ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-06-14)
Η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στα δύο τελευταία φιλικά.
Τόσο με τη Νιγηρία όσο και με τη Βολιβία έκανε καλό παιχνίδι με πολλές καλές ευκαιρίες χωρίς να έχει πρόβλημα αμυντικά.
Ίσως να έχουμε κάτι ανάλογο με το 2004.
Σαλπιγγιδης σαμαράς πρέπει να παίζουν με τον Μήτρογλου μπροστά.
Ο Γκέκας συνεχείς κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες θα βοηθήσει σημαντικά
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-06-14)
VALVERDES_7 (07-06-14)
και εγώ θα διαφωνήσω για τον Γκέκα , κατά τα άλλα από ότι είδα στο βιντεάκι , είμαστε πολύ καλοί στην κόντρα , ασυνήθιστα καλοί , γκέλες Κατσουράνη θα μας στείλουν νωρίς για μπάνια , και μάλιστα με εξευτελιστικά σκόρ. Δεν είναι τα φάλτσα που φταίνε στο γκολ που φάγαμε είναι μαλακία του Καρνέζη που με εξέπληξε , θεωρώ ότι ήταν μία κακή στιγμή που τυχαίνει σε κάθε κήπερ. Συμφωνώ ότι ο Μήτρογλου θα ξεκινήσει , και όχι ο Γκέκας .
Τοιν αιλοινυκι σοιμεα να τυμμμοισσωυμαι!!!
Αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Ρεεεεε με ομαδα χειρότερη του Λουξεμβούργου παίζανε
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-06-14)
Σωστά .
* τα φιλικά δε λένε ΤΙΠΟΤΑ, οι ομάδες είναι ΧΑΛΑΡΕΣ και ασφαλή συμπεράσματα εμείς ο απλός κοσμάκης δε μπορούμε να βγάλουμε παρά μόνο οι προπονητές που θέλουν να δουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα είτε στον παίκτη είτε στην ομάδα.
* Γ' ΟΜΙΛΟΣ
14/6 Κολομβία - Ελλάδα 19:00
20/6 Ιαπωνία - Ελλάδα 01:00
24/6 Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 23:00
δύο ξενυχτάκια θα τα φάμε στη μάπα![]()
Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στη Βραζιλία...
ειδατε ολοι καποια βλεμματα που ανταλλαξαν κατσουρανης και μανιατης;
νομιζω οτι το θεμα δεν εχει ληξει ακομα και μακαρι να βγω λαθος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑΝΙΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΔΕΙΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!
Μακάρι να σταθεί πάλι παληκαρίσια στο ύψιστο επίπεδο!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (12-06-14)
Διαβαζω ενδεκαδα οπου στα κεντρικα χαφ θα ειναι οι Κατσουρανης, Τζιωλης.
Αν κατεβει ετσι η ομαδα, επειδη εχω παρακολουθησει λιγο την Κολομβια θα φαμε πανω απο 3 γκολ.
Δεν ειναι προκριματικα μουντιαλ, οπου η μονη δυσκολη ομαδα του ομιλου, που και παλι δεν ειναι επιπεδο Κολομβιας, σου εριξε 3, περαν του οτι παιζεις σε αλλη ηπειρο οπου οι συνθηκες τους ευνοουν.
Ειμαστε η μοναδικη ομαδα παγκοσμιως που 2-3 παικτες της ενδεκαδας της Εθνικης, ειναι αποκλειστικα επιλογες συναισθηματισμου του εκαστοτε προπονητη, ειτε λεγεται Σαντος, ειτε Ρεχαγκελ, ακομα και παλιοτερα Παναγουλιας.
Δε μπορω αλλο να βλεπω τον Κατσουρανη να περπαταει και να προτρεπει τους αλλους να τρεχουν, δε μπορω να βλεπω τον Τζιωλη που αν και δεν ειμαι επαγγελματιας, του ριχνω 50 μετρα στα 100.
dimace (17-06-14)
Κι εγώ θεωρώ από αδιανόητες ως γελοίες τις επιλογές στα χαφ. Με αυτούς τους παίχτες πονάνε τα ματάκια μας. Πραγματικά θεωρώ ελεεινό να έχουμε ακόμα τον Βεληγκέκα Κατσουράνη και μάλιστα ενεργό. Παίχτη που δεν μπορεί να σταθεί καν στην ομάδα του στα χαφ και προετοιμάζεται για Β' Εθνική θα τον πάμε στα γήπεδα της Βραζιλίας....
Ναι, ξέρω ότι είμαι ανθέλληνας και όλα τα σχετικά, Ελλαδάρα και γαμώ, αλλά Κατσουράνη τον μπαίρνεις.
... there's no such thing as "too much"...
Υπαρχει εδω και μια 10ετια μετα τον θριαμβο της Πορτογαλιας το δογμα που χωριζεται σε δυο κατηγοριες :
"Εμεις" που λεμε οτι αυτη η συστηματικη δολοφονια του συγχρονου ποδοσφαιρου και η χρησιμοποιηση του ιδιου κορμου
στην Εθνικη τα τελευταια 8 χρονια
"Εσεις" που λετε οτι : Να ηταν καλυτεροι αυτοι που δεν καλουνται στην εθνικη για να τους αναπληρωσουν.
Οσο η Εθνικη μενει προσκολλημενη στο γεγονος οτι ο Καραγκουνης των 12 συμμετοχων στην Φουλαμ φετος
ειναι πολυ πιο ετοιμος παιχτης απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Ελληνα κεντρικο χαφ που αγωνιστηκε σε ολα τα ματς με
την ομαδα του φετος,τοσο θα βαδιζουμε προς τα πισω.
Δεν ειναι δυνατον ο Τζιωλης που δεν εβρισκε θεση βασικου στον ΠΑΟΚ που εχει τον Κατσε και το χαος πισω του
στα χαφ να ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ σε πρεμιερα Μουντιαλ.
Σας αρέσει ή όχι, αυτοί είναι οι καλύτεροι που έχουμε. Πίσω απ' τους Μανιάτη-Κατσουράνη-Τζιώλη, που φέρονται οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν, υπάρχει ένας αναπληρωματικός της Τορίνο, ένας αναπληρωματικός του Ολυμπιακού, ένας αναπληρωματικός της Φούλαμ. Αυτά είναι τα χαφ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και μέχρι στιγμής κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά.
Τα περί "συναισθηματισμού" μ' έκαναν και γέλασα. Προφανώς κι εσείς θέλετε περισσότερο την επιτυχία της Εθνικής απ' τον Ρεχάγγελ και τον Σάντος. Αυτοί επέλεγαν με το συναίσθημα κι όχι αυτούς που θεωρούσαν πως θα κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα.
στα "παπακια" μου η εθνικη αλλα εχει δικιο ο κωστας. αντιαισθητικο ποδοσφαιρο απο τους κατσουρανη-μανιατη-καρα-τζιωλη, αλλα παιρνουν αποτελεσματα που δεν εχει παρει η ελλαδα σε ολη της την ιστορια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (12-06-14)
Οχι δεν ειναι οι καλυτεροι αυτοι που αναφερεις και αν θεωρεις καλυτερο τον Τζιωλη και τον Κατσουρανη (που δεν βρισκει ομαδα, ε ας πηγαινε και αυτος αναπληρωματικος στο Καμπιονατο να τους κανει τη χαρη)που δεν μπορουν να παιξουν στον Παοκ καλυτερους του Κονε και του Ταχτσιδη τοτε δεν χρειαζεται να συζηταμε.
Οσο για τις επιλογες του Ρεχαγκελ παλαιοτερα, μας εξασφαλισαν μια εισοδο στο euro 2008 οπου ξεφτιλιστηκαμε με αυτο το πραμα που παιζαμε.
Το οτι η Εθνικη πηγαινει σε μουντιαλ και Ευρωπαικα πλεον ειναι αποτελεσμα της συγκομιδης βαθμων μετα 2004 εποχης οπου της εδωσε την δυνατοτητα να αποφευγει δυσκολους αντιπαλους αλλα και των καθαρα απο θεμα τυχης ευνοικων κληρωσεων.
Ασφαλως και ειναι θεμα συναισθηματισμου να επαιζε βασικος για παραδειγμα ο ανενεργος Σειταριδης στην Εθνικη, με αποτελεσμα να βλεπουμε τον Τοροσιδη να μην παιζει η να παιζει αριστερο μπακ.
Κι εγω γελασα με αυτα που γραφεις αλλα παρ'ολα αυτα μου εισαι συμπαθης.
Bookmarks