρίζουν.
Τώρα αν η Εθνική για εμάς τους Ολυμπιακούς έχει γίνει Εθνική, ευθύνονται ξεκάθαρα οι εφημερίδες και οι ΑΡΔ του Παναθηναϊκού, που την βάφτισαν έτσι κι εμείς μόνο και μόνο για αντίδραση τη γράφουμε κανονικότατα.
chainsaw (07-12-09)
μια χαρα του εκατσε η κληροση του βαζελου-εθνικη ελλαδος..οπως θα παει θα ερθει..
καραγκουνη ηθελες και αργεντινη ε?για να δεις απο κοντα τον μαραντονα λεει..θα τον δεις μην ανησηχεις..εμεις καραβουτα τον ειδαμε το 2006 και ηταν στην φιεστα μας..οταν εσυ τον εβλεπες απο την τηλεοραση..τραβα το καλοκαιρι να τον δεις βρε να του μαθεις και καμια βουτια γιατι δεν ξερει..
, , . .
( 1883-1957 , )
..
..
euro 2004![]()
. .
. ...
, 1823
παιδια μην λεμε οτι θελουμε..πιστευω ειμαστε μεγαλοι η περισοτεροι απο εδω..
πιστευω δεν ειναι σωστο να βριζουμε την εθνικη μας επιδει παιζουν κολοπαιδα μεσα να μην λεμε οτι θελουμε παιδια..δεν φταιει η εθνικη φταει η διοικηση της εθνικης..αυτο μονο..εγω δεν θελω να την πω σε κανεναν ουτε εχω κατι με καποιον απο εδω αλλα θα παρακαλουσα να σεβομαστε και καποια πραγματα..ευχαριστω..αν καποιος εχει ενοχληθει με αυτο που γραφω τωρα ας μου το πει και θα το σβησω.
, , . .
( 1883-1957 , )
Ρε παιδια ηρεμηστε. Αλλοι τη γουσταρουν και αλλοι οχι την εθνική μην ψαχνουμε ομως τροπους να τσακωθουμε. Δεν τρεχει μια. Και στο φιναλε για μια ομαδα που λεμε οτι καποιοι "δε τη γουσταρουμε" δεν ειναι χαζο να τσακωθουμε;
Ελα ηρεμια, καθενας τις αποψεις του με ψυχραιμια.
Οπως ειπε ο Στελιος αν βολεύεστε μην βριζετε , αν οχι τουλαχιστον μη τσακωθουμε κιολας.
;
stelios-7- (07-12-09)
Ουτε εγω την πολυπαω την εθνική αλλα δεν τρεχει και μια. Οποιος θελει την παει οποιος θελει οχι...
;
IERO (07-12-09), stelios-7- (07-12-09)
Ρε φιλε μην τα ισοπεδωνουμε ολα,η εθνικη μας εκανε ολους περηφανους το 2004,εβγαλε τοσους Ελληνες στον δρομο να πανηγυριζουν ολοι μαζι ασχετα με το αν ηταν κοκκινοι,μπλε,πρασινοι,κιτρινοι ή οτιδηποτε αλλες διαφορες ειχανε.Πετυχε ενα κατορθωμα που ισως δεν προκειται να ξαναδουμε για παρα πολλα χρονια,ειναι δικαιωμα του καθενος να μην ασχολειται με μια ομαδα αλλα τουλαχιστον στην Εθνικη νομιζω οτι της αξιζει ο ελαχιστος ο σεβασμος που πρεπει να εχουμε σε μια ομαδα.Αυτο που λες ειναι τουλαχιστον προσβλητικο και δεν συμφωνω σε καμμια περιπτωση.Οτι και αν ειναι οι παιχτες που παιζουν στην εθνικη σε οποια ομαδα και αν ανηκουν στο κατω κατω ειναι Ελληνες και μας εκπρωσωπουν και το να σχετιζουμε την εθνικη σε ολα τα αθληματα με ομαδες της χωρα μας το θεωρω γελιο ειτε το κανουμε εμεις ειτε καποιοι αλλοι.Δικαιωμα του καθενος να μην ασχολειται με την εθνικη και να την κριτικαρει με ασχημο ή καλο τροπο αλλα το να την βριζουμε ετσι και να απαξιωνουμε τον αθλο του 2004 το θεωρω γελιο και τραγικο συναμα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
I told them they didnt understand life."
—John Lennon
Galletti97 (02-01-10), IERO (07-12-09), Phaedra (08-12-09), stelios-7- (07-12-09)
ακριβος ηλια..πολυ σωστα
, , . .
( 1883-1957 , )
Bookmarks