"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΕΛΛΑΔΑΡΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ!!
ΕΤΣΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΛΛΑΔΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 2-1!!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΟΥΤΝΙΑΛ!!!
Αληθεια τωρα, ειναι η καλυτερη εθνικη που θυμαμαι απο τοτε που με θυμαμαι!
Μπραβο μωρη Ελλαδαρααα!!!
Με την Argentina πότε θα χορέψουμε tango????
Μήπως και καταφέρουμε να την πατήσουμε στον κάλο...![]()
Εγω θυμαμαι καλυτερες εθνικές από άποψης θεάματος. Δεν είχαν το αποτελεσμα ομως. Οπως δεν θα το ειχαμε κι εμεις σήμερα αν παιζαμε ας πουμε παλι με την Κορεα, αφου τα ιδια λαθη καναμε ως την αποβολή.
Παντως οταν αποφασισαν να δείξουν στον γερμανο τα κρεμασταρια τους και να παιξουν "ελληνικο" ποδοσφαιρο που τοσο "δεν το γουσταρει" ο μπαρμπα-Ρεχακλής, έδειξαν οτι δε χρειαζόμαστε κανένα "τοτεμ" στον παγκο για να ειμαστε ανταγωνιστικοί.
Αδερφε Σακη.
Ναι εγω ζω ακομα!!!
Εχεις εν μερη δικιο κι ομως αυτο που εδωσε ο Ρεχαγκελ το 2004 στην ομαδα δεν θα το εδηνε κανεις αλλος. Παρ ολα αυτα οταν τον γραφουν οι παικτες μας καπου καπου δειχνουν αυτο που ξερουν. Και αληθεια ο Καραβουτας οσο και να μην τον γουσταρω ξερει μπαλα, ο Κυριγιακος ειναι βραχος και ο ....Μπασινας...
Τι παραπανω εχει η Κορεα και η Παραγουαη; Αν δεν παξεις επιθεση γκολ δε βαζεις.
Μου φανηκε οτι μερικοι καναν λιγο mobing την αριστερη πλευρα σημερα και κατι τετοιο δεν βοηθαει την ομαδα. παντως ο Τορο ειναι ο μονος μεχρι τωρα που εκανε 2 καλα παιχνιδια!!!
sadi (17-06-10)
Μηπως γινεται εκεινος ο καλος ο ανθρωπος ο διαιτητης που θα εχουμε με την αργεντινη να αφησει την αργεντινη με 7....?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ελα ρε παικταρα!
Ναι εδωσε ο Ρεχάγκελ, ομως τον βοήθησαν σκανδαλωδώς οι συγκυρίες, κανεις δεν μπορει να το αρνηθει αυτο. Και επιπλεον (μιας και δεν ειμαι οπαδος της Εθνικής) την εκανε αντιπαθή γιατι επαιζε απροκάλυπτα αντιποδόσφαιρο.
Οπως πχ την Ελβετια που την μπινελικωνω απο χθες γιατι κερδισε καταστρέφοντας. Το θέμα είναι ο κοσμος να βλεπει λιγο μπαλιτσα.
Μπορει να "κλανανε" τον Τοροσιδη σημερα, ειναι δικο τους θέμα αυτο, εσωτερικο. Δεν την πολυσέβομαι και δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη ομάδα έτσι κι αλλιώς. Απλα αντικειμενικά αναγνωρίζω ποτε κανει καλα παιγνίδια και πότε όχι. Και το 2004 ειλικρινά δεν μου έχει μείνει ΚΑΝΕΝΑ παιγνίδι της εθνικής από άποψης "είδα μπαλα".
kwtsios (17-06-10)
Πάντως,πολύ καλύτερη ομάδα η Κορέα από τη Νιγηρία και το έδειξε ακόμα και σήμερα παρά τα 4 γκολ που έφαγε.Πριν το Μουντιαλ πίστευα οτι ισχύει το αντίθετο.
Iσως να εχουν υπαρξει, αλλα σε τετοιο επιπεδο και τετοιας σημασιας αγωνας σιγουρα οχι.
Μπραβο σε ολα τα παιδια!!!
mard (17-06-10)
Σακη για σενα αυτο...χαχαχαχα
[youtube]www.youtube.com/watch?v=cH0tVOKMkXc[/youtube]
—John Lennon
Πάντως σήμερα είχαμε και θέαμα ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!
Bookmarks