Επειδη δεν ειδα να το σχολιασει κανεις και επειδη με ενα χρονο παραπανω στην ηλικια μου απο χθες αυξηθηκε και η κακια μου, θα εκλιπαρισω την Ομοσπονδια της Γεωργιας να προσλαβει επιτελους τον ενα και μοναδικο προπονητη, το δικο τους το παιδι , τον οσιομαρτυρα του Πειραια, τον θεο του καργα επιθετικου ποδοσφαιρου, αυτον που ολοι αλληθωριζουν μπροστα στη γυαλαδα της απιθανης φαλακρας του, τον αντρα των αποδυτηριων, τον σεβαστο και σε καμια περιπτωση οξυθυμο με τους ποδοσφαιριστες του, αυτον που ανακαλυπτει νεους ρολους στους παικτες του και διαθετει σπανιο ποδοσφαιρικο πνευμα.. επιτελους καντε το ονειρο σας πραγματικοτητα και φερτε στην ομαδα τον τιμουρ. Αντε μπας και σας μαθει μπαλιτσα και χανετε με λιγοτερα γκολ... (παρεπιπτοντως 6-2 τελικο..)
Μπραβο στην Εθνικη μας μονο για την νικη της. Για τιποτα αλλο.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (14-10-09)
Φημες αναφερουν πως ο Τιμουρ Κετσπαγια προοριζεται για αντικαταστατης του Ρεχαγκελ στην Εθνικη Ελλαδος.
nbqgr (15-10-09)
Πείτε μου τώρα ότι στο MEGA θα κάνουν και ανάλυση του αγώνα να κόψω καμιά φλέβα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (14-10-09)
H πατατα του Αβραμη,ουτε σε πενταδιαστατη αναλυση σκοτεινης διαστημικης υλης δεν αναλυεται.
Κακό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα το πήραμε
Είμαστε κοντά στο μουντιάλ. Μακάρι να πάμε καλά στα μπαράζ και να προκριθούμε επιτέλους.
Καλα μην το παρακαλας τωρα γιατι και το 94 χαιρομασταν
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Λοιπόν οι πιθανοί αντίπαλοί μας για τα μπαράζ είναι:
- Ουκρανία
- Βοσνία-Ερζεγοβίνη
- Σλοβενία
- ΕΪΡΕ
Διαλέγετε και παίρνετε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Απορω γιατι λεμε οτι επιβαλλοταν να βγουμε πρωτοι σε αυτον τον ομιλο.
Δεν νομιζω οτι εχουμε τοσο ανωτερη ομαδα απο τους ελβετους,ωστε να δικαιολογειται αυτος ο ισχυρισμος.
Μην ξεχναμε οτι η ελβετια εχει μερικους πραγματικα μεγαλους παικτες(φρει,σεντερος) και οχι σαλπιγιγηδες και πατσαδες
Θα μπορουσαμε με καλυτερες εμφανισεις να παρουμε τη πρωτη θεση,αλλα δεν υπαρχει λογος να παραπονιομαστε.
Η προκριση στο μουντιαλ ειναι μεγαλη υποθεση για την εθνικη ελλαδος.
Υ.Γ Πονταρω στο "φαρδος" της ομαδας για τους αγωνες μπαραζ
Η Ελβετία αν δεν κάνω λάθος έχει πάει σε 8 μουντιάλ (9 με αυτό που προκρίθηκε σήμερα). Εμείς μόνο σε 1. Αυτό και μόνο λέει πολλά![]()
chainsaw (15-10-09)
Ρηξη προσθιου χιαστου ο Κυριακος.Τεσσερις μηνες θα ησυχασουν τα σεντερ φορ του νησιου.
*****8.23*****
φτου![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks