με τον ξανθομπουμπουρα τιποτα.
στα δυσκολα να δουμε τι μπορει να κανει.
, . .
με τον ξανθομπουμπουρα τιποτα.
? , , ! ?
? , ! .
- , 11 . 93'.
. ...
δεν νομιζω ρε συ κωστα οτι αυτοι μπορουν να διακριθουν.μακαρι να κανω λαθος.ο καιρος θα δειξει.
, . -- .
Η εθνική έγινε υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη και όχι μονο.Μπράβο στον Γερμανό,μπράβο και στα παιδιά που την ανέβασαν πολλά σκαλοπάτια.
Αλλα εμενα μου είναι σχεδόν παντελώς αδιάφορη.Δεν ξέρω γιατί όμως δεν με συγκινεί.
....
.: . !!
Τη θέση μου την έχω δηλώσει. Η Εθνική για μένα είναι πάνω από οποιοδήποτε σωματείο, ή ομάδα.
Τώρα, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο που παίζει, δε μπορώ να βρω τη διαφορά μεταξύ αυτού που προσφέρεται από την Εθνική και του θεάματος που χορταίνουμε από τη Σούπερ Κλίκα.
sirkostas (10-09-08)
αυριο τι ωρα παιζουμε?9.15?
Ναι, Στάθη.
. , . , , . . .
: By Sport-Fm
: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
3 ? .
Το "φουλ επιθεση" για την εθνική ομαδα ειναι κατι σχετικο... Ειμαι σιγουρος οτι καθε φορα που βαζει Χαριστεα, Σαλπιγγιδη, Λυμπεροπουλο ή οποιονδηποτε επιθετικο , ο Οτο του ξηγιεται πως ακριβως θα μαρκαρει τον αντιπαλο μπακ οταν αυτος περναει τη σεντρα... Μπροστα ας κανει οτι θελει...
Ενταξει εθνική Ελλαδος και επιθετικο σχημα ειναι λιγο ονειρική κατασταση...
;
Oντως.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
I told them they didnt understand life."
—John Lennon
γκοοοοολ
![]()
, ... , ' , , ...
Eλα, ποιος , που , ποτε , τι πως;![]()
;
χαχα ελα ρε τοροοοοοοοοο. έβαλε γκολ ο γκέκας και όλοι έδιναν συγχαρητήρια στον τοροσίδη επειδή έβγαλε καλή σέντρα!![]()
Λιγο το εχεις; Σεντρα ο Τορο, μιλαμε για θαυμα!
Παντως πολυ ωραια και τα δυο γκολ της Εθνικής. Εξοχος και ο Χαλκιας που παλεύει φιλοτιμα να πνιξει τα απνιχτα...![]()
;
^ Το παλεύει το παιδί
Εδιτ: Το 9αρη της Λετονίας που παίζει;
captain-cook (11-09-08)
Bookmarks