Mια χαρά ήταν η ομάδα. Και ωραίο παιχνιδάκι. Φιλικό βέβαια και προφανώς γιαυτό έπαιξαν και οι 2 χαλαρά, αλλά το θέαμα ήταν καλό.
Λοιπόν πετάει η ομάδα; Μόλις γύρισα και δεν είδα τίποτα έμαθα μόνο το σκορ...
Mια χαρά ήταν η ομάδα. Και ωραίο παιχνιδάκι. Φιλικό βέβαια και προφανώς γιαυτό έπαιξαν και οι 2 χαλαρά, αλλά το θέαμα ήταν καλό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ελπιζω την τριτη να μην παιξουν τορο-αβρααμ-χολεμπας. ειδικα ο τοροσιδης, οι αλλοι δυο ειναι σκυλια, δεν καταλαβαινουν χριστο, και με ενα ποδι να παιζουν δεν καταλαβαινεις διαφορα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (13-11-11)
Φεύγει με προβλήματα η Εθνική
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
καλα νεαΤρία προβλήματα υπάρχουν στην Εθνική εν όψει του αυριανού (21:30) φιλικού με τη Ρουμανία στην Αυστρία. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βασίλης Τοροσίδης έχουν ίωση και έμειναν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «γαλανόλευκη» αποστολή
Η εκτίμηση είναι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι, όμως εκείνο που προέχει είναι η Εθνική και η προετοιμασία για το Euro 2012.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eννοείται η Εθνική είναι πάνω από τους συλλόγους οπότε αν αύριο δίναμε μπαράζ δε θα το συζητούσα. Τώρα για φιλικό παιχνίδι, ας κάνει τα κουμάντα του ο Σάντος. Να είναι δίκαιος όμως. Όχι να ξεκουραστούν οι δικοί μας και οι βάζελοι εις βάρος των παιχτών των άλλων ομάδων.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
IERO (14-11-11)
καλε δε το δειχνει το ματς???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τωρα ειναι και χανουμε 1-0
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελα ρε παιζει η ομαδαρα και δεν ειχα παρει πρεφα; Καλα εκανα χοχοχο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εχει Αγγλία-Σουηδία στην ΝΕΤ.Ας δούμε λίγο μπάλα, τι εθνική τώρα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Α,καλα γαμω τις "ομαδαρες" και οι αλλες εθνικες. Δεκα λεπτα ειδα τους Αγγλοσουηδούς , γέλασα, βαρεθηκα και το εκλεισα. Το ποδοσφαιρο πεθανε, τωρα παιζεται εδω και χρονια ενα αθλημα "σαν" ποδοσφαιρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Που το δείχνει ρε σεις;
Eleni7 (15-11-11)
To Conn-X πρέπει να το έδειχνε. Ο Καραγκούνης το γκολ με φάουλ.
Eleni7 (15-11-11)
Eleni7 (15-11-11)
Bookmarks