Έτσι οπως παίξαμε σήμερα η ήττα ήρθε δίκαια. Ας είμασταν ποιό προσεκτικοί.
Έτσι οπως παίξαμε σήμερα η ήττα ήρθε δίκαια. Ας είμασταν ποιό προσεκτικοί.
Ευτυχώς, μπήκε ο Γκέκας και ο Αθανασιάδης και διδάξανε στον κάγκουρα πως είναι οι αυθεντικοί σέντερ - φορ, οι πρόστυχοι. Μία φάση και οι δύο μαζί, στο σύνολο...
Φυσικά και δεν πρέπει να υπάρξει θέμα προπονητή. Ούτε για δεύτερη σκέψη δεν είναι.
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελικά το μπόνους στο συμβόλαιο του η προπονητάρα να πάμε αήττητοι στο Euro θα τα πάρει αύριο ή μεθαύριο? Ε ρε κάτι τσαρλατάνοι που κυκλοφορούν.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-11-14), sirkostas (15-11-14)
Ναι, αλλά κερδίζαμε! Όχι μόνο επί Ρεχάγκελ, κι επί Πολυχρονίου ακόμα...
Κι αυτό που είπα είναι τι θεωρώ εγώ "ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ". Εμετικό για μένα είναι το ποδόσφαιρο χωρίς πλάνο, αυτό ακριβώς που παίζει η Εθνική του Ρανιέρι... Το "και καλά" επιθετικό ποδόσφαιρο, που όταν το παίζεις καταφέρνεις να βάλεις ΕΝΑ (1) γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, τα 3 μάλιστα εντός έδρας, με Ρουμανία-Ιρλανδία και ...ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Τα lidl, έχουν κανέναν προπονητή προσφορά, αυτήν την εβδομάδα;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-11-14), panahs7 (14-11-14)
ΑΝΕΒΑ ΤΩΡΑ...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-11-14)
Ρεζιλικια!!!!
Ranieri vaffanculo παιδακι μου.
6 το πρωί η πρώτη πτήση, προλαβαίνεις λαμόγιο...
![]()
Σιγά μην τον παντρέψουμε και στο Άμστερνταμ...
Να μην πας ρε! Να μη σε ακουμπήσει άνθρωπος...
Και για να νιώσεις, τι ανθρωπάρα είμαι:
Μέχρι και στο 1/6 της τιμής σου είχα προτείνει και ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ - να τα λέμε αυτά...
Εδώ έκανα λάθος - για να δεις και σε τι υπόληψη σε είχα...
estai (14-11-14)
Όχι τίποτ' άλλο: μας μαγαρίζουν και το Καραϊσκάκη...![]()
Λάθος που θέλετε να φύγει. Αυτό έχει στο μυαλό του απ' την πρώτη στιγμή, γιατί τον διευκολύνετε; Να κάτσει να υποστεί όλον τον εξευτελισμό μαζί με τους παίκτες, τι χειρότερο να συμβεί;
Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες της Εθνικής που έκαναν δηλώσεις: ΚΑΝΕΙΣ δεν έριξε την ευθύνη στον αρλεκίνο! Τουλάχιστον έδειξαν επίπεδο. Ίσως βέβαια να κατάλαβαν τι σημαίνει και για τις καριέρες τους το αποψινό ρεζιλίκι και ο αποκλεισμός από το Euro 2016 και να έχουν πάθει σοκ κι αυτοί... Όχι για την ξεφτίλα της ομάδας βέβαια, αλλά για τα πετσοκομμένα συμβόλαια που τους περιμένουν τα επόμενα χρόνια...
Επειδή δεν έχω κοιτάξει καθόλου βαθμολογίες και πρόγραμμα, έχουμε αποκλειστεί και μαθηματικά; (ξέρω ότι είμαστε τελευταίοι)
Bookmarks