Ναι εδω εκανα λαθος εγω Κυρ-Κωστα αλλα και παλι τα υπολοιπα που λες σε περιπτωση νικης της Τουρκιας επι της Ουκρανιας δεν στεκουνε οποτε μαλλον εσυ πρεπει να μαθεις να λες καλυτερα το ποιηματακι!![]()
Ναι εδω εκανα λαθος εγω Κυρ-Κωστα αλλα και παλι τα υπολοιπα που λες σε περιπτωση νικης της Τουρκιας επι της Ουκρανιας δεν στεκουνε οποτε μαλλον εσυ πρεπει να μαθεις να λες καλυτερα το ποιηματακι!![]()
Πριν κατουρηθεις απ'τα γελια, δε μας λες και γιατι δε στεκουν; 2 ταπες εφαγες μεχρι τωρα, αλλα επιμενεις να το παιζεις μυαλοπωλης.
Ποιες ταπες εχω φαει Κυρ-Κωστα μεχρι στιγμης μονο εσενα θυμαμαι να πανηγυριζεις που θα τα δωσει η Ουκρανια ολα με τη Τουρκια για να εξασφαλισει και μαθηματικα τη προκριση!![]()
Ταπα Α. Τελειως οφ.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Και με 2πλο των Τουρκων, παλι απο μας εξαρταται.
Tαπα Β.Αρχική Δημοσίευση από Ηellraiser
Και στο φιναλε, Ελληνας εισαι η τουρκακι; Δε μας λες και ποιον θες να προκριθει αναμεσα σε Τουρκια και Δανια; Γιατι με την Ελλαδα δεν εισαι με τιποτα.
Ρε παιδιά κάντε μου τη χάρη και μην είστε τόσο ευέξαπτοι Κυριακατικομεσημεριάτικα... ;)
Παιδια ψυχραιμια, γιατι εχω χτυπησει εναν κοκκορα μακαροναδα και μισο ταψι εκμεκ παγωτο και ειμαι σε κρισιμη κατασταση!![]()
Ταπα Α. Τελειως οφ.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Και με 2πλο των Τουρκων, παλι απο μας εξαρταται.
Tαπα Β.Αρχική Δημοσίευση από Ηellraiser
Και στο φιναλε, Ελληνας εισαι η τουρκακι; Δε μας λες και ποιον θες να προκριθει αναμεσα σε Τουρκια και Δανια; Γιατι με την Ελλαδα δεν εισαι με τιποτα.[/quote:b9465964ca]
Αμα κερδισουνε οι Τουρκοι πρεπει να κανουμε 3 νικες κε Μιζερε ναι ή οχι?
Αρα στεκει και παραστεκει αυτο που εγραψα!
Και για το δευτερο ειπα οτι εκανα λαθος αλλα σιγουρα δεν ηταν τοσο τραγικο οσο το δικο σου που πανηγυριζες για την Ουκρανια που θα τα δωσει ολα!
Και για το τελος εγω ειμαι Ελληνας εσυ εισαι Γαυρος ή Λαγοκοτα?
Γιατι με οσα γραφεις για τον Ολυμπιακο μονο λαγοκοτα θα τα εγραφε!![]()
Οτι πεις μεμετη μου.
Ετσι μπραβο βαζελακι μου!![]()
Ειδες ποσο ευκολα μπορουμε να τα βρουμε τουρκογιατρε;
Ειδα γερομιζερη λαγοκοτα!![]()
Αρχική Δημοσίευση από Eric
![]()
Μέχρι να χωνέψεις θα τα έχουν βρει ... μην ανησυχείς.
Απορία : το άλλο μισό γιατί το άφησες; ... κρίμα βρε. :P
Τωρα παραδιδετε μαθηματα σωστης συμπεριφορας, γαυρου προς γαυρο; Για να καταλαβουμε και εμεις οι μαλακες!![]()
1000 φορες να με πουν βαζελο η χανουμι η δε ξερω τι. Αλλα τουρκοσπορο ποτε.
Έλα μωρέ την παλεύουνε τα παιδιά, Κυριακή μεσημέρι είναι, κι εμείς οι κακόμοιροι γυρίζουμε στο internet. Άμα δεν πλακωθούνε και λίγο...
Ειπα να μην κανω καταχρησεις.........εχω και το βραδυ αλλωστε!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
![]()
Το πρόβλημα δεν είναι τι θα σε πουν αλλά τι πραγματικά είσαι.
Σε εχουν πει πολλες φορες?Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
Και σημασια εχει ΠΟΙΟΣ σε λεει κατι Κυρ-Μιζερε.
Τωρα ας πουμε να με λες εσυ τουρκοσπορο που ξαφνικα ανακαλυψες την εθνικη μετα το Εuro και λιγο πριν το εγκεφαλικο επεισοδιο που επαθες δεν μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.
Τραβα τωρα να αλλαξεις πανες για την ακρατεια και σορυ που σε συγχισα γερο ανθρωπο.![]()
Ωραια χαιρομαι που μας γραφετε στα αρχιδια σας μεσημεριατικα.......αλλα δεν τα λετε καλυτερα με ΠΜ γιατι δεν εχουμε ορεξη να βλεπουμε παπαριες μεσημεριατικο!!!![]()
Ευχαριστω για την κατανοηση και συγνωμη για τα "γαλλικα" αλλα αισθανομαι οτι αλλιως δεν χαμπαριαζετε!![]()
![]()
Bookmarks