estai (12-11-14)
Κάνε "νιάου"...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (12-11-14)
8PYLOS (13-11-14), differance (12-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-11-14), The Dude (12-11-14)
Άμα πάτωσε προπονητικά σε αυτά τα μεγαθήρια με τους παιχταράδες που είχαν κάθε φορά, φανταστείτε (δεν είναι δύσκολο) πως θα πατώσει στην ποδοσφαιρική μπανανία που λέγεται Ελλάδα. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
8PYLOS (13-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-11-14), kwtsios (12-11-14)
Στα παλιά μου τα παπούτσια για τον Ρανιέρι. Αμα πιάσει, έπιασε. Αλλιώς πάμε για άλλα.
Ρεχάγκελ και Σάντος να μην ξαναδούμε(με το καταστροφικό, εμετικό τους ποδόσφαιρο) και όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Με τι ταλέντο ρε συ Σάκη να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο που ο μεγάλος μπαλαδορος είναι ο Σαμαρης;
Κατσαπλιας ήταν πάντα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,μια χαρά του πάει του Έλληνα να παίζει κόντρα.
Ρεχάγκελ δυστυχώς δεν θα ξαναδούμε και ούτε στον ύπνο μας δεν θα ξαναδούμε Ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο.
Κάναμε το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία του ομαδικού αθλητισμού και μας ξινιζει κιόλας...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sirkostas (13-11-14)
Νησιά φέροε ε?
Αυτο το ματς δεν θα έχει ούτε 100 τηλεθεατές. Συνυπολογίζομενους τους συγγενείς και φίλους των 36 παίχτων.![]()
dimace (12-11-14)
Αν δεν υπήρχε ο κλεφτοπόλεμος, οι Ρωμαίοι, θα είχαν κατακτήσει το Περσικό κράτος και όχι το Ελληνικό. Μην δείχνουμε και τόση ασέβεια στις παραδόσεις μας.
sirkostas (13-11-14)
VALVERDES_7 (13-11-14)
Που θα κρυφτούν οι όμορφες θέλω ξέρω αν η ομάδαρα του ρανιερουλη κερδίσει εμφατικά τους νησιώτες απ το χωριό του ραγκνα με 1-0 B-)
sirkostas (13-11-14)
Επιθετικό ποδοςφαιρο και ομάδα δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες.
Και μεθαύριο με τα ψαρονησια,παλι της γιωμας η Μεγαλη Παρασκευη θα γίνει.
Ετοιμάζει 11άδα με Καρέλη-Σάμαρη-Καράμπελα-Μαυρία ο αλενατόρε. Τζόγο μπονίτο, όχι αστεία. Κλαίνε ο Πελέ κι ο Ριβελίνο.
Μεγάλες στιγμές... Η επόμενη ενδεκάδα θα βγει μετά από τηλεπαιχνίδι: θα τους βάλει να χορέψουν κι ο καλύτερος θα παίξει βασικός...
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ακολουθούν οι αντιδράσεις Ρεχάγκελ - Σάντος, μόλις κατάλαβαν πως ό,τι έχτιζαν επί 12 χρόνια θα γκρεμιστεί σε 2 μήνες απ' τον Σαρρή και τον Ρανιέρι...
![]()
sirkostas (13-11-14)
Εμενα μου αρεσουν οι επιλογες Ρανιερι. Ο ανθρωπος δειχνει με τον τροπο του, πως δεν κολλαει σε κλικες.
Ας μη θυμηθω τον Ρεχαγκελ, που καλουσε τον Σειταριδη και αλλους κατσαπλιαδες, ασχετως αν επαιζαν στην ομαδα τους.
Αυτο που πιστευω πως εχει στο μυαλο του, ειναι σε πρωτη φαση να ξεκαθαρισει στους παντες, πως δε χωρανε τριτου τυπου παρεμβασεις στην ομαδα και αυτος ειναι το μοναδικο αφεντικο. Eιναι δεδομενο επισης, πως προσπαθει να αλλαξει το στυλ παιχνιδιου της ομαδας με νεους, διψασμενους ποδοσφαιριστες και οχι παλαιμαχους.
Ας του δωσουμε λιγη πιστωση χρονου βρε παιδια, ερχονται ωραια πραγματα σιγα σιγα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estai : 14-11-14 στις 00:23
voskos_7 (13-11-14)
Τρύφωνα, η Εθνική (κατά την άποψή μου πάντα) ΠΡΕΠΕΙ να έχει κορμό! Δεν μπορεί να είναι κέντρο διερχομένων. Πώς θα αποκτήσει ομοιογένεια ένα σύνολο παικτών που μόλις 3 μέρες προπονούνται μαζί και μετά καλούνται να παίξουν προκριματικά για Euro?
sirkostas (13-11-14)
Ο τύπος προσπαθεί να τρολάρει πιο ξεδιάντροπα από τον τύπο τρολ αλλά εμείς στηρίζουμε μπραζηλία γιατί γουστάρουμε τα μπραζίλιαν άμα λάχει...
There is a Dude in town
Ο Σταύρος, γουστάρει τρελίτσες και κορμιά και όχι μπαλίτσες και κορμούς και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει ειδικά με κάτι μπλε αγόρια...
Άλλοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι και θέλουν να μας φάνε τον αρχιτέκτονα του έπους που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.
Ας θυμηθεί κανείς, πότε είδε ελληνική Εθνική ομάδα, με τόσους παίκτες - αλεξιπτωτιστές: Η συγκεκριμένη αποστολή, πρέπει να είναι η πιο φτωχή, τουλάχιστον σε ταλέντο, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και όχι μόνο.
Bookmarks