Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεε!!!!!
Eleni7 (11-10-11)
Τι λέτε για άλλο ένα;
Άαααλεξ Τζόοορβας
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (11-10-11), differance (11-10-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-10-11), Kaine (11-10-11), kwtsios (12-10-11), Red Sting (11-10-11), sirkostas (11-10-11)
Παιχτουρα ο χαριστες...κωλοκοσταντζο τι εφαγες παλι...στην κλειστη γωνια...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
εβαλε ο χαριστεας γκολ ρε?![]()
![]()
συγνωμη, παω να ηρεμησω λγο και επανερχομαι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μπραβο στην εθνικη για τη νικη-προκριση
κατα τα αλλα,αν αυτο το πραγμα λεγεται ομαδα,ο αλεφαντος ειναι καθηγητης πυρηνικης φυσικης!
στα αρνητικα οτι το κατσικι σκοραρε και θα παει και σε τριτο euro
mvp ο καραφλος γητευτης της στεπας
Απόψε κάνει μάγεια η πούτσα του Κετσπάγια!![]()
www.f1rstlap.com
Μεγάλη μορφή ο τέρμας! Μάλλον έχει αφίσα του Κοστάντζο στο δωμάτιό του...![]()
balte to prim sto molo re kroatakia
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπράβο στην Ελλάδα που πάει σε τρίτο συνεχόμενο με ρόστερ που ολο μαζί σε χρηματιστηριακή αξία δεν κάνει έναν Μόντριτς ή έστω έναν Κράνιτσαρ!
Πολλά Μπράβο στον Αρχιμάστορα αυτής της επιτυχίας, τον Φερνάντο Σάντος, που κατάφερε να μην επισκιαστεί από το φάντασμα του Κορυφαίου όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Για τους φίλους του στοιχήματος, σας κάνω από τώρα τη πρόβλεψη πως οι 3 ομάδες που κυριάρχησαν στο τελευταίο Μουντιάλ θα κυριαρχήσουν και στο επερχόμενο Γιούρο! Ητοι Γερμανία/Ισπανία/Ολλανδία θα σκοτωθούν για μια θέση στον τελικό! Τη θέση της 4ης ομάδας των ημιτελικών του Μουντιάλ, Ουρουγουάης, θα πάρει η...Ελλάδα! Αντί για Φορλάν...Χαριστέας!![]()
Μήτσο Βερολινέζε, είμαι μέσα για Ουκρανία! Αν μας κάτσει η κλήρωση για κει, βέβαια!
Αλλά πως θα ξεπεράσω τον σκόπελο να είναι η δικιά μου...Πολωνέζα, γαμώ το φελέκι μου?![]()
differance (11-10-11), dimace (12-10-11)
Noμίζω δε χρειάζεται γκάλοπ για να δούμε ποια χώρα προτιμάτε αλλά εγώ επιμένω: προτιμώ Πολωνία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (11-10-11), consigliere (11-10-11), sirkostas (11-10-11)
Απίστευτες.... Με έναν αέρα σαφούς αρχοντικής υπεροχής.
Είχα βρεθεί με μια θεά στο Βερολίνο και είχα πάθει πλάκα. Από τότε ανέβηκε η Πολωνία στην εκτίμησή μου κατακόρυφα.
... there's no such thing as "too much"...
Πολλά συγχαρητήρια για την πρόκριση, που δεν είναι ποτέ καθόλου αυτονόητη, όσο "εύκολος" κι αν θεωρούμε ότι είναι ο εκάστοτε όμιλος.
Πολύ σημαντικό ότι παρά τις προφανείς και θεμελιώδεις μας αδυναμίες (ως και αναπηρίες) σταθεροποιούμαστε στην παρουσία σε υψηλό επίπεδο.
Well done!
Και μπράβο στον Σάντος που δεν επιμένει σε "λεγεωνάριους" (λες και έχουν απομείνει...), αλλά προκρίνεται με όσους εμείς εξακολουθούμε να θεωρούμε ανάξιους λόγου μπροστά σε όλες τις εισαγόμενες γυαλιστερές μετριότητες.
Με τον Σάντος αρχίζει να συμβαίνει το αντίθετο: πρώτα να καλείται παίχτης στην Εθνική και μετά να κάνει καλή μεταγραφή. Πάλι καλά... Ο άνθρωπος είναι χρόνια στην Ελλάδα και παρακολουθεί, ξέρει ποιούς να φέρει και τί να τους βάλει να κάνουν.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (11-10-11)
Η πολωνική κουζίνα τι λέει; Όταν εξαντλήσετε το θέμα γκόμενες που δε με αφορά.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks