Akiro
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (17-10-12), Coach (16-10-12), nikos7 (17-10-12), VALVERDES_7 (17-10-12)
Συγχαρητήρια για τη νίκη. Αν είχαμε και σην ομάδα τη δυνατότητα να κλέβουμε νίκες-σε-γαμάω ακόμα κι όταν δε βλεπόμαστε, θα είχαμε φτάσει ψηλά.
Τα ματάκια μας δεν πονέσαν μόνο χθες. πονάνε γενικά με την εθνική. Αν δει κανείς όμως με τί ελλείψεις και αλλαγές κατεβήκαμε στο παιχνίδι, δεν θα μπορεί να σταθεί στον θέαμα ή στην απόδοση. Τον πάγκο τον είδε κανείς;
Το να πάει ομάδα με αυτόν τον πάγκο και αυτή την ενδεκάδα με αυτόν τον προπονητή σε Μουντιάλ το θεωρώ τεράστια επιτυχία.
Θέαμα θα μπορούμε ν απαιτούμε όταν έχουμε προπονητή θεαματικό και παραγωγή δημιουργικών ποδοσφαιριστών. Γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο κριάρια παράγουμε, αμυντικούς και κόφτες. Μπροστά πάντα έχουμε κάμποσους Πίου στην κάθε ομάδα wannabe-Γκαλάκτικος της εκθαμβωτικής μας λήγκας.
Αλλά σίγουρα, το ματσάκι με την Σλοβακία στην έδρα τους μέσα στην λασπουριά και τον βούρκο, το εβλεπε κανείς για το θέαμα; Σήριουσλυ; (που λένε και στο χωριό μου);
... there's no such thing as "too much"...
Σιόβας ολέ.
Κι άλλη θλάση Ζαρντιμάκο....
... there's no such thing as "too much"...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-10-12)
Οπως τα είπε ο consiglere παραπάνω. Οποιος περίμενε θέαμα στη λάσπη από τον Σιόβα και τον Σαλάτα καλύτερα να γύρναγε στον ΑΝΤ1 να δει Χατιτζέ και Σαντικά να ευφρανθεί η καρδούλα του.
Οταν κερδίζει ο Ολυμπιακός οπως κέρδισε μέσα στο Χάρκοβο, με την πρωτοποριακή τακτική "στο Ρούπελ κλεισμένοι μέχρι θανάτου" τότε λέμε "μπράβο στην ομαδάρα για τη μεγάλη νίκη, έτσι παίρνονται αποτελέσματα στην Ευρώπη". Τώρα καθόμαστε και μιλάμε για κώλο, κακό θέαμα, άχ γιατί να μη παίζει ο Μανιάταρος και τέτοιες φιλοσοφίες.
red.empire7 (17-10-12)
Έλεος ρε φούστη μου όλος ο "κώλος" αυτής τησ χώρας στον Ζέλα και στο Γαλανόλευκο Καφενείο έχει πάει, πως να μην καταστραφούμε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πείτε μου ότι το παίξατε κιόλας?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ελπιζω να μην αρχισει το κλαψωμουνιασμα ο μαρινακης για το ιατρικο επιτελειο της εθνικης αν τραυματιστει ο μανωλας. 100% ευθυνη του Ολυμπιακου θα ειναι αφου ο παιχτης ειναι ηδη τραυματισμενος
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δε φταίει ο Ολυμπιακός. Το ίδιο πρόβλημα έχει κι η Αρσεναλ με τον Γουίλσιρ που κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας αν και προέρχεται από μακρόχρονη απουσία.
Γενικά είναι μια συζήτηση που τραβάει σε μάκρος και λύση δεν έχει βρεθεί, αυτή με τους τραυματισμούς παιχτών σε αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Η γνώμη μου πάντως πως φταίνε οι σύλλογοι κι οι παίχτες. Οι παίχτες γιατί επιζητούν τις διεθνείς συμμετοχές για να ανεβάσουν το κασέ τους. Κι οι σύλλογοι προσπαθούν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους διεθνείς και για να τους πουλήσουν ακριβότερα και για να μπορούν να λένε στους οπαδούς "έχουμε προεδράρα που τα χώνει, απόδειξη πως έχουμε τόσους διεθνείς".
Παμε ρε Ελλαδαρα,παμε να πατησουμε του μπεκρηδες ιρλανδους.![]()
Δε δόθηκε ορέ το πέναλτι στο χέρι του Σταφυλίδη? Κλοπή, σφαγή, παράγκα γαμημένη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Eτσι Μπράβο! Μήτρογλου και Σαμαράς μπροστά!
Να σκοραρει ο Μητρογλου και σημερα να τον κρατησουμε καυλομενο για την Σαλκε..![]()
Νταξει παλι βασικος ο χολεμπας. Με τα κουταλακια θα τον μαζευουμε,
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Mπα, δεν τους βλέπω να βάζουν και πολύ τα πόδια τους στη φωτιά.
Bookmarks