Έρχονται εδώ για ένα κομμάτι ψωμί αλλά στον ύμνο γιούχα. Ουστ κοπρόσκυλα
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έρχονται εδώ για ένα κομμάτι ψωμί αλλά στον ύμνο γιούχα. Ουστ κοπρόσκυλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τόσο ψωλόκρυο κάνει και φοράνε γάντια;; Wtf. Ατυχία να κληρωθούμε να παίξουμε εκεί μέσα και εντελώς άδικο για όλες τις ομάδες να κρίνεται τέτοια πρόκριση σε μονά ματς.
Ταβερνόξυλο αλάνας πέφτει. Έχουν άγχος οι δικοί μας.
Ελα βγάλε τον Μανταλο
Ο Τσιμίκας είναι χώμα φέτος και τον βάζει επειδή παίζει στη Λίβερπουλ.
Μανταλος Κουρμπελης Μπακασετας 0
Γιατί γλιστράνε όλοι σαν μαλάκες μωρέ; Αλλάξτε παπούτσια στο ημίχρονο.
Καλά κρασιά. Όλη η άμυνα γέμισε κάρτες. Κέντρο ανύπαρκτο και ασύνδετο με την επίθεση.
Καθίστε και παίξτε σφαλιάρες με τους Γεωργιανούς ρε ηλίθιοι. Ποιον ευνοεί νομίζετε αυτό; Βλάκες, στόκοι. Παίξτε λίγο μπάλα να τελειώνουμε.
Διαιτητής παίζει εδρα
panahs7 (26-03-24)
Nikolaos_Kokkinos (26-03-24), Paneas (26-03-24)
panahs7 (26-03-24)
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ;
giovanni#10 (26-03-24)
Γιατί αυτή η ηττοπάθεια?? Γιατί να μην παίξουμε σφαλιάρες με τους Γεωργιανούς??Τι, είναι πιο δυνατοί??
Κανε αλλαγή ρεεεεε
"Τεχνικοεπιστημονικο εργαστηριο 20ου αιωνα λεγετε παρακαλω"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks