Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Ελλαδάρας μας απέναντι στο ''θεριό''!!!!!
Μπράβο Ελλαδάρα!
Δεν με νοιάζει τι θα ακολουθήσει....!
Οεεεεεε Ελλάς οεεεεεεε οεεεεεε δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ!!!!
kwtsios (19-11-09)
/
(!) . , . . . . . . 100 . , . "ut most of all, I did it my way" (" ' ") ... !
BrazHlias (19-11-09)
στης 29 στον ναο περιμενουμε την εθνικη με λιγα λογια..εγω λεω γιατι δεν κανουν τον σισε και τον λετο ελληνες να ολοκληροθει η ομαδα..
, , . .
( 1883-1957 , )
εχει λευτα η μανουλα..τα εχει κανει και πλακακια με τον παλιο κ@ργιολι τον πιλαβιο και το παιζει μαγκας τωρα...ρε πατερα φυλα τα λευτα σου ρε μιας που δεν θα παρεις πρωταθλημα φετος θα σου χρειαστουν...
, , . .
( 1883-1957 , )
Οποιοι καπηλευονται την επιτυχια της εθνικης για να προσποριστουν ιδια οφελη ειναι απλα μαλακες....
iakov7 (20-11-09), IERO (20-11-09), kwtsios (19-11-09), Phaedra (26-11-09), stelios-7- (19-11-09)
Συγχαρητήρια στην εθνική μας.
Μεγάλη επιτυχία του Γερμανού.Τεραστια με αυτούς τους παίχτες που διαχειρίζεται.
Προσωπικά εμενα δεν με ενδιαφέρει ούτε με συγκινεί ιδιαιτερα η εθνική.Βασικά και να μην περνούσε για μένα ο Γερμανός έκανε δουλειά που μιλάνε και τα εγγόνια μας.
Γι αυτό και μια πιθανή αποτυχία μας δεν θα μου άλλαζε τη γνώμη γι αυτά που κατάφερε.
Όσο για το παγκόσμιο και πεντάρες και εξάρες να φάει,η στον τελικό να πάει τα συναισθήματα μου θα έχουν μικρή διαφορα.Ούτε θα πικραθώ η θα ντραπώ αν μας κάνουν το κώλο να,.......θα χαρώ αν πάμε καλά αλλα δεν θα ανοίξω και σαμπάνιες.
Όπως και να έχει το άλλο πρωί θα πάω κανονικά στη δουλειά μου σαν να μην έγινε τίποτα.
....
.: . !!
μετα τον οτο το χαος...
γλειφτε τον μαλακες μπαμιο-χελακηδες και σια....
sk12072 : 20-11-09 06:36
stelios-7- (19-11-09)
δεν λέει σε ΚΑΘΕ παίκτη.....πόσο μαλάκες οι ΑΡΔ.....100,000 δίνει η ζέλα και οι ΑΡΔ γράφουν 100,000 σε κάθε παίκτη....σιγά μην δώσουν 2μύρια οι βάζελοι.....η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει το ποσό των € 100.000 ως χρηματική επιβράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
... there's no such thing as "too much"...
ξερει τι εκανε ο πουστης ο πατερας θα τα παρει διπλα το καλοκαιρι μην φοβαστε επνδυση εκανε αστον το παιζει λευτας...την αλλη κυριακη να δουμε ποσο μαγκας θα ειναι..
, , . .
( 1883-1957 , )
θα γραψω και εγω τη γνωμη μου για την εθνικη αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε...
Παρακαλούμε λοιπόν όπως δεχθείτε αυτή μας την προσφορά ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης της μεγάλης προσπάθειας των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών και αναγνώρισης της συμβολής αυτής της επιτυχίας στην αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή και το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν. Αφρικής θα μας κάνετε ξανά υπερήφανους.
Παρακαλούμε τέλος, να μεταφέρετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, κ. Ρεχάγκελ και τους συνεργάτες του.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Νικόλας Δ. Πατέρας"
θελουνε να δειξουνε απλα οι βρωμιαρηδες οτι χαρις σε αυτους περασαμε στο μουντιαλ...τους εχω καταλαβει εδω και καιρο και καλυτερα που δεν παιζουνε παιχτες μας στην εθνικη
μονο παιχτες αλλων ομαδων στην εθνικη....κανενας παιχτης του θρυλου σε αυτο το πρασινο αστειο..καλα ειχε κανει καποτε ο ιεροκλης και ειχε αρνηθει
και αυτο που γουσταρω ειναι τους ξεφωρτωθηκαμε απο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> : 22-11-09 11:44
panty (25-11-09)
αλήθεια αποχωρεί ο Χερ Οττο , μετα το Μουντιάλ ;;;
- , !!!
..
Bookmarks