μπραβο στο Βελγιο παντως που εκανε αυτο που ειπε ο προπονητης του οτι θα πανε σοβαρα να κερδισουν αδιαφορο ματς.Οπως και η κυπρος σημερα.
κλαιω με μανωλα σαμαρη πηραν τις καρτες να μην παιξουν οι ελληναρες![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μπραβο στο Βελγιο παντως που εκανε αυτο που ειπε ο προπονητης του οτι θα πανε σοβαρα να κερδισουν αδιαφορο ματς.Οπως και η κυπρος σημερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δε νομίζω πως πήγαν να το πάρουν οι Κύπριοι σήμερα. Ακόμα και να ισοφαρίζανε, πάλι θα μας άφηναν να σκοράρουμε.
Αυτό είδα εγώ.
Protassov (08-10-17)
Ρε παιδιά έλεος έβλεπε τον αγώνα τόσος κόσμος και φυσικά Βοσνιοι + ΦΙΦΑ τι περιμένατε να το κάνουν φανερά; Είδατε την Κύπρο να καίγεται να βάλει γκολ το τελευταίο μισάωρο που η Ελλάδα ήταν χάλια και έπαιζαν όλοι πίσω; Δεν έδωσαν 2 ασίστ οι αμυντικοι της Κύπρου;! Πείτε μου ποτε έκανε η Ελλάδα τόσες ευκαιρίες σε αγώνα. Υπήρχαν και παίχτες φυσικά που ηθελαν να παίξουν, κάποιοι ειναι και ξένοι. Και 2-2 πάντως να γινόταν δεν θα επέτρεπε ο κόσμος τέτοιο έγκλημα. Αλλωστε αν δεν ηταν η νικη της Κύπρου πάνω στη Βοσνία σήμερα δεν θα λέγαμε για πρόκριση. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος για πικρόχολα σχόλια.
Η Εθνική πάντως θέλει αρκετή βελτίωση γιατι και να περάσει στα πλέι οφ θα πρέπει να αποκλείσει άλλη χώρα για να πάει στα τελικα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
dimace (08-10-17), estai (07-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-10-17), Red&White-Nick-7 (08-10-17), sabar77 (08-10-17), SAF-7- (08-10-17)
Ιάκωβε δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα η Κύπρος. Δεν ήταν και υποχρέωση της να κάτσει να χάσει άλλωστε.
estai (07-10-17), iakov7 (07-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-10-17), Red&White-Nick-7 (08-10-17)
Όχι απλά ακούγαμε και διαβάζαμε μαλακιες τύπου θα το δώσει η Κύπρος και τέτοια. Ενώ ήθελαν να το παλέψουν καλα έκαναν και το πάλεψαν, προσωπικά περίμενα αλλη αντιμετώπιση που δεν είδα.
Σημασία έχει οτι κερδίσαμε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αδερφέ ήμουν γήπεδο. Έχασε η Βοσνία το ματς και την 2η θέση από το αδιάφορο Βέλγιο. Ξέρουν την σχέση Ελλάδας Κύπρου. Τι θέλατε να δείτε; 0-5; Ξεφτίλα δεν θα ήταν; Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κέρδιζε η Ελλάδα απόψε. Δεν λέω ότι έδωσαν το παιχνίδι όλοι οι παίχτες. Απλά κάποιοι σίγουρα δεν ζοριστηκαν και ιδιαιτερα! Βλεπω αρκετά χρόνια μπάλα. Τεσπα το αποτέλεσμα μετράει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (09-10-17), Faithful (07-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-10-17), patrickdrd (08-10-17), pirateeeeeee (08-10-17), Red&White-Nick-7 (08-10-17), SAF-7- (08-10-17)
Columns/Comment/evaggelos-michos/kai-to-1-2ari-ths-kuproy-phge-sthn-ellada.4880769.html
Λέμε για τους Κύπριους αλλά και ο χωριάτης ο Τζαβέλλας τα είχε με τον Σωτηρίου επειδή τον εξέθεσε στο πρώτο γκολ που έπαιξε λάθος το οφσάιντ.
Τέτοιοι μαλάκες μπορεί να τινάξουν τόσο κρίσιμο παιχνίδι στον αέρα και από φιλικό να βλέπεις παίκτες όπως τον Σωτηρίου να παθιάζεται.
Έκανε και πέναλτι ο μαλάκας που δε το έδωσε ο διαιτητής.
Εντάξει, ο τύπος έχει κουράσει. Είναι εριστικός.
dimace (08-10-17), iakov7 (08-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-10-17), Red&White-Nick-7 (08-10-17)
iakov7 (08-10-17), pirateeeeeee (08-10-17)
estai (08-10-17)
Τι χρειάζεται η Ελλάδα για να μπει στα μπαράζ
![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Λαμβάνοντας ως υποχρέωση τη νίκη επί του Γιβραλτάρ, η Ελλάδα τερματίζει 2η στον όμιλό της, αλλά χρειάζεται και ευνοϊκό αποτέλεσμα από άλλον όμιλο στην τελευταία αγωνιστική. Δείτε ποιες είναι οι προϋποθέσεις.
Η Εθνική Ελλάδας θα κυνηγήσει την είσοδό της στα μπαράζ μέσω της 2ης θέσης του 8ου προκριματικού ομίλου στην ευρωπαϊκή ζώνη του Μουντιάλ 2018 και για να το πετύχει, χρειάζεται ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα σε κάποιο από τα τρία παιχνίδια των υπολοίπων ομίλων.
Εάν το βρει (λαμβάνοντας ως δεδομένη τη νίκη επί του Γιβραλτάρ την Τρίτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης), τότε δεν θα τερματίσει ως η χειρότερη 2η ομάδα από τους 9 προκριματικούς ομίλους, ήτοι εκείνη που δεν κερδίζει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ του Νοεμβρίου, από τα οποία θα προκύψουν τα τελευταία τέσσερα "εισιτήρια" της ευρωπαϊκής ζώνης.
Αυτήν τη στιγμή η χώρα μας βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης των δευτέρων, ωστόσο δεν μπορεί να αυξήσει τη βαθμολογική συγκομιδή της, αφού οι βαθμοί απέναντι στις ουραγούς των ομίλων, εν προκειμένω απέναντι στο Γιβραλτάρ, δεν υπολογίζονται.
Με 13 βαθμούς έχει από κάτω της Ουαλία, Κροατία και Σκοτία και εάν κρατήσει τουλάχιστον μία εξ αυτών και μετά από το πέρας της 10ης αγωνιστικής, τότε θα πάει στα μπαράζ.
ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Στον 4ο όμιλο, η Ουαλία υποδέχεται την Ιρλανδία στο Κάρντιφ, απόντος του τραυματία Γκάρεθ Μπέιλ.
- Εφόσον η Ουαλία νικήσει, τερματίζει 2η στο γκρουπ και συνάμα πάνω από την Ελλάδα στην κατάταξη των δευτέρων
- Εάν η αναμέτρηση έρθει ισόπαλη, τότε τερματίζει πάλι 2η, αλλά πίσω από την Ελλάδα
- Εάν ηττηθεί, η Ιρλανδία περνάει στη 2η θέση και τίθεται εκείνη αντίπαλος της Ελλάδας
- Εάν στη νίκη επί της Ουαλίας, η Ιρλανδία καλύψει τη διαφορά τριών τερμάτων που έχει από τη συγκομιδή της Ελλάδας στην κατάταξη των δεύτερων (9-5 η Ελλάδα, 6-5 η Ιρλανδία), τότε οι Ιρλανδοί προσπερνούν τη χώρα μας, σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, η Ελλάδα παραμένει από πάνω.
Στον 7ο όμιλο, η Σκοτία (17) έχει το πάνω χέρι για τη 2η θέση, αλλά δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Σλοβενία (14), η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς πιο πίσω
- Οι Σλοβένοι με νίκη προσπερνούν τη Σκοτία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, ωστόσο λογικά θα τερματίσουν τρίτοι, αφού η Σλοβακία (15) υποδέχεται τη Μάλτα και θα φτάσει σε άνετη νίκη. Η Σλοβακία δεν απειλεί την Ελλάδα, αφού στην κατάταξη των δευτέρων θα έχει 12 βαθμούς, ήτοι θα είναι από πίσω
- Εάν η Σλοβακία πέσει θύμα έκπληξης κόντρα στη Μάλτα και η Σλοβενία νικήσει, δεν μπορεί να προσπεράσει την Ελλάδα στην κατάταξη των δευτέρων
- Στο Χ του Σλοβενία - Σκοτία (με τη Σλοβακία πάλι θύμα έκπληξης), η Ελλάδα ευνοείται
- Το πρόβλημα για τη χώρα μας προκύπτει εάν οι Σκοτσέζοι κάνουν διπλό στη Σλοβενία, διότι τότε θα τερματίσουν στη 2η θέση και στην κατάταξη των δευτέρων θα έχουν 14 βαθμούς, έναντι 13 της χώρας μας.
Στον 9ο όμιλο, οι δύο ομάδες που ισοβαθμούν στη 2η θέση, Ουκρανία και Κροατία, τίθενται αντιμέτωπες στο Κίεβο.
- Σε περίπτωση που από το ζευγάρι προκύψει νικητής, τότε αυτός θα φτάσει στους 20 βαθμούς και στην κατάταξη των δευτέρων θα μπει με 14 βαθμούς, ήτοι θα βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα
- Σε περίπτωση ισοπαλίας, η Κροατία θα παραμείνει στη 2η θέση, αλλά στην κατάταξη των δευτέρων θα έχει 12 βαθμούς και θα τερματίσει κάτω από τη χώρα μας.
Συνοψίζοντας, η Ελλάδα δεν θέλει νίκη της Ουαλίας στο Ουαλία - Ιρλανδία (αλλά ούτε νίκη των Ιρλανδών με μεγάλο σκορ), δεν θέλει νίκη της Σκοτίας στο Σλοβενία - Σκοτία και θέλει ισοπαλία στο Ουκρανία - Κροατία.
Πάντως, ακόμα κι αν καταφέρει να μπει στα μπαράζ, η Ελλάδα θα βρίσκεται στο χαμηλό μισό της κατάταξης των δευτέρων κι έτσι θα είναι στους "ανίσχυρους", στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου.
—John Lennon
panahs7 (08-10-17)
Μωρέ και στα μπαράζ θα μπούμε, και τον ισχυρό θα γ@μήσουμε και στο μουντιάλ θα πάμε.
Άντε γιατί τσαντίστηκα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τα πράγματα είναι απλά. Ιδού η βαθμολογία των "δεύτερων":
1. Πορτογαλία 18 - 7 ματς
2. Ιταλία 14 - 7 ματς
3. Σουηδία 13 - 7 ματς
4. Δανία 13 - 7 ματς
5. Β.Ιρλανδία 13 - 7 ματς
6. Ελλάδα 13 - 8 ματς
7. Ουαλία 11 - 7 ματς
8. Κροατία 11 - 7 ματς
-----------------
9. Σκωτία 11 - 7 ματς
Η Ελλάδα έχει τελειώσει τα παιχνίδια που βαθμολογούνται, αφού όπως έγραψε και ο Πάνος, θα πάρουμε το τρίποντο με το Γιβραλτάρ αλλά από βαθμούς θα πάρουμε τα 3 μας. Συνεπώς θα τελειώσουμε την ειδική αυτή βαθμολογία με 13 βαθμούς, όντας αυτήν τη στιγμή στην 6η θέση. Αν μας περάσουν και οι τρεις που βρίσκονται από κάτω μας, μένουμε με το πουλί στο χέρι. Αν έστω και ένας δε μας περάσει, προχωράμε και γ@μάμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εδω εισαστε:
![]()
Ειναι και θεμα τυχης. Πρωτα για να πας στα μπαραζ και μετα ποια χωρα θα σου βγαλει η κληρωση. Απλα η Ελλαδα θελει αρκετη βελτιωση. Υπαρχουν καποιες ποιοτικες μοναδες αλλα δεν αντιλαμβανομαι γιατι παιζουν βασικοι καποιοι παιχτες οπως τον Τζαβελλα ας πουμε. Με τον Χολεμπας τι γινεται?
Δεν θα μιλαγαμε καν για το αν αρκουν οι 19 βαθμοι,
αν η Κυπρος δεν ειχε κερδισει τη Βοσνια.
Οποτε αν περασουμε, μεγαλο κομματι της επιτυχιας,
οφειλεται στο μεγαλο διπλο των Κυπριων στην Βοσνια.
Πραγματικα δεν ξερω που οφειλεται η συζητηση που ξεκινησε απο εχτες στα ραδια/ιντερνετια,
για το αν το χτυπησε παραπανω απο οσο επρεπε η Κυπρος.
Παντως και εμας περσυ μεσα εξω ο ΑΠΟΕΛ,
η Ανορθωση κηδειες και σε εμας και στον βαζελο,
η ομονοια ειχε αποκλεισει πριν κατι χρονια τη κουλα κλπ κλπ.
Δεν τους κοβω να μη μπορουν να μας βαλουν δυσκολα αν θελουν δηλαδη.
iakov7 (08-10-17)
Επισης δ Ε θα μιλάγαμε και αν είχαμε κερδίσει την Εσθονια πχ.
Γενικά το θεμα δε θέλει αλλη συζήτηση. Κάποιος θεωρεί οτι έπαιξαν σχετικά χαλαρά, άλλος οτι το χτύπησαν. Το αποτέλεσμα ειναι η νίκη, όποτε προχωράμε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks