Να φανταστώ ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν παίζει αμυντικο χαφ έτσι?!![]()
Aρχίζει ο αγώνας της εθνικής U-21 με τους Άγγλους. Μήτρογλου και Κ. Παπαδόπουλος στη βασική ενδεκάδα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να φανταστώ ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν παίζει αμυντικο χαφ έτσι?!![]()
'Οχι αλλά το ρουφήξαμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance (08-09-09)
Η αριστερή πλευρά των Άγγλων με Gibbs και Rose είναι φωτιά και λαύρα!!
d.n.a. (08-09-09)
Ωραίο γκολ! 1-1
Ημιχρονο 1-1, ωραίο ματσάκι με αρκετές φάσεις και υπο βροχή.
κριμα που μειναμε στο 1-1
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aς είναι καλά ο Μήτρογλου που δε μπορεί να πλασάρει ούτε στην κενή εστία![]()
Τοροσιδης, Σπυροπουλος, Αβρααμ, Κυριακος, Παπασταθοπουλος, Μώρας, Τζόρβας, Τζιώλης, Φωτακης, Κουτσιανικουλης, Νίνης, Αμανατιδης, Σαλπιγγιδης, Γκεκας, Σαμαρας.
Παιχτες νεωτατοι εως απλα ωριμοι. Ο κορμος της Εθνικης Ελλαδος. Κανεις απο τους παραπανω, αν δε με γελαει η μνημη μου, δεν ηταν στη Πορτογαλια το 2004. Η ανανεωση εχει γινει, αυτο που λειπει δεν ειναι τα νιατα αλλα 1-2 παιχτες πραγματικα μεγαλης αξιας. Ακομα κι η Λευκορωσια διαθετει πχ ενα Χλεμπ ή η Βουλγαρία ενα Μπερμπάτοφ. Εμείς ποιον?
Κι οι υπερήλικες ποιοι ειναι? Ο τερματοφυλακας κι οι 32αρηδες Καραγκουνης & Πατσατζογλου? Αστειεύομαστε τωρα? Απο τις πιο νεανικες εθνικες διαθετουμε. Οι αγγλαρες ακομα κρατανε τον Τζέιμς και τον Μπεκαμ.
καλη επιτυχια σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ματς δίχως αύριο το σημερινό! Καλή επιτυχία!
Μπορει να εχεις δικιο,αλλα ποιος μπορει να αμφισβητησει οτι ο ρεχαγκελ δεν τολμαει να κανει ριζικες αλλαγες στην ομαδα.Και σε επιπεδο προσωπων και σε επιπεδο τακτικης.Εχει κολλησει στο συστημα με τους τρεις κεντρικους αμυντικους.Ουτε καν προσπαθει να κανει την ομαδα επικινδυνη στις αντεπιθεσεις.Ειναι δυνατον να βαζει εξτρεμ τον χαριστεα και τον σαμαρα?
Ετσι δεν πας πουθενα.
Το οτι εχει αλλαξει καποια προσωπα στην αμυνα δεν μου λεει κατι.Αλλωστε νομιζω οτι ηταν υποχρεωμενος να το πραξει.Ο σειταριδης εχει παψει να ειναι ποδοσφαιριστης,ο φυσσας αποσυρθηκε και ο δελλας παραεχει γερασει.
Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο την εθνικη.οπως ειπες και εσυ η ομαδα μας δεν διαθετει καποιον παικτη πραγματικα μεγαλης αξιας.Ολοι τους εχουν περιορισμενες δυνατοτητες.Το μονο που θελω ειναι να εφαρμοστουν νεες ιδεες στην ομαδα και να γινει μεθοδευμενη δουλεια,ωστε να σχηματιστει ενα συμπαγες συνολο ,κατι που ειχε καταφερει ο γερμανος το 2004 αλλα ειναι φανερο οτι πλεον δεν μπορει να το καταφερει
Καλή επιτυχία στην Εθνική ,ας ελπίσουμε ότι η επιτυχία του τζόγου "ποντάρω παντα στο ίδιο" θα μας βοηθήσει.
Για να αλλαξει συστημα, θελει παιχτες επιπεδου. Πως να παιξεις τη μπαλλα κατω οταν τα χαφ σου βρισκουν τη μπαλλα με τη τρίτη προσπαθεια? Λες αν ειχε Δεληκαρη και Χατζηπαναγη πχ να επαιζε με βαθιες μπαλλιες? Οσο για τα 3 στοπερ, πολλες φορες επαιξε με 2 μετα το 2004 κι ελαχιστες φορες δικαιωθηκε. Κι εξτρεμ ποιον να βαλει? Τον Σαλπιγγιδη? Μα τον δοκιμασε στο φιλικο με τους Ιταλους περσι κι ο ανθρωπος προκαλεσε τον οικτο. Αριστερα ποιον? Μηπως υπαρχει κανενας Ελληνας αριστεροποδαρος εξτρεμ σε ολη την Α' Εθνικη και δεν τον βαζει? Οσο για δεξια, ο Νίνης κάηκε απο την ιδια του την ομαδα κι υπαρχουν οι Κουτσιανικουλης & Γεωργιαδης του Πανσερραικου ως υποθηκες για το μελλον. Ο Κουτσιανικουλης καλειται στις αποστολες, αλλα πρεπει πρωτα να παρει παιχνιδια απο την ομαδα του.
Δυστυχως δεν βλεπω και καμια αξιολογη φουρνια στις Ελπιδες. Με τους παιχτες που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ θα πορευτουμε τα επομενα χρονια κι οτι κανουν.
χαχαχαχα πώς κάνει έτσι ο καραβούτας ρε
Bookmarks