Ωχ... Άντε πάλι Νικοπολιδολογία... Γιατρέεεεεε!!! Ετοιμάσου για μεταφορά!
O Νικοπολίδης έδειξε και στον αγώνα με τους Τούρκους ότι περνάει ένα πολύ μεγάλο ντεφορμάρισμα με απίστευτα τσαφ... Απαράδεκτα τα γκολ που έφαγε...
Αν συνεχίσει έτσι, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος και για τον Ολυμπιακό μας... τί "να γίνεται" που ήδη έχει αρχίσει...
1925
' ...........
?
Οχι, φίλε μου... δεν χρειάζεται ΚΑΘΕ φορά να αιτιολογούμε την δική μας ανυπαρξία στο στοίχημα...
1925
1-4????????? ...? ?? , , ?? <<>> , <<>> << >>..... , , , , . 4 , Castillo , , , time out ( Castillo ...) ... . ..... Iero (-) ?? ... : da louz , , ..... .. <<>>,<<>>, <<>> .... , , ( , , , , ) <<>> ... ....... 1-4 ??2 ( ..) 1-2... ... 4 ...... ....... ......
live fast,die young and let behind you a beautiful body...
7 8/2/81:
...
Και για να προχωρησουμε στο επομενο παιχνιδι, την Μαλτα δεν την εχουμε νικησει ποτε εκτος εδρας.Φυσικα θα χρειαστει να παιξουμε και λιγο μπαλα για να παρουμε το διπλο αλλα το θεμα ειναι με ποιους παικτες θα γινει αυτο;Πανε οι εποχες που οι μικρες ομαδες χανανε τους αγωνες ευκολα και γενικα η ψαλιδα εχει μικρηνει μεταξυ των ομαδων.Αποδειξη τα προσφατα αποτελεσματα ορισμενων παιχνιδιων οπως Καζακσταν -Σερβια 2-1 ,Ισραηλ- Αγγλια 0-0 κ.λ.π.Ας ελπισουμε οτι ο οττο θα βαλει τα νεα παιδια να παιξουν και να αφησει τις εμονες του γα την χρησιμοποιηση ορισμενων παικτων στην ακρη για το καλο της ομαδας και του ιδιου.Αλλωστε του χρονου στο ευρο{αν προκριθουμε} πολλοι παικτες της τωρινης ενδεκαδας θα ειναι αδυνατον να παιζουν ποδοσφαιρο αξιωσεων.Αποψη μου ειναι οτι παικτες οπως ο Δελλας,Φυσας,Μπασινας,Χαριστεας και ο δικος μας ο Αντωνης δεν πρεπει να ξανακληθουν στην εθνικη πρωτα για το καλο της εθνικης και υστερα για να προστατεψουν και το ονομα τους σαν παικτες που κατεκτησαν το ευρο.Επισης παικτες σαν τον Σειταριδη τον Κατσουρανη και τον Γιαννακοπουλο θα πρεπει να προσπαθησουν να παιξουν την μπαλα που ξερουν αλλιως εξω και αυτοι.Τωρα απο πλευρας νεων επιλογων για το ροστερ της εθνικης η αρχη εγινε με τον δικο μας τον Τοροσιδη απο εκει και περα ρεπει να δουμε τι παικτες υπαρχουν στην ελπιδων και νεων για να προωθηθουν αναλογα.Η ανανεωση επρεπε να ειχε ηδη ξεκινισει{κατι μου θυμιζει αυτο}αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Για τον Αντωνακη θα του τα χωσω στο φορουμ με το ονομα του...
Για την Εθνικη τι να λεμε τωρα , τα χουμε πει και σ'αυτο το φορουμ εδω και πολυ καιρο.
Ναι τοτε που εβγαιναν τα γκαλοπ αν θελουμε να μεινει η να φυγει ο Ρεχακλης και μου ψηφιζατε 90% να μεινει και νομιζα οτι ειμαι ο μονος γραφικος και εμπαθης που ηθελα να φυγει...Για οσους σας τη σπαει και ξερω οτι ειστε αρκετοι , αλλα και εγω εχω μια εσωτερικη αναγκη δικαιωσης...
ΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
, ...
Kαι μιας και μιλαμε για καραβια.Το καραβι απο την πορτογαλια προσαραξε καπου εκει κοντα που εχει εδω και πολυ καιρο αραξει και περιμενει να γινει παλιοσιδερα ενα αλλο γνωστο με ερυθρολευκη σημαια στο καταρτι του.
για την εθνικη και τον Ολυμπιακο μια ειναι η λεξη κλειδι ΑΝΑΝΕΩΣΗ με τρεις παρατηρησεις που ισχυουν και στις δυο περιπτωσεις...
1) Ανανεωση δεν σημαινει 11 νεοι παιχτες αλλα μπολιασμα των παλιων εμπειρων και σε θεση να προσφερουν με νεους ταλαντουχους με λαχταρα για μπαλλα και καταξιωση.
2) Η ανανεωση γινεται σταδιακα και οχι σε μια νυχτα ωστε να υπαρχει μια φυσιολογικη συνεχεια
3) Μια ομαδα που περναει τη φαση της ανανεωσης θελει στηριξη υπομονη και πιστωση χρονου μεχρι να δεσει και να φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα.
, ...
Ακόμα και 0-10 να χάναμε από τους Τούρκους, τίποτα δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά των οπαδών που πλακώθηκαν μεταξύ τους και που γιούχαραν τους παίκτες.
Η Εθνική Ελλάδος δεν είναι παράγκα κανενός για να κάνει ό,τι γουστάρει. Απ' όσο ξέρω αυτή η ομάδα έχει προπονητή και παίκτες. Αν δεν αρέσει, να τον αλλάξουν κι αυτόν και όλη την ομάδα. Μέχρι τότε όμως έχουμε χρέος να στεκόμαστε δίπλα τους στα άσχημα, όχι μόνο όταν νικάει και περνάμε καλά...
Να παραδεχτώ ότι ο Αντώνης έκανε 3 τρομερά λάθη που στοίχησαν. Τι πρέπει να γίνει τώρα; Να τον κρεμάσουμε ανάποδα; Μήπως ξεχνάτε για ποιόν μιλάμε; Ή μήπως υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερος έλληνας τερματοφύλακας;
Είμαι υπέρ της καλόπιστης κριτικής. Λέω όχι στις ακρότητες. Δυστυχώς μετά της ισοφάριση, όταν άρχισαν οι συμπλοκές πίσω από το τέρμα των Τούρκων, οι παίκτες μας μόνο μπάλα δεν έπαιζαν. Στη θέση τους θα σηκωνόμουν και θα έφευγα από το γήπεδο. Αυτό ακριβώς χρεώνω στον Όττο: την ανοχή του απέναντι στην πιο αχάριστη ράτσα της ανθρωπότητας.
Η ίδια ράτσα, που αν νικήσουμε την Τετάρτη στη Μάλτα και ουσιαστικά εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Euro, θα πανηγυρίζει. Ελληνάρες...
Και πως θα βρεις το αριστερο μπακ,τον νεο Τσιαρτα και τον νεο Ζαγορακη οταν με το στανιο παιζουν συνεχεια οι ιδιοι;
Με την δικια σου λογικη και η Εθνικη Γερμανιας που πηρε το μουντιαλ το 1990 δεν επρεπε να κανει μετα ανανεωση αλλα να παιζουν ακομα οι Κλινσμαν,Ματεους κτλ...
Κανανε τον αθλο στη Πορτογαλια τους ευχαριστουμε και θα τους θυμομαστε για παντα αλλα εως εδω!
Μιλαμε για την Εθνικη ομαδα της χωρας μας...οχι για πριβε κλαμπακι του Οτο και των φιλων του ουτε για καννενα σωματειο της κακιας ωρας!
Στην Εθνικη ομαδα πρεπει να παιζουν οι καλυτεροι και οι πιο φορμαρισμενοι παιχτες και αυτο απο την Πορτογαλια και μετα απλα δεν γινεται!
Εδω ο αλλος ο καραγκιοζης καλεσε τον Καψη που ειχε να αγωνιστει 2 χρονια και τωρα παιζει στον ΑΠΟΕΛ για τα τελευταια ενσημα του!
Και καθομαστε και συζηταμε στα σοβαρα αν αυτος ο ανθρωπος πρεπει να παραμεινει στον παγκο της Εθνικης;
Επειδη πετυχε τον αθλο της Πορτογαλιας πρεπει να τον αφησουμε να στειλει το Ελληνικο ποδοσφαιρο σε Εθνικο επιπεδο 100 χρονια πισω τοτε που οποτε κερδιζαμε τη Μαλτα και το Λουξεμβουργο θεωρουνταν αθλος;
Βρε ποιος Τοροσιδης και Ανατολακης δουλευομαστε μεταξυ μας;
Χθες ποιοι ξεκινησανε τον αγωνα;Αυτοι της Πορτογαλιας με εξαιρεση τον Κυργιακο και τον Σαμαρα!!!
Και μιλαμε για 3 χρονια μετα την Πορτογαλια...ωραια ανανεωση!
Και οχι δεν γινανε αμπαλλοι σε μια βραδυα...αμπαλλοι ειναι εδω και πολυ καιρο που εγω και καποιοι αλλοι φωναζουμε οτι αυτη η ομαδα δεν εχει μελλον και δεν παει πουθενα!
Το πειρατικο και αλλα παραμυθια...απο την Πορτογαλια και μετα εχεις γινει τσιρκο που ερχεται και σε γλενταει ο καθε ανυπαρκτος και παρολαυτα βλεπουμε να παιζουν συνεχεια οι ιδιοι!
Γιαννακοπουλος δεν παιζει στην Μπολτον,Φυσσας δεν παιζει στη Χαρτς,Δελλας μονιμα τραυματιας στην ΑΕΚ,Χαριστεας 3 εβδομαδες ηταν εξω και απροπονητος και παρολαυτα ξεκινησε βασικος!
Θες να συνεχισω με τις εμμονες και τα κολληματα του Ασχετοκλη;Εδω ρε τον Ζαγορακη ηθελε να αποσυρθει ο ανρωπος γιατι εβλεπε οτι δεν μπορουσε αλλο και ο Γερμαναρας εκει να τον κραταει με το ζορι να αγωνιζεται!!!
Και παιχτες υπαρχουν αρκει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα...Τοροσιδης,Σπυροπουλος,Σηφακης,Νινης,Σαλπ ιγγιδης,Παπαδοπουλος ποσο χειροτερα θα παιζανε αυτοι απο τα φιλαρακια του Ασχετοκλη;
Ας κατσουμε λοιπον να στηριζουμε τον Γερμαναρα χωρις κανενα λογο παρα μονο οτι πριν 3 χρονια πηραμε το πιο κωλοφαρδο Ευρωπαικο στην ιστορια του ποδοσφαιρου...το γεγονος βεβαια οτι μετα βαρεσαμε διαλυση και οτι πηγαινουμε απο ξεφτυλα σε ξεφτυλα δεν παιζει κανενα ρολο!
Οταν θα φυγει λοιπον του χρονου ο Ασχετοκλης και πισω του δεν θα εχει αφησει καμμια διαδοχη κατασταση παρα μονο μια ομαδα με 35αρηδες τελειωμενους τοτε θα φωναζουμε ολοι μαζι ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΕΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕΕΕΕ....
Bookmarks