Βοσκο-Ντιούντ: φοβάμαι ότι ο Τρύφωνας δεν τρολάρει, αλλά μιλάει σοβαρά...
![]()
**Σαρρής-Ρανιέρης είναι συνυπεύθυνοι γι' αυτό που γίνεται... Γι' αυτό θα τους αποκαλώ με ένα όνομα (κατά το σαμαροβενιζέλος): είναι ο ΣΑΡΡΑΝΙΕΡΗΣ.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νάτος και ο Βολταίρος...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (13-11-14)
Με τις κλήσεις του Ρανιέρι, εκτιμάει κανείς την κληρονομιά που μας άφησε η φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού. Αλλά, ούτε από αυτό συγκινείστε...
![]()
Oχι Θρυλε, τρολ προσπαθησα να γινω κι εγω σαν τον Ρανιερι, αλλα διαβαζοντας ξανα τις υπεροχες αναλυσεις μου, δε με ξενισαν ιδιαιτερα. Αν και ευτυχημα θα ηταν, να εχει αυτο το πλανο στο μυαλο του, ο Ουρουκ Ρανιερι.
Nικο, δεν απανταω στις επιθεσεις σου πλεον και ελπιζω να αναλαβει δραση το αρμοδιο οργανο του κλαμπ, για την συμμορφωση σου.
Ντιουντ τα ιδια και για σενα. Τολμω να πω, μετα την αηθη επιθεση σου, πως εχεις τελειωσει για μενα.
Σου διαφεύγει κάτι και γράφεται σε πρώτη μετάδοση: Όταν κάνω κάτι λάθος, τις τιμωρίες μου, τις εκτίει ο Καναδός - για να καταλάβεις με τι παιδί έχουμε να κάνουμε...
Από ό,τι μαθαίνω, δεν φτάνει που καλέσαμε ό,τι είχε δελτίο και δεν το είχαν καλεσμένο σε βαφτίσια το Σαββατοκύριακο, έχουμε και επιπλέον τραυματισμούς. Κάτι Τοροσίδηδες, κάτι άλλοι...
Την κάνουμε, σιγά - σιγά, ή μου φαίνεται;;;
![]()
estai (13-11-14)
δεν τρολαρει κανεναν ο ρανιερι. Απλα κανει οτι του ζητανε. Οτι του ζητανε οι μανατζερ, οτι του ζητανε οι ομαδες, οτι του ζηταει ο σαρρης, οτι του ζηταει ο καραγκουνης, οτι του ζητανε οι εφημεριδες, οτι του ζηταει ο κοσμος.
Προσωπικα οπαδος της εθνικης δεν ημουν ουτε θα γινω, αλλα η ελλαδα ειχε μια αξιοπρεπεστατη ομαδα που εκανε τη μια υπερβαση μετα την αλλη επι μια δεκαετια και ολοι ειχαν ενα κακο λογο να πουν γι'αυτην.
Τωρα ηρθε ο ιταλος και μας προσφερει ανανεωση του ροστερ, ευκαιριες σε παιχτες απο ομαδες χαμηλης δυναμικοτητας, δεν χρησιμοποιει τον κατσουρανη, παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο και δεν εχει και συνεργατες βαζελους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εν τω μεταξύ, βαρέθηκα να βλέπω στη Nεριτ τον Ρανιέρι.
Αυτή την συνέντευξη πρέπει να την έχουν δείξει καμία 10αρια φορές.
Η ευθύνη σε προπονητές και Δώνη-Πόζογλου
![]()
Οι τρεις προπονητές της Εθνικής Νέων και οι Τάσος Δώνης και Στέλιος Πόζογλου, ευθύνονται για την συντριβή από την Ελβετία με σκορ 10-0, σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής της ΕΠΟ.
Η βαριά ήττα της Εθνικής Νέων με 10-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας πριν λίγο καιρό, δεν πέρασε... αναίμακτα, έστω και αν επρόκειτο για φιλικό αγώνα. Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής της ΕΠΟ, οι τρεις προπονητές της ομάδας τότε και οι διεθνείς, Τάσος Δώνης και Στέλιος Πόζογλου, είναι εκείνοι που ευθύνονται για την συντριβή.
Η επιτροπή, που είχε συσταθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της ήττας, απεφάνθη στο συμβούλιο της ομοσπονδίας που έγινε την Πέμπτη (13/11). Οι δυο νεαροί άσοι είχαν υποπέσει σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.
Έτσι, αποφασίστηκε η διακοπή συνεργασίας με τους προπονητές (με τον Τζαλακώστα να αποτελεί ήδη παρελθόν), ενώ μέχρι νεοτέρας οι δυο άσοι δεν καλούνται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ισοπαλία με τη Γαλλία
Εξάλλου, χωρίς νικητή και σκορ έληξε στη Βέροια, ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με τη Γαλλία. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και δεν είχε πολλές φάσεις.
Οι Γάλλοι ήταν λίγο καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με το αποτέλεσμα πάντως να θεωρείται σε γενικές γραμμές δίκαιο.
Το παιχνίδι αυτό άνοιξε την αυλαία του διεθνούς φιλικού τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σε Ημαθία και Πιερία από 13 έως 17 Νοεμβρίου (συμμετέχει ακόμα η Γερμανία και η Ισπανία).
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πως βγάζεις έτσι στη σέντρα δυο πιτσιρίκια, μωρή ξεφτιλισμένη ΕΠΟ?
8PYLOS (14-11-14), kwtsios (14-11-14), pirateeeeeee (14-11-14)
...χωρίς καν να μας πεις τι έκαναν!
Όλα στο φως!!! Μηδενική ανοχή στη διαφθορά!!! Επανίδρυση της ΕΠΟ!!!![]()
έχει μαζέψει το κάθε μανατζερικό λαμόγιο
κατα τ αλλα οι έφηβοι φταίνε...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Eπιτροπη σου λεει της ΕΠΟ, που συσταθηκε για την διερευνηση των αιτιων της συντριβης της Εθνικης Νεων. Ουαου!!!!! Συνετριφθηκα απο ηδονη....
Αποκλειστικη φωτο παρακατω, μονο για τα μελη του φορουμ, απο την ανακριση του ρεσεψιονιστ του ξενοδοχειου, οπου διεμενε η αποστολη.
![]()
Άντε, ήρθε η μέρα να σας θαυμάσουμε πάλι και να νιώσουμε εθνική ανάταση και παλιγγενεσία, μαζί και χώρια.
Πεταμένα, παρτάλια...
![]()
Θα κερδίσουμε σήμερα με μεγάλο σκόρ.
Πόσων χρονών;;;
Το ότι δεν σχολιάζω την εφαρμοσμένη παιδαγωγική της ΕΠΟ, δεν σημαίνει ότι αδιαφορώ, απλά, βαρέθηκα...
estai (14-11-14)
Eλα ρε προπονητάρα Ιταλέ! Πάμε γερά
* Γιατί δεν φέρνουμε τον Ζαρντίμ για προπονητή? Ταμάμ είναι για να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες υπνηλίες η Εθνική![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (14-11-14)
Σε όσους πάνε απόψε στο Καραϊσκάκη πρέπει να τους επιτρέψουν, κατ' εξαίρεση, να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ σε 100 δόσεις...![]()
sirkostas (14-11-14)
Εγώ πάλι λέω πάτε σήμερα όσοι μπορείτε γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναγίνει ποδοσφαιρικός αγώνας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks