Εντωμεταξυ ο γιαννιωτας απλα ετρεχε προς την φυσουνα και του την επεσε ο αλλος. Δεν προκαλεσε καν. Τι να πεις, απιστευτο περιστατικο
Μακαρι η ουεφα να σταθει στο υψος της.
Και μετα ας περασουν απο Κυπρο τα ζωα
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τραγικός ο τύπος που ρίχνει τη γροθιά, ο οποίος έδωσε πραγματικά επαγγελματικό χτύπημα εκμεταλλευόμενος πως τον είχε ακινητοποιημένο κάποιος παίκτης τους.
Ελπίζω να παίξει και αφαίρεση βαθμών στους Βόσνιους. Oι οποίοι δέρνουν μέσα στην έδρα τους όποιον δε μπορούν να κερδίσουν; Ούτε στα ερασιτεχνικά δε γίνονται αυτά.
Εγώ έχω καταλάβει ότι η πλειοψηφία της χερσονήσου του Αίμου είναι τρίτος κόσμος. Κάθε χρόνο κάτι άσχημο συμβαίνει
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και μεσα σε όλα αυτά ένα άλλος αθλητής του παρελθόντος ο Δομάζος κάπου διάβασα να λέει ότι η δική τους εθνική είναι καλύτερη από το 2004.
Που όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε εκπομπή αφιερωμένη στα μπουζούκια, όλοι οι προσκεκλημένοι ήταν ποδοσφαιριστές.
Αλλά που να ξέρουν ότι θα εφευρεθεί το ίντερνετ και τα πάντα θα είναι στην διάθεση του φίλαθλου κοινού για ότι είχαν κάνει στο παρελθόν...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Έχουμε και την Ελλαδάρα με την Εσθονία σήμερα, στις 21:45 στον ΣΚΑΙ. Άντε να έχει κάνει 3 μπαμ ο Θρύλος μέχρι τις 20:00 και μετά να πάρουμε πίτσες να απολαύσουμε το ματς να κλείσει καυλωτικά η βραδιά.
Red&White-Nick-7 (31-08-17)
giovanni#10 (31-08-17), panahs7 (31-08-17), patrickdrd (31-08-17), The Dude (31-08-17)
Το γίδι ο Μάνταλος πάλι μέσα είναι;
Μάνταλος και Μαγουλάς ειναι δια τον πέοντα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Άντε ρε μαλάκες ένα γκολ. Κανονίστε να μας κάνει καμιά κουτσουκέλα το καφενείο 3 μέρες πριν τον αγώνα της 5ετίας.
Η Βοσνία κερδιζει μεσα στην Κύπρο. Το Βέλγιο προφανώς ρίχνει 5 στο Γιβραλταρ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ένα πρόβλημα λιγότερο για το ντέρμπι της Κυριακής, αποβλήθηκε ο Μέρτενς. Καλά θα μου πεις από ποιον να φυλαχτείς, εδώ ολόκληρος Μιραλάς μένει εκτός αποστολής.
Ο Βίτσελ αποβλήθηκε. Ο Μερτενς βγήκε για να μπει χαφ (ο Ντεμπελέ)
― Bertrand Russell
panahs7 (31-08-17)
Ok άκουσα λάθος.
Τιποτα
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks