- εθνικάρα όλως των Ελλήνων !!!
όταν η πράσινη κλίκα δεν ήθελε ... ούτε ο Τοροσίδης , ούτε ο Σαμαράς δεν έπαιρναν μπάλα . ειδικά ο Τοροσίδης μόνο από Κυριάκο , Σαμαρά ή Τζιόλη έπαιρνε την μπάλα !!!!
- απίθανο κοουτσάρισμα του Ρεχάγκελ και αλλαγές που έκριναν το παιχνίδι
Ελλάδα-Νιγηρία : Τζόρβας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος (36'Σαμαράς), Τοροσίδης,Παπαδόπουλος, Κυργιάκος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας (79' Νίνης)
Ελλάδα-Κορέα : Τζόρβας, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης (46' Πατσατζόγλου), Κατσουράνης, Τζιόλης, Σαμαράς (58' Σαλπιγγίδης), Χαριστέας (60' Καπετάνος), Γκέκας
η Κούλα στην θέση του Παπαρίδη και ο Σαλπιγίδης στην θέση του Αχρηστέα
στο μοναδικό παιχνίδι που το παίζαμε με κεφαλιές , που θέλαμε καλή διαφορά γκολ(και μπορούσαμε) ... δεν έβαλε τον Αχρηστέα .αντί για αυτόν έβαλε τον Σαμαρά που παίζει πάνω στις γραμμές. χαρακτηριστική η φάση που Σαλπιγγίδης-Γκέκας πολεμάνε μόνοι τους με τα 2μετρα θηρία και -παραδόξως- παίρνει ο Γκέκας την κεφαλιά !!!![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Galletti97 (18-06-10)
Εγώ θα είμαι εντελώς κλίματος.
Παίχτες τσογλάνια, που κερδίζουν και το πρώτο που λένε είναι για τους αχάριστους Έλληνες κλπ κλπ, που αν δεν έμενε με δέκα η Νιγηρία θα τους έλεγα που θα ήταν τώρα, που το σύμπαν συνωμοτεί για αυτούς με τον επιθετικό της Νιγηρίας να χάνει γκολ σε κενό τέρμα, που σχεδόν έπαιζε ο αντίπαλος μονίμως με 9 αφού όλο και κάποιος παίχτης τους πάθαινε θλάση και θα έρθετε και θα μας πείτε να τι κάναμε?
Ώπα ρε τι κάνατε?
Βάλατε γκολ σε μουντιάλ?
Με την μπάλα να πηγαίνει άουτ και από κόντρα στο τακούνι του μαύρου να πηγαίνει στο γάμα?
Νικήσατε σε μουντιάλ?
Με τον αντίπαλο με 10 και με 9 και που παραλίγο να σας το κάνουν 1-2?
Αν ήσασταν μάγκες και παιχτρόνια χαλαρά έπρεπε να περάσετε από αυτόν τον αστείο όμιλο ως δεύτεροι.
Όχι να κοκορεύεστε που κάνατε μία νίκη.
.
σωστός ο Στέλιος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Το συγκεκριμένο παιγνίδι έδειξε και τον βαθμό γελοιότητας μας ... με μιά νίκη ασχολήθηκε όλη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
chainsaw (18-06-10)
Ακουσα ολων τις δηλωσεις, πραγματικά με ξενέρωσαν. Σαν κακογαμημενη γκόμενα κάνουν. Και ο Τόρο μέσα φυσικά.
Ωραίο, ωραίο..
Το καλό είναι ότι κυνηγάει νίκη η Νιγηρία μήπως της κάτσει η πρόκριση συν ο εγωισμός τους μη φύγουν με τρεις ήττες
και κουτσά στραβά θα το τσιμπήσει το ποντάκι. Δεν νομίζω ότι θα χάσουν οι Κορεάτες, έχουν καλύτερη ομάδα.
Το κακό είναι ότι με Χ στο άλλο ματς, εμείς θέλουμε νίκη...![]()
Galletti97 (18-06-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πολύ ασχοληθήκαμε με την αστεία αυτη ομαδα. Καλη είναι όποτε μπορει να παιξει μπαλιτσα (μια φορα στις εικοσι) για να περασουν 2 ομορφες ώρες. Κατα τα αλλα ωρα καλη στην πλωρη τους κι αερα στα πανιά τους γιατι στο μουντιάλ θελω να δω ΜΠΑΛΑ. Και με ομάδες τετοιου τύπου , με παικτακια που παιζουνε μονο οταν ... "τσαντιζονται απο τους κακους επικριτες" θα δουμε ... Λινεν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Επιτελους το συγκλονιστικο βιντεο της νικης της Εθνικής μας. Τορο...σου παει.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=VuU14SODA7Y&feature=related[/youtube]
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πάντως η περιγραφή είναι καλύτερη από του πουρουπουπου της ερτ
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Στο eurovisionsports.tv το ματς της Ελλάδας με την Αργεντινή την Τρίτη το δείχνει σε HD! Εγώ ήδη έχω
έτοιμο το hdmi καλώδιο και θα συνδέσω το λάπτοπ με την TV και θα απολαύσω HD εμπειρία Μουντιάλ χωρίς
να ακούω κανένα καραγκιόζη. Εκτός αν χρειαστεί να μαθαίνω τις... οδηγίες του Ότο, οπότε κάνω mute το
HD και ανοίγω το site της ΕΡΤ παράλληλα για να δείνει ήχο. Ψςςς, τι κάνω ο άνθρωπας;!![]()
Εγω ακουσα κατι για 3D αλλα δεν εχω εμπειρια σε μπαλα να σας πω,μονο σε ταινια..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
kolimenos (20-06-10)
Bookmarks