Γκαλη ντύχη στην εθνική Μουνκρανίας.
Ρε παιδιά, από που προκύπτει ότι η Εθνική θα πάει με τουπέ στη Πολωνία? Πότε συνέβη αυτό στο παρελθόν για να συμβεί και τώρα?
Για μένα ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος που και οι 4 δικαιούνται να κάνουν όνειρα πρόκρισης.
Γκαλη ντύχη στην εθνική Μουνκρανίας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μπαίνει αλλά εγώ μπορώ να το παρακάμψω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (04-12-11)
Ξερει κανεις αν θα καλεσει τον τιτανα Χαριστεα στα τελικα του Γιουρου;
sadi (04-12-11)
Α,πηραμε και Ισπανο προπονητη;
Λέτε να καλέσει και τον Μαρκάνο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ρε παιδιά έκανα μια αναζήτηση για ξενοδοχείο στο Βρότσλαβ για τις 12 Ιουνίου (ημέρα που παίζουμε με την Τσεχία) και οι τιμές είναι στα 500 με 600 ευρώ τη βραδιά!!! Ξετσουτσούνισαν για τα καλά οι Πολωνοί
Μου φαίνεται θα κανονίσω να πάω Βερολίνο και από κει πετιέμαι να δω κάνα ματσάκι. Δημήτρη τα φώτα σου.
Ελα ρε. Ακόμα και στο Κο-Σαμούι της Ταιλάνδης να κλείσεις ξενοδοχείο μέσω γούγλη κλπ θα πληρώσεις 200 ευρώ. Αν πας μόνος σου κι αποφύγεις τα παραλιακά μπανγκαλόους θα βρεις ωραιότατα δωμάτια με 20 ευρώ τη βραδιά.
Aυτό το Κο-Σαμούι κάτι μου θυμίζει. Μια ταινία με τον Μπεν Στίλερ και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο![]()
differance (08-12-11)
ωραιες αναμνησεις
[YOUTUBE]K-h4AuOlnFA&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (04-02-12)
Πανέμορφη η νέα φανέλα της Εθνικής .. μακάρι να 'ναι γούρικη!
www.f1rstlap.com
PrisonBreak-7- (22-02-12)
Εδώ παιδιά!
www.f1rstlap.com
Bookmarks