Κρίμα....
φινίτο η βλακεία...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Κρίμα....
Coach (13-10-12)
δεν μπορω να βλεπω την εθνικη με κατσουρανη και καραγκουνη και με τον σιοβα ουτε καν στον παγκο, μπροστα να ξεκιναει ο καραφλοχετουλας και να μην παιζει βασικος ο πιστολερο. μια ζωη τα ιδια σ' αυτην την ομαδα ρα γαμωτο.
η εθνική έπαιξε όπως πάντα απλώς δεν ήρθε το γκολ αυτή τη φορά. συνεχίζουμε μέχρι τον τελικό στόχο.
Δυστυχώς οι κάκιστες αλλαγές χάλασαν την εικόνα της ομάδας. Ο Νίνης ήταν ο MVP του προηγούμενου ματς κι η επιβράβευσή του ήταν να μείνει στον πάγκο για να κάνει το ρεκόρ ο Καραγκούνης, λες και δε μπορούσε να το κάνει με το Λιχτενστάιν. Κι όταν στον πάγκο υπάρχουν τα δυο παιχτρόνια Μήτρογλου κι Αθανασιάδης κι επιλέγεται για αλλαγή ο Σαλπιγκστής...τι να πω?
Τρομερός ο Σαμαράς, με τέτοιες εμφανίσεις σύντομα θα ξαναγυρίσει στη Πρέμιερλιγκ καθότι δείχνει πολύ ωριμότερος από τότε που πήγε στη Σίτυ. Κι εντυπωσιάστηκα από τον Μαλεζά, ούτε που φάνηκε το κενό του Παπαδόπουλου. Τζιόλης πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά κι ο Φορτούνης σε λίγο καιρό θα κάνει μεταγραφή σε ομάδα πολύ ανώτερη της Καιζερσλάουτερν.
Τεσπα, τώρα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και δύσκολο ματς τη Τρίτη. Κι οι Σλοβάκοι θα παίξουν τα ρέστα τους σ' αυτόν τον αγώνα.
differance (13-10-12), Du3lisT (13-10-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-10-12), panty (16-10-12)
Α, χθες παίζαμε;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Η ομαδα θελει μεσα νινη και μητογλου. Κατι γλεκες και καραγκουνηδες πρεπει να ναι δευτεροτριτες επιλογες
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Μητρογλου θα καθαριζε το ματς εχθες αλλα ο Σαντος θελει να παιζει ο Γκεκας...Τι να πεις.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
συμφωνώ με τον Ηλια ήταν πολύ καλός παίκτης και στον Παοκ , πολυ σταθερό παιδί , κριμα που χάθηκε απο εμάς
Δεν ειναι κακο ενας παικτης να ειναι εξελιξιμος,παραδειγμα ο Φορτουνης πηγε στην Γερμανια και εγινε αλλος παικτης γιατι εδω οσο επαιζε ηταν ταλεντο.
Εγω παλι μολις βλεπω τον Φορτουνη με πιανει καημος..
Πως χασαμε τετοιο παικτη μεσα απο τα χερια μας.
Gtakis (14-10-12)
Ποτέ (ειδικα πριν το 2004) δεν κάθισα να δω Εθνική, για να "χορτάσω" τόπι.
Βλέπω Εθνική περιμένοντας ΝΙΚΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων
και, από την Πορτογαλία, κάποια μεγάλη, ανέλπιστη συγκίνηση.
Είμαστε μια μικρή χώρα και η παραγωγή ταλέντων, πόσο μάλλον μικρών μάγων, είναι περιορισμένη.
Παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει να γίνουμε υπολογίσημη δύναμη και αυτό είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟ!
Συνεπώς, η ατέλειωτη γκρίνια για το θέαμα, που μας φαρμακώνει κάθε αγωνιστική ως Ολυμπιακούς,
ας μείνει μακριά από την Εθνική, που άλλους στόχους έχει και, το κυριότερο, άλλα πράγματα εκπροσωπεί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 15-10-12 στις 10:26
differance (14-10-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-10-12), panty (16-10-12), Reds (14-10-12), sirkostas (14-10-12)
dimace (14-10-12)
Παλι γκεκας βασικος λεει, κ σαλπογιδης ςπισης. Ο,τι και να πω ειναι λιγο
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
E θα τη φάμε την πούτσα απόψε και θα ησυχάσουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks