? ? !![]()
...![]()
Άσε μας ρε Ότο, τώρα θυμήθηκες το Στολτίδη και μάλιστα σε φιλικά;
Καλύτερα να μην πάει, έχει δύσκολο πρόγραμμα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
. . . . .
? ? !![]()
...![]()
www.f1rstlap.com
Δεν πιανόμαστε πουθενά πάντως. Δεν τον καλεί, κράζουμε. Τον καλεί, πάλι κράζουμε...
panty (01-02-08)
Τον Λαγό από που κι ως που τον καλεί????? Που τον εχει δει????
: ( !!!)
,
Καλά ο Ιέρο θα πάει και θα είναι και ο κορυφαίος και θα βουλώσει πολλά στόματα γιατί και φιλότιμος είναι, και όπως είχε δηλώσει πρόσφατα την περίμενε αυτή την κλήση καιρό.
Εγώ βέβαια θα τον ήθελα αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό έτσι όπως τα έχουν κάνει οι διάφοροι Τοπαλίδιδες με το συγκεκριμένο θέμα.
. . . . .
mpak (01-02-08)
... 33 ... ... ...![]()
Καλά θα ειναι να μην τον βάλει αν και δεν νομίζω. Δεν χάνει τιποτα ο Ιέρο.
.....
Πραγματικό έγκλημα. Εσκεμμένη η κλήση του σε ένα φιλικό της πουτσας (δεν θα τον ξαναδούμε στην εθνική) με σκοπό να τον κουράσει εν όψει των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακο.
Με λίγα λόγια λέω οτι ο Τοπαλίδης πήρε εντολή από τον Τζίγγερ να κληθεί ο Στολτίδης στην Εθνική....
Δράκος ε; Μπορει και ναι. Και καλέ; Που ειναι ο Δέλλας ο βΔέλλας; Αντικατασταθηκε από το Λαγουδάκι για να ξεκουραστει;
;
τελικά γίνεται όλο και πιο σίγουρο ότι ο γερμανός πάσχει απο Alzheimer.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΕ ΟΤΟ!!!
, ....
Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Ιεροκλής Στολτίδης σ' ότι αφορά την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας κατά την βράβευση του ως MVP της 18ης αγωνιστικής, πως δεν θέλει να μιλήσει γι' αυτό το θέμα.
Ο μέσος του Ολυμπιακού βραβεύθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη από τον Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών) ως MVP της 18ης αγωνιστικής της Super League, ενώ την βράβευση έκανε ο Θόδωρος Παχατουρίδης.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιρστής των ερυθρολεύκων τόνισε για την βράβευση: "Είναι τιμή για μένα που με επέλεξε ο Π.Σ.Α.Π. να βραβεύσω τον Ιεροκλή Στολτίδη. Είναι τιμή για τον κάθε παίκτη. Καθρέφτης είναι το γήπεδο κάθε φορά. Νομίζω το καλύτερο βραβείο για έναν παίκτη είναι να ανταμοίβεται με βραβεία όπως αυτό που δίνουμε τώρα στον Ιεροκλή. Υπάρχει και ο συνδυασμός της κλήσης του στην Εθνική και γι' αυτό τού δίνω επιπλέον συγχαρητήρια. Μια κλήση για την οποία θα του πω κάλλιο αργά παρά ποτέ".
Από την πλευρά του ο "Ιέρο" ξεκίνησε λέγοντας: "Θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά μου για την τιμή αυτή. Αυτό σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου την προηγούμενη Κυριακή. Είναι τιμητικό για μένα να παίρνω αυτό το βραβείο αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα και να πηγαίνει καλά".
Ερωτηθείς για το πως υποδέχτηκε το γεγονός ότι τον κάλεσε τώρα ο κ. Ρεχάγκελ στην Εθνική, ο έλληνας μέσος δήλωσε: "Δεν περίμενα να έρθει αυτή η κλήση. Δεν είχε έρθει τόσα χρόνια, δεν περίμενα λοιπόν να έρθει και τώρα. Δε θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Θα δούμε".
Για το αν σκέφτεται την τελική φάση το Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είπε: "Όχι, το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό που έχουμε την Κυριακή στην Καλαμαριά".
Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα και ερωτηθείς για το ποια στοιχεία θα κρίνουν τον πρωταθλητή, απάντησε: "Νομίζω η σταθερότητα. 'Οταν μιλάμε για πρωτάθλημα μιλάμε για μια διοργάνωση που κρατάει καιρό και μία ομάδα για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της πρέπει να έχει σταθερότητα στην απόδοσή της και να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Ειδικά στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε μόνο νίκες".
Η φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερη για τον "Ιέρο" καθώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακού, ήρθε και η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Για το γεγονός αυτό ο αμυντικός μέσος των Πειραιωτών τόνισε: "Είναι αρκετές οι τιμές για μένα τον τελευταίο καιρό. Μού πηγαίνουν καλά τα πράγματα στην καριέρα μου".
Σχετικά με το γύρισμα του διαφημιστικού σποτ για την ελληνική καρδιολογική εταιρία, δήλωσε: "'Ηταν ανάμικτα τα συναισθήματα γιατί ήταν για σοβαρό σκοπό. Στην αρχή το διασκεδάσαμε αλλά επειδή είναι για πολύ σοβαρό σκοπό, στη συνέχεια σοβαρευτήκαμε και κάναμε αυτό που έπρεπε".
Ερωτηθείς για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει την νίκη στην Καλαμαριά, ο Στολτίδης υπογράμμισε: "Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. 'Εχουμε δει ότι η ψαλίδα μεταξύ των μεγάλων ομάδων και των μικρότερων έχει κλείσει. Θα πρέπει να αγωνιζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε γιατί μόνο με τα ονόματα και τις φανέλες δεν κερδίζεις. Θέλει μεγάλη προσπάθεια από 'μας σε όλα τα ματς για να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε".
Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο μέσος των ερυθρολεύκων είχε τονίσει πως το θέμα της Εθνικής είχε κλείσει και ερωτηθείς για το αν τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής, ο "Ιέρο" επισήμανε: "Δεν θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος θα δούμε".
;
Γραφτον στο μπεος σου Άκη!
;
Όπως σε έγραφε εσένα τόσα χρόνια Άκη γράφτον κι εσύ
: ( !!!)
,
κωλογερμαναρα...![]()
Bookmarks