ε αν δεν ειχε βγαλει το βυντρα εξω δε νομιζω να χαναμε , ο διαιτητης ηταν στημενος, δεν δινεται κοκκινη καρτα ετσι χωρις λογο,
αντιο μουντιαλ, μετα απο τεσσερα χρονια παλι που θα παιζουν στην εθνικη ο μητρογλου με τον κυριακο θα παμε σιγουρα![]()
ESTOY AQUI !!
Ελάτε τώρα βρε παιδιά.. Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ ανώτερη απ' τους Ελβετούς.. γιατί να μην το παραδεχθούμε; Μπορεί όντως μετά το 2004 να είμαστε ένα τίποτα, αλλά σήμερα ήταν φοβερή η ομάδα. Ξεχάσατε κιόλας την αποβολή; Ξεχάσατε το δοκάρι;
Το ματσάκι πάντως είχε 2 τρομερά ανέκδοτα σήμερα που με κάνανε να ξεκαρδιστώ!
1. Ο κύριος ρεφ.. που νομίζω τον έχω βάλει και σαν ερώτηση στο Trivial..
2. Η φανταστική ιδέα, του φανταστικού Όττο, με τον φανταστικό βοηθό, να βάλει τον Παπαδόπουλο στην θέση του φανταστικού Χαριστέα! Αυτός βλέπει χειρότερα όνειρα απ' τον Τεν Κάτε!![]()
ετσι ειναι παιδια!δεν ειναι δυνατον να παιζει στην εθνικη ο βυντρα,ο χαριστεας,ο χαλκιας,ο κατσουρανης εχει τα μαυρα του τα χαλια,ο πατσα ειναι για την κυπρο...ημαρτον!δηλαδη ο βυντρα ειναι καλυτερος απο τον παντο?θα τρελαθωωωω!αντι να ξεκινισει με γκεκα βαζει ***** τον χαριστεα!αστε ρε παιδια!μας δωσαν ενα γιουρο και νομιζουμε οτι γαμαμε και δερνουμε!ριζικες αλλαγες αλλιως....θα γελανε οπως παλια μαζι μας!σε ολο το παιχνιδι δυο φασεις!αισχος!ουτε ο τιμουρ να ηταν κοουτς!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouzoulo : 05-09-09 στις 22:42 Αιτία: υβριστικό
ειχαμε τη ευκαιρια να οργανωσουμε το ποδοσφαιρο μας μετα το γιουρο,
τωρα παει, πεταξε το πουλακι..
ESTOY AQUI !!
κακως χασαμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η βαθμολογια πλεον ειναι
1.ελβετια 7 παιχνιδια,βαθμοι 16, γκολ 13-6
2.ελλαδα 7 παιχνιδια,βαθμοι 13,γκολ 12-6
3.λεττονια 7 παιχνιδια,βαθμοι 13,γκολ 11-6
4.ισραηλ 7 παιχνιδια,βαθμοι 9,γκολ 10-9
5.λουξεμβουργο 7 παιχνιδια,βαθμοι 5,γκολ 4-3
6.μολδαβια 7 παιχνιδια,βαθμοι 2,γκολ 2-11
εχουμε μολδαβια εξω και λεττονια μεσα.και η ελβετια με λεττονια και ισραηλ.μαλλον δεν τιθεται θεμα 1ης θεσης καθως και στην ισοβαθμια εχουν πλεονεκτημα,ομως και εμεις εχουμε πλεονεκτημα (εκτος και αν χασουμε 0-3 μεσα) με την λεττονια.και ακομα δεν γινεται να ειμαστε οι χειροτεροι 2οι,διοτι η σκωτια πρεπει να κερδισει 7-0 την Ολλανδια.και στα πλει-οφ δεν υπαρχουν ισχυροι με ανισχυρους
11 με 11 δε χαναμε με τιποτα απο αυτη την ομαδα.
Κριμα για τη προσπαθεια των παιδιων, που δεν αντεξαν μεχρι τελους.
Οι αστειοτητες βεβαια απο τους παντογνωστες συνεχιζονται. Οποιος δε βλεπει την απιστευτη γυμνια απο παιχτες, απλα εχει πισσα στα ματια. Ελειπαν κιολας τα δυο βασικα μπακ Τορο/Σειταριδης κι ο βασικος κεντρικος χαφ Καραγκουνης κι απογινε το κακο. Οσο οι συλλογοι απαρτιζονται κατα κορον απο αλλοδαπους, η Εθνικη θα εχει τεραστιο προβλημα στελεχωσης. Και να επαιζαν και καμια σοβαρη μπαλλα οι συλλογοι να ελεγα χαλάλι. Αλλα το επιπεδο της ΣουπαΛιγκας ειναι θλιβεροτερο κι απο μνημοσυνο.
Τεσπα, ακομα κι η Πορτογαλια με παιχτες απιστευτης αξιας εχει τεραστιο προβλημα και πιθανως χανει και τη δευτερη θεση. Ενω κι οι Τουρκοι ειναι πλεον σε φοβερα μειονεκτικη θεση καθοτι 4 βαθμους πισω απο τη δευτερη Βοσνία!!!
Πλεον πρεπει να κυτταμε τις δευτερες των αλλων ομιλων και νομιζω πως μονο η Γαλλια μπορει να θεωρηθει βουνο, αν βρεθει στο δρομο μας. Οι υπολοιπες επικρατεστερες ειναι οι Ρωσια/Βοσνία/Πολωνία ή Β. Ιρλανδία/Κροατία/Ειρε.
Galletti97 (06-09-09), IERO (06-09-09)
Κι εγω απορω γιατι κρατησε τον Αντεμπαγιόρ στο παγκο και προτιμησε Αβραάμ!
Το να βαλεις στοπερ αλλαγη και να του ζητησεις να κατσει μπροστα ειναι κατι που μεχρι κι ο Μουρινιο το εχει κανει. Κι οχι μονο μια φορα. Εβαζε τον Γερμανο τον Χουτ που ηταν αναπληρωματικο στοπερ στη Τσελσι στα τελευταια λεπτα, αμα το ματς δεν ηταν υπερ του, για να διεκδικησει τις κεφαλιες στην αντιπαλη περιοχη.
ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΛΕ!!!!
Μονο ενα εχω να πω....... VAMOS ARGENTINA !!!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Ας μη ξεγραφουμε παντως τη Λεττονια. Τη Τεταρτη υποδεχεται την Ελβετια και με νικη τη φτανει στους 16. Με δικη μας νικη την ιδια μερα στη Μολδαβια, εχουμε 3πλη ισοβαθμια κι ολα ανοιχτα για 1η ως 3η θεση.
καναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδια και το σκορ μας αδικεί...άδικη η αποβολή...με 11 θα παίρναμε τουλάχιστον το Χ...τώρα πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα 3 παιχνίδια που μένουν και να πάρουμε την 2η θέση ή ακόμη και την 1η αν μας κάτσουν γκέλες της Ελβετίας. πάντως και ως 2οι είμαστε σε πλεονεκτική θέση, καθώς μόνο οι Γάλλοι μπορούν να θεωρηθούν απειλή στα μπαράζ...
εγώ πάντως αρχίζω και λυπάμαι αυτό το παλικαράκι τον βύντρα.
οι λαγοί τον κράζουν, που και που ο καντέμης βάζει αυτογκόλ, ήρθε και η μούφα αποβολή.
ποιος τον έχει φτύσει...
δεν επρεπε να χασουμε.δυστυχως ομως απο την ανυπαρκτη κοκκινη καρτα ηρθε η ηττα.αλλιως δεν χαναμε με καμμια δυναμη.οι ελβετοι δεν εδειξαν τιποτα και καωκς ειναι στην κορυφη.παμε για τα πλει-οφ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε μου αρέσει που πέφτουμε στη λούμπα "φταίει η αποβολή". Κι αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Παίξαμε και χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, γιαυτό είναι το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο.
Συγχαρητήρια στους Ελβετούς και στον κόσμο τους που γέμισαν το γήπεδο και στήριξαν την εθνική τους μέχρι τέλους, παρόλο που μέχρι το 83' δεν υπήρχε στο γήπεδο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Galletti97 (06-09-09)
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμένα χθες δε μου άρεσε η Εθνική. Καθόλου. Και βλέπω ότι κοροϊδεύαμε εμείς τον Πατσατζόγλου-και καλά κάναμε, αλλά για μένα χθες ήταν στους 3-4 καλύτερους της εθνικής. Δηλαδή τι να πούνε χθες τα βάζελα για τον Βύντρα, το Σπυρόπουλο( ειδικά αυτόν που τον θεωρούνε παίκτη περιοπής) και τον μέγιστο ηγέτη- μάλλον μόνο στα λόγια- Κατσούρ που έχασε χθες τουλάχιστον 6 φορές την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο ?
Αυτή την παθητικά λογική με 3 σέντερ μπακ, 2 μπροστά τους να μαζεύουν τα απόνερα, και δυο τρεχαλατζήδες στα άκρα, δύσκολα θα τη δεις ακόμα και από ομάδα Γ Εθνικής απέναντι σε εμάς.
Τώρα για το θέμα της διαιτησίας ας μην είμαστε παραπονεμένοι. Μας χειρούργησε, αλλά μη ζητάμε και πολλά, παίζαμε με την ομάδα του προέδρου της ΦΙΦΑ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που αδικήθηκε η Εθνική, έστω και λίγο.
Ο Σωτηρακόπουλος ενώ έχει δει πολλή μπάλα και έχει γνώσεις, όταν στα πόδια του μπλέκουν οι δυο μεγάλες του αγάπες- ΠΑΟ και Λίβερπουλ, χάνει τα λογικά του.Και αυτή η Εθνική σαν σύνθεση και σαν σύστημα ήταν βάζελος.
Αν παίζαμε μπαλά και μας αδικούσαν να στεναχωριόμουν, τώρα δε βλέπω το λόγο..
karalamanajic (06-09-09)
Bookmarks