Καταρχήν ο τσιμίκας δεν είναι βασικός στην ομάδα του οπότε τι συζητάμε.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αναπληρωματικός σε μία άμυνα που έφαγε 7 από μία ομάδα που σώθηκε την τελευταία στιγμή πέρυσι, για να τα λέμε και όλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (12-10-20)
Αν έπαιζε, θα έτρωγαν 9...
BrazHlias (12-10-20)
Nα βγει ο Κλοπ στο τηλέφωνο.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (12-10-20)
voskos_7 (12-10-20)
Έχω την εντύπωση ότι με τον Ινσούα θα ήταν περισσότερο καλυμμένοι, μιας και ο Γιαννούλης δε ψήνεται να φύγει από το μπαοκ, εξ ου και η ομάδα αναγκάστηκε να απορρίψει πρόταση 7 εκατομμυρίων από την Πόρτο.
Βλέπεις και δε τον διορθώνω: Να κάνουμε την ίδια κουβέντα αύριο μήπως και συνεννοηθούμε;;; Όντως έτρωγε πάγκο και πριν και ακόμα πιο όντως και να ήταν έτοιμος δε θα έπαιζε, αλλά να μη ξεφωνίζουμε και ότι δεν κλήθηκε.
Ασχέτως και αν θα έλεγε να κληθεί ειδικά αν έλλειπε και ο Φορτούνης.
Ο ανθρωπος το πηρε το ματσακι και τον σταυρωνουμε. Φαινεται πως κανει σοβαρη δουλεια.
drizzt (12-10-20)
Και ότι κερδίζει με Τζαβέλα, Σβάρνα, Μπακασέτα, Λημνιό, Φούντα και Μανταλο σε επίσημη διοργάνωση δε το λες και λίγο...
drizzt (12-10-20)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (12-10-20)
Και εγώ σχολίασα το λόγο της μη κλήσης Μασούρα και Τσιμίκα και όχι τη μη χρησιμοποίησή τους, σαν να ήταν διαθέσιμοι.
Το να έχεις παιχνιδια με την ομάδα σου και αγωνιστικο ρυθμο ειναι πολυ σημαντικο.Μη τον αδικουμε.
Hλια, πρεπει να καταλαβεις πως ο Τσιμικας, λόγω τραυματισμου δε συμπεριληφθηκε στην αποστολη.
Ναι αλλά τελικα ο Τσιμικας γιατι δεν επαιξε χθες;; Θα μας απαντησει κανενας υπευθυνα;;
drizzt (12-10-20)
drizzt (12-10-20)
Μόνο αν πρόκειται για μεγάλη διοργάνωση (που δεν παίζει εδώ και χρόνια) ή αν έχω παίξει στοίχημα (που και πάλι πολλές φορές δεν αντέχω να το δω ούτε έτσι).
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks