για να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε.
για να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα ‘μαι καλό παιδί, καλός προπονητής, αρκεί το παριζάκι μου να είναι Υφαντής
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Βγείτε και σήμερα ρε καριόλια και δηλώστε απογοητευμένοι από την συμπαράσταση του κόσμου ! Ζητήστε ρε παλιόπουστες την βοήθεια του κόσμου , και θα σας πάρει ο διάολος !! Αντε μου στο διάολο παλιοαλήτες , καθίκια του κερατά !!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ναι με τους παλιοκερατάδες !!!
γιατί είχαν τα πουστράκια το θράσος να βγούν και να μιλήσουν για τον κόσμο , να δηλώσουν απογοητευμένοι από την μη συμπαράσταση ενώ αυτοί κάνουν ότι μπορούν για να τον διώξουν από το γήπεδο . αν ρώταγες αυτούς τους έρμους τους 14,000 ήρωες που ήταν χτες στην καλογρέζα μάλλον θα επέλεγαν το μαρτύριο της σταγόνας από το χτεσινό χάλι ...
το άλλο το ραμολιμέντο , ο παράωρος μιζαδώρος παίζει με την λογική και τα νεύρα μας συνεχώς ...
αχ ρε ξύλο που παει χαμένο !!! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
αυτό τους μάρανε ;
για αυτό δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από τρεις πάσες συνεχόμενα ; για αυτό οι βάζελοι έκαναν κλίκα και άλλαζαν την μπάλα μεταξύ τους ; για αυτό ο παράωρος έβαλε τους δικούς του (πάλι) ;
έφτασε ο Πάτσα που τον έκραζαν και οι χειρολαβές στο Καραισκάκη , να είναι ο πιο αξιόπιστος πασέρ της Εθνικής !!!
Faithful (15-10-09)
Du3lisT (15-10-09)
Με τα χάλια που έχουμε,με όποιον και να παίξουμε θα αποκλειστούμε.
Και θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο,διότι το κακοποιούμε.
Bookmarks