Mε επιθετική τριάδα Μέσι-Αγουέρο-Μιλίτο θα παραταχθεί αύριο η Αργεντινή εναντίον μας αλλά χωρίς τον Μασκεράνο στο κέντρο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αυριο θα ειναι πολλα με λιγα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φαντάζει αστείο αλλά ο Μασκεράνο είναι για μένα το κλειδί στη σωστή λειτουργία ολόκληρης της Αργεντινής. Βέβαια με τόσα αστέρια μέσα αρκεί μια ατομική ενέργεια πχ του Αγουέρο για να αδειάσει ολόκληρη η ελληνική άμυνα αλλά όλα αυτά είναι εικασίες. Κυριακή κοντή γιορτή (δηλαδή Τρίτη)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πως λεγεται το συστημα που θα παιξει ο Οττο αποψε?
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
smageo (22-06-10)
Galletti97 (22-06-10)
Αν αληθεύει η παρακάτω ενδεκάδα
ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Τζόρβας, Κυργιάκος, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (Σαμαράς).
και με δεδομένο οτι ο Σειταρίδης(ωχ παναγία μου) και ο Τορο είναι τα ακραία μπάκ οι Κυργιάκος,Μόρας,Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος τα 4!!!!!!!!!!!!!!σέντερ μπάκ το σύστημα μας είναι 6-3-1 με τον επιθετικό να κάνει το κορόιδο ανάμεσα στους αργεντίνους.Εύγε Οτο με το σύγχρονο ποδόσφαιρο
Rodner7 (22-06-10)
5-1-3-1 θα παιξουμε, με τα τεσσερα σεντερ μπακ να προσπαθουν να μην κουτουλανε μεταξυ τους..ο Σαλπιγγιδης μπροστα θα κανει τον τουριστα, βγαζοντας φωτο το τερμα της Αργεντινης
ΥΓ Οταν λεμε οτι ο Μπαντοβιτς εχει βυσμα γκομενο στην παε.. ο Σεϊταριδης ποσους γκομενους εχει?....
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Οτο μπορεις. Βαλε και τον Μαλεζα μεσα, και καντο 7-3-0. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Στο μεταξύ δε θέλω να σκέφτομαι αν πρέπει η μπάλλα να κατέβει απ΄την άμυνα πόσες μπαλιές πρέπει να αλλάξουμε βλέπω το Μαραντόνα να ξαναρχίζει τα ναρκωτικά!![]()
0-0 εμεις και νίκη η Νιγηρία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αεεεεεεεεεεεερααααααααααααα...![]()
Bookmarks