Σελίδα 183 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 83133143153163173179180181182183184185186187193203213223233283383483583 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.641 έως 3.660 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη Serpe_7

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    152
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 143 φορές σε 69 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θα ειμαι απολυτος.να αποκλειστει αυτο το συνωθυλευμα για να τελειωνουμε απο τα καραγκιοζιλικια και τα μανατζεριλικια του γερμανου.παικτες υπαρχουν,βασεις υπαρχουν οποτε το σημερινο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ματσακι το βλεπω σαν μια νεα αρχη
    Συμφωνώ. Αυτό πλέον δεν είναι Εθνική Ελλάδος αλλά ένα πράσινο καφενείο μανατζαραίων που μας βγάζει την πίστη σε κάθε ματς. Ο Γερμαναράς από εθνικός ήρωας κατέληξε να γίνει το γιουσουφάκι των κρατικοδίαιτων και των δημοσικάφρων, κάνει πράγματα πλέον που δε τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Καλεί τραυματίες παίχτες του Ολυμπιακού ενώ ξέρει ότι δε μπορούν να παίξουν. Πάσχουμε στο κέντρο και κάνει αλλαγές τους επιθετικούς, καλεί τον Μήτρογλου λες και το πρόβλημα έγκειται στα σέντερ φορ. Ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που θα ήθελα να αποκλειστεί η εθνική, δε το περίμενα ποτέ.

Θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που δεν έφυγε το '04, δυστυχώς.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εντάξει, μπορεί να φύγει ο Όττο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή απέχουμε 90' (ή 120') από ένα Μουντιάλ. Δεν έχουμε την ευκαιρία να πάμε Μουντιάλ κάθε μέρα. Η σημερινή πρόκληση είναι τεράστια.

Παίζει και το σενάριο να προκριθούμε στο Μουντιάλ και να πάμε με άλλον προπονητή. Οπότε είναι κρίμα να χάσουμε τη σημερινή ευκαιρία. Τέτοιος όμιλος και τέτοιες ευνοϊκές συνθήκες δε θα ξαναβρεθούν εύκολα.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

να πάμε κοσμά μου , με τα ίδια χάλια του euro 08 ή του μουντιάλ του 94 και να απομυθοποιήσουμε εντελώς το μοναδικό πράγμα που έκανε χαρούμενη την ποδοσφαιρική ελλάδα (04) . αν αυτή η ομάδα πιάσει μια από τις δύο παραπάνω αποδόσεις θα είναι θαύμα
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

η εθνικαρα πρεπει και θα παει μουντιαλ...
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελικά το δείχνει;;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Το δείχνει το Mega απόψε στις 20:00
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (18-11-09)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αναζητείται η ρημάδα η σειρά SportDay / Καρπετόπουλος Αντώνης

17/11/2009, 15:42 | Διαβάστηκε 12146 φορές[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το 0-0 της Εθνικής μας με την Ουκρανία ομολογώ ότι όχι μόνο δεν το περίμενα αλλά ούτε και μπορούσα να το φανταστώ. Το να τελειώσει το ματς ισόπαλο δεν θα μου έκανε εντύπωση, αφού και η δική μας και η δική τους άμυνα κάποια προβληματάκια τα έχουν.

Επίσης περίμενα γκολ, διότι στο γήπεδο υπήρχαν καμιά δεκαριά παίκτες με γκολ στα πόδια και δεν μιλάω μόνο ή απαραίτητα για επιθετικούς. Εν τέλει πιστεύω ότι το 0-0 είναι επιτυχία του Ρεχάγκελ, που αυτό ήθελε κι αυτό πήρε. Την Τετάρτη θα δούμε αν το πράγμα το είχε υπολογίσει σωστά.

Oι ομάδες δεν είναι θίασοι που ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις ώστε να σου επιτρέπουν να κρίνεις αν η απόδοση ενός ρόλου υπήρξε ή όχι επιτυχημένη. Ούτε ροκ συγκροτήματα για να σταθείς στη διάθεση που έδειξαν επί σκηνής. Ολα ακολουθούν συνήθως νομοτελειακά μια σειρά η οποία, σημειωτέον, είναι το πρώτο και το απαραίτητο.

Η κριτική κάθε παιχνιδιού της Εθνικής τον τελευταίο καιρό είναι τελικά υπερβολική λίγο-πολύ από όλους μας: δεν εξαιρώ τον εαυτό μου και ομολογώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να το έχω παρακάνει. Το θέμα δεν είναι η κριτική, αλλά αν στις πράξεις και τις επιλογές του Ρεχάγκελ υπάρχει σειρά. Αυτός είναι καιρό τώρα ο προβληματισμός μου.

Διετία

Εχω ξαναγράψει ότι το θαύμα του 2004 στηρίχτηκε σε μια πολύ σοβαρή δουλειά στη διετία που προηγήθηκε. Κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Εuro 2004, από το 2002 έως την Πορτογαλία, ο Ρεχάγκελ ψάχτηκε πάρα πολύ. Στην πορεία εκείνης της διοργάνωσης ο ομοσπονδιακός καθιέρωσε τον Δέλλα που αρχικά δεν τον έβλεπε, ανακάλυψε τον Καψή και τον Γιαννακόπουλο που δεν είχαν θέση στην ομάδα του, βρήκε τον Κατσουράνη, κατάλαβε τον Χαριστέα, έχρισε ηγέτη του γκρουπ τον Ζαγοράκη.

Την ίδια στιγμή άφησε πίσω τον Κωνσταντινίδη που ήταν αρχικά το αγαπημένο παιδί του, έκλεισε την πόρτα στον Ελευθερόπουλο, τον Γεωργάτο και τον Ανατολάκη, έστειλε στον πάγκο τον ακλόνητο στην αρχική ενδεκάδα Νίκο Νταμπίζα, πήρε πολλά στα προκριματικά από παίκτες όπως ο Λάκης ή ο Χούτος.

Στην Πορτογαλία πήγε μια ομάδα που ήταν το καθαρό απόσταγμα μιας καταπληκτικής δουλειάς που δεν είχε να κάνει μόνο με τα αγωνιστικά, αλλά και με τους χαρακτήρες. Ο Ρεχάγκελ βρήκε τα παιδιά που ήθελε και μαζί τους (και καθόλου τυχαία) έφτασε στο θαύμα. Αυτή η ζύμωση της Εθνικής έγινε με αποφάσεις σκληρές και δύσκολες όπως π.χ. ο αποκλεισμός του Στολτίδη ή του Ακη Ζήκου.

Φθορά

Από εκεί κι έπειτα τις αλλαγές τις επέβαλαν κυρίως ο χρόνος και τα «αντίο» των βασικών: ο Γερμανός έπαψε να ψάχνεται. Η ομάδα του έγινε προβλέψιμη, αναλύθηκε από τους αντιπάλους της, «μπούκωσε» αγωνιστικά μολονότι οι παίκτες της είχαν τρομερή θέληση.

Η συντήρηση της ομάδας της Πορτογαλίας κόντρα και στις επιταγές του χρόνου είχε αποτέλεσμα τη φθορά του ίδιου του παιχνιδιού: μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι όλες αυτές οι πολλές αλλαγές που ακολούθησαν έγιναν περίπου καταναγκαστικά –τόσο καταναγκαστικά που ο ίδιος ο προπονητής δείχνει να μην πολυπιστεύει στην ίδια την ομάδα!

Κριτήριο

Υπάρχει κάποιου τύπου σειρά στις επιλογές ή στην Εθνική καταλήγει νομοτελειακά όποιος μοιάζει να είναι σε θέση να παίξει; Και ποιο είναι τελικά το (χαμένο;) κριτήριο; Αυτά είναι που με προβληματίζουν. Αναγνωρίζω για παράδειγμα ότι ο Ρεχάγκελ πληρώνει την έλλειψη ποδοσφαιριστών που χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρό μας.

Το να μη βγάζεις αριστερούς χαφ μπορώ και να το καταλάβω, αφού η θέση είναι αληθινά από τις δύσκολες και λειψανδρία σε γρήγορους και επιθετικούς αριστεροπόδαρους παρατηρείται παγκοσμίως. Αλλά εδώ έχουμε σταματήσει να βγάζουμε αμυντικά χαφ π.χ. που κάποτε είχαμε εν αφθονία.

Στην αποστολή του Euro 2004 υπήρχαν τρεις σπουδαίοι κόφτες: ο τότε Κατσουράνης, ο Καραγκούνης και ο Μπασινάς και τέσσερις τουλάχιστον παίκτες ικανότατοι στη συγκεκριμένη θέση εκτός ομάδας: αναφέρομαι στον Στολτίδη, στον Ακη Ζήκο, στον Πατσατζόγλου και στον Αντζα.

Σήμερα απόντων των Μάκου, «Πάτσα», Τζιόλη δεν υπάρχει κανείς! Προφανώς ο Γερμανός δεν έχει σε αυτό ευθύνες, αλλά όταν π.χ. ακούω ότι τηλεφώνησε στον Δέλλα για να τον ρωτήσει αν μπορεί να παίξει ένα ματς, καταλαβαίνω ότι ο ορίζοντάς του παραμένει πολύ κλειστός: αν μπορούσε πιθανότατα θα καλούσε τον Ζαγοράκη!

Δέλλας

Το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ουκρανία είναι από αυτά που δεν αντέχουν σε κριτική. Η ενδεκάδα που ο Ρεχάγκελ κατέβασε ήταν δεδομένη και υπαγορευμένη από την ίδια την ανάγκη του ματς. Θα μπορούσε να παίξει για λίγο ο Νίνης αντί κάποιου από τους τρεις επιθετικούς, αλλά από τη στιγμή που ο μικρός δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του κι αυτό θα ήταν τραβηγμένο.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε κάποιος να απελευθερώσει τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη και τέτοιος παίκτης έλειπε γενικά από το ρόστερ. Από την άλλη αυτό που προβληματίζει είναι η έλλειψη πρόνοιας για την αντιμετώπιση ενός τέτοιου τύπου προβλήματος κι αυτό είναι και ευθύνη του Ρεχάγκελ.

Ενας άλλος στη θέση του, βλέποντας τι συμβαίνει θα είχε προβληματιστεί μάλλον πιο νωρίς: θα είχε π.χ. δοκιμάσει όχι φέτος, αλλά τρία χρόνια νωρίτερα τον Γιάννη Σκοπελίτη ή ακόμα και τον Μανιάτη σε αυτή τη θέση για να έχει εικόνα των όποιων δυνατοτήτων τους. Αλλά η ίδια η απόπειρα κλήσης του Δέλλα (που δεν φταίει σε τίποτα το παλικάρι) δείχνει ότι κοιτάμε περισσότερο το παρελθόν, ίσως διότι δεν εμπιστευόμαστε καθόλου το σήμερα.

Ρεβάνς

Απομένει η ρεβάνς στην Ουκρανία. Το Σάββατο είδα ύστερα από καιρό από την Εθνική μας ένα ματς σοβαρής αμυντικής προσήλωσης: καιρό είχε να το κάνει. Οταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη ομάδα αυτό δεν είναι λίγο. Ηταν μάλιστα τόσο καλό που μου επιτρέπει να ελπίζω και την Τετάρτη: τίποτα δεν αποκλείεται και η ελπίδα υπάρχει. Αλλά μου λείπει η ρημάδα η σειρά...
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ότι ισχύει και για τον σωκράτη ...

γρήγορα σπίτι τους , μπας και μπορέσουμε να σώσουμε ότι έχει μείνει όρθιο ακόμη
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (18-11-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Απορώ πως θα σκοράρουμε σήμερα...δεν υπάρχει δημιουργικός παίχτης σ'αυτή την ομάδα, ο Καραγκούνης που είναι ο μόνος που μπορεί κουτσά στραβά να το κάνει θα πέφτει με το παραμικρό άγγιγμα σφαδάζοντας από τους πόνους...πραγματικά θα είναι θαύμα αν σκοράρουμε με κάποιο άλλο τρόπο και όχι από στημένο.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (18-11-09)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Χαριστέας, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης μπροστά...ώ ρε σφαίρα η επίθεση

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

προσωπικα μου ειναι τελειως αδιαφορο το τι θα κανουν οπως αδιαφορο ειναι κ το ποδοσφαιρο που παιζουν!απλα δεν βλεπονται

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά ο Καραγκούνης έπεσε πριν αρχίσει ο αγώνας???????????

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!!! !
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προεπιλογή

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!

Πάμε γερά ρε πούστη μου!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προεπιλογή

αν παμε στο μουντιαλ θα εχουμε λεει ψιλοκαλη κληρωση γιατι θα ειμαστε β γκρουπ δυναμικοτητας!

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ τώρα να την πω την αμαρτία μου;
    Σιγά μην πανηγυρίσω γκολ του Σαλπιγγίδη... να το έβαζε ο Μήτρογλου...
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα βάλει και ο Μήτρογλου ένα, μετά που θα μπει

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παναγια μου τι φαση...............
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

Daddy Το avatar του χρήστη tsounis

Περιοχή
    Here and there
    Thanks
    1.434
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.505 φορές σε 854 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τωρα καταλαβα γιατι καλει όλους τους βαζελους. Το μεγαλυτερο ατου αυτης της ομαδας ειναι η απυθμενη κωλαθρα. Μονο με βαζελοπαιχτες μπορεις να εχεις τετοια κωλοφαρδια

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον tsounis για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (18-11-09), kouzoulo (18-11-09), Phaedra (26-11-09)

Σελίδα 183 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 83133143153163173179180181182183184185186187193203213223233283383483583 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές