E 45 4,5![]()
E 45 4,5![]()
. ...
, 1823
δεν βλεπω παντελη μου.δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα.
, ... , ' , , ...
, . ...
1. ( , )
2. (, , , )
3. 5
, ...
d.n.a. (27-03-09)
!!!
. .
Ρεχάγκελ: "Να αποφύγουμε τα λάθη"
Συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ζήτησε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από την τελευταία προπόνηση της εθνικής μας ομάδας επί ισραηλινού εδάφους.
27 Μαρ 2009 7:22:16 μ.μ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, η συμμετοχή του οποίου στο αυριανό παιχνίδι με το Ισραήλ στο Ραμάτ Γκαν θα κριθεί κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή.
"Παίζουμε την πρώτη θέση και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στο μίνιμουμ. Να μην κάνουμε τα ίδια όπως στο παιχνίδι με την Ελβετία. Από το πρώτο λεπτό να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι", τόνισε ο Γερμανός προπονητής.
Για τον Έλληνα πλάγιο αμυντικό ο Ρεχάγκελ είπε: "Ο Σεϊταρίδης δεν θα συμμετέχει σήμερα στην προπόνηση, εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού. Ελπίζω αύριο να μπορεί να παίξει, αλλά μοναχά αν είναι έτοιμος. Όλοι οι άλλοι είναι καλά".
Ο Ρεχάγκελ ρωτήθηκε αν η ισοπαλία στο Ισραήλ αποτελεί ένα θετικό αποτέλεσμα και απάντησε: "Μόνο μετά το ματς θα δούμε αν μας βολεύει η ισοπαλία. Κάθε βαθμός που χάνουμε μας πονάει, το τι θα γίνει θα κριθεί στο τέλος".
Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής κάποιων διεθνών στις ομάδες τους ήταν θέμα συζήτησης τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή και την παρεξήγηση ανάμεσα στον Τάκη Φύσσα και την Πόρτσμουθ. Ο Ρεχάγκελ είπε για το θέμα: "Είναι πρόβλημα, όμως είναι στο χέρι τους να παίξουν καλά και να δείξουν ότι αξίζουν να έχουν συμμετοχή στις ομάδες του. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλους τους βαθμούς".
Όσο για τον Γιόσι Μπεναγιούν, τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ισαρήλ, ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: "Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξει ο Μπεναγιούν. Εγώ θα δώσω τις οδηγίες μου ανάλογα με την ενδεκάδα των αντιπάλων που θα δω πριν το ματς".
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ρεχάγκελ έκανε σύγκριση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Ελβετία λέγοντας πως "υπάρχει ισορροπία. Πιστεύω πως οι δυο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο".
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
' 5-0.
Γιατί καλέ?εεεε?
Γιατί ρε παιδιά τι σας έκανε το παιδί??Εξηγήστε μου και εμένα......Έχει παίχτες???????????????????????ε?τι να κάνει να παίξει εκείνος?
Ούτε και εγώ γουστάρω τους 8 από τους 11 αλλά αφού δεν έχει παίχτες η Ελλάδα!Τι να κάνει?Και το ευρωπαϊκό πώς το πήρε?
Bookmarks