Σελίδα 481 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 81181281381431441451461471477478479480481482483484485491501511521531581 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.601 έως 9.620 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δηλαδή όταν χάνουμε από τους ζέλες δίνουμε χαρά στους Έλληνες αδερφούς μας και να μην μας νοιάζει?

Ρε παίδες εγώ αυτές τις λογικές δεν τις πιάνω. Στον αθλητισμό ας μην τα περιπλέκουμε τόσο πολύ τα πράγματα. Βάζουμε μέσα πολιτικές, έθνη, κράτη, ιδεολογίες. Απλά είναι τα πράγματα, γουστάρεις ζέλα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Θρύλο και θες να κερδίζεις. Αν χάσει η ομάδα μου δεν κοιτάω να δω αν έχασα από Κύπριους, Γερμανούς, κομμουνιστές, ακροδεξιούς ή αν ο μπατζανάκης του προπονητή είχε ξάδερφο στο Τρίτο Ράιχ.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (06-10-16), sabar77 (06-10-16)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.223
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.450 φορές σε 20.709 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mestinmageiasou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε εγω προσωπικα θα υποστηριξω την κυπρο. Ομως και η ελλαδα να νικησει το ιδιο θα χαρω. Θα ειναι ενα παιχνιδι νομιζω που οποιος και να νικησει δεν θα με πειραξει και για να ειμαι ειληκρινης επειδη θελω να παω στο ευρο 2018 ρωσσια, η ελλαδα εχει περισσοτερος πιθανοτητες απο την κυπρο, και ειμαι σιγουρος πως στο παιχνιδι μετα στην κυπρο αν ειμαστε αδιαφοροι να εισαι σιγουρος οτι οι 3 βαθμοι για την ελλαδα δεν θα ερθουν με μεγαλη δυσκολια ;)
    Επισης στα ματσ μεταξυ κυπρου ελλαδας δεν θα ηθελα κερκιδες φιλοξενουμενον, πραγματικα.... οταν επεζε ο ολυμπιακος με ερυθρο αστερα τι εγινε? ε κατι τετοιο...και μας συνδεουν νομιζω περισσετερα πραγματα εμας απο οτι 2 συνδεσμους...

Οσο για τον προεδρο του αποελ.... ας λεει οτι θελει, πριν το παιχνιδι μας εγλυφε κτλπ και τωρα νομιζει οτι κρατα το θεο απο τα αρχιδια (οπως λεμε και εμεις εδω)!
    Δεν χρειαζόταν απάντηση, χιουμοριστική ήταν η ερώτηση, γι' αυτό έβαλα και το emoticon. Κύπριος είσαι, εννοείται θα υποστηρίξεις την Κύπρο.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (07-10-16)

Το avatar του χρήστη mestinmageiasou

Περιοχή
    ΛΕΜΕΣΟΣ
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 62 φορές σε 40 μηνύματα
    Ignore User

Μην το λες φιλε, τα τελευταια χρονια ασχοληθηκαν ξαφνικα εδω με την εθνικη... Βασικα μετα την νικη που εκανε πριν 2 χρονια επι της Βοσνιας και 2 καλα ματσ με Ουαλια ξυπνησε λιγο ο κοσμος και πηγε γηπεδο.
    Αν παιζοταν αυτο το παιχνιδι πριν 3 χρονια πιστεψτε ουτε εισητηρια δεν θα παιρναμε για καραισκακη, οι περισσοτεροι θα εμενα ψυρη, πλακα, μπουζουκια κτλπ...
    ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
    ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !

AK-47 Το avatar του χρήστη Vass

Περιοχή
    Thessaloniki
    Thanks
    634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.402 φορές σε 628 μηνύματα
    Ignore User

Στο πλευρό της Εθνικής μας και όχι της Κύπρου θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η αυριανή ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι ο κοινός εθνικός ύμνος κάτι που πιθανόν να ξενίσει όσους ξένους δεν γνωρίζουν ότι είμαστε Έλληνες.

Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί ένα φάρο του Ελληνισμού και των ιδανικών του. Μπορεί μέσα από τις δεκαετίες να έχουν ξεθωριάσει κάποιες αξίες, γεγονός που έφερε πολλών ειδών προβλήματα στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί το Ε των Ελλήνων της Λευκωσίας.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στους Ελλαδίτες διεθνείς αλλά και τους σκαούτερς που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη αλλά η δική μας έγνοια είναι να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση η πραγματική Εθνική μας.

Και υπενθυμίζουμε ότι θα είναι έγκλημα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ αν επιστρέψει τραυματίας ο Πιέρος Σωτηρίου».

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ γι'αυτό το λόγο πάντως τους βγάζω το καπέλο. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (06-10-16)

Thanks
    20.223
    Ignore User

Αστεία ανακοίνωση, συναγωνίζεται άνετα αυτές του Αλαφούζου. Θέλουν να μας πουν τότε βάση της δικής τους λογικής, γιατί υποστηρίζουν κυπριακή ομάδα και όχι κάποια ελληνική; Και βασικά, ποιος τους είπε ότι εκπροσωπούν όλη την Κύπρο κι έχουν βγει τις τελευταίες μέρες, από πρόεδρος μέχρι καθαρίστρια και παίρνουν θέση για όλα; Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι Κύπριοι που θα υποστηρίξουν την Εθνική τους, αυτομάτως δεν είναι Έλληνες ή ντροπιάζουν κάποιον, για να καταλάβω;

Όποιος συγχέει την πολιτική με τον αθλητισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ενδιαφέρεται γι' αυτόν και αποσκοπεί αλλού και καλό θα ήταν να απαλλάξει με την παρουσία του τους πραγματικούς φιλάθλους. Ας άφηναν όλους τους παίκτες στη διάθεση Ελληνικής ομοσπονδίας τότε και να μην σχηματιζόταν άλλη Εθνική, για να μην φτάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι αυτή η ανακοίνωση να εξαφανιστεί με συνοπτικές διαδικασίες απ' το προσκήνιο, πριν πάρει διαστάσεις, κυρίως προς τρίτους και μάλιστα άμεσα θιγόμενους, όπως οι αντίπαλοι μας στον όμιλο.

ΥΓ. Αναφέρομαι αποκλειστικά στην ανακοίνωση και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, όχι για κάποιον που μπορεί να συμφωνεί μαζί τους, κάτι το οποίο είναι δικαίωμα του, όπως και μένα να διαφωνώ. Αυτό για να μην αρπαχτεί κανένας πάλι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 07-10-16 στις 05:32

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Θα βγάλω κι εγω ανακοίνωση αυριο οτι στηρίζω το χεσιμο σε τουρκική τουαλετα, γιατι ειναι πιο υγιεινό.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη mestinmageiasou

Περιοχή
    ΛΕΜΕΣΟΣ
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 62 φορές σε 40 μηνύματα
    Ignore User

Την ανακοινωση την εβγαλαν για να εντυπωσιασουν περισσοτερο οι αποελ πουτρας, και για να δικαιολογισουν τις μαλακιες που μας ειπε ο προεδρος τους.
    Ο Καλυτερος ας και κερδισει και ελπιζω να μην κανουν καμια μαλακια μεταξυ μας οι οπαδοι γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.... ασε που ειμαι σιγουρος πως κατι ανθελληνες εδω ειναι στην γωνια και περιμενουν τυχων μαλακια για να ξεκινισουν τα τροπαρια : οι αδελφοι σας οι Ελληνες τι σας εκαναν κτλπ... ελπιζω να κυλησει σε ομαλα πλαισια και οποιος αξηζει να νικησει!

υ.γ. εγω παντος μετα θα κυκλοφορησω ψυρη, γιαυτο αν εχετε κανενα μαγαζακι να μου προτηνετε .... ;)
    ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
    ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !

AK-47 Το avatar του χρήστη Vass

Περιοχή
    Thessaloniki
    Thanks
    634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.402 φορές σε 628 μηνύματα
    Ignore User

Παναή αν ήταν να παρεξηγιόμαστε με το παραμικρό εγώ έπρεπε να είχα φύγει εδώ και καιρό! Είναι υγιές να διαφωνούμε γιατί μόνο έτσι μπορώ και εγώ και εσύ να σκεφτούμε πως κάπου ίσως έχουμε λάθος! Σεβαστή η άποψή σου φυσικά και καλά κάνεις και τη λες. Όσο για τον αδερφό Κύπριο από τη Λεμεσό, άμα μπεις και δεις τα σχόλια κάτω από τις δηλώσεις του Γιαννιώτα στα αθλητικά site θα καταλάβεις πόσο άθλιοι είμαστε τόσο οι Ελλαδίτες όσο και οι Κύπριοι. Όταν σπούδαζα στα Γιάννενα, γνώρισα Κύπριους πολύ πιο σωστούς από πολλούς Ελληνάρες και για μένα η Κύπρος είναι - συνειδησιακά τουλάχιστον - κομμάτι αυτού που αποκαλώ πατρίδα. Δε βλέπω διαφορά ανάμεσα σε οποιαδήποτε Κυπριακή ομάδα και κάποια που παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν η Κάρντιφ μπορεί να παίζει στην Τσαμπιονσιπ δε βρίσκω γιατί και ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, ο Απόλλων ή οποιαδήποτε άλλη Κυπριακή ομάδα δε θα μπορούσε να παίζει και αυτή στο Ελληνικό. Τέλος πάντων για να μην μπαίνω στα πολιτικά και να μην το κουράζουμε πολύ, ναι μακάρι να γίνει ένα καλό ματς χωρίς παρατράγουδα.

Υ.γ. μπαίνω στρατό το Νοέμβρη και λέω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ.

No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (07-10-16)

Thanks
    20.223
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Vass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παναή αν ήταν να παρεξηγιόμαστε με το παραμικρό εγώ έπρεπε να είχα φύγει εδώ και καιρό! Είναι υγιές να διαφωνούμε γιατί μόνο έτσι μπορώ και εγώ και εσύ να σκεφτούμε πως κάπου ίσως έχουμε λάθος! Σεβαστή η άποψή σου φυσικά και καλά κάνεις και τη λες. Όσο για τον αδερφό Κύπριο από τη Λεμεσό, άμα μπεις και δεις τα σχόλια κάτω από τις δηλώσεις του Γιαννιώτα στα αθλητικά site θα καταλάβεις πόσο άθλιοι είμαστε τόσο οι Ελλαδίτες όσο και οι Κύπριοι. Όταν σπούδαζα στα Γιάννενα, γνώρισα Κύπριους πολύ πιο σωστούς από πολλούς Ελληνάρες και για μένα η Κύπρος είναι - συνειδησιακά τουλάχιστον - κομμάτι αυτού που αποκαλώ πατρίδα. Δε βλέπω διαφορά ανάμεσα σε οποιαδήποτε Κυπριακή ομάδα και κάποια που παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν η Κάρντιφ μπορεί να παίζει στην Τσαμπιονσιπ δε βρίσκω γιατί και ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, ο Απόλλων ή οποιαδήποτε άλλη Κυπριακή ομάδα δε θα μπορούσε να παίζει και αυτή στο Ελληνικό. Τέλος πάντων για να μην μπαίνω στα πολιτικά και να μην το κουράζουμε πολύ, ναι μακάρι να γίνει ένα καλό ματς χωρίς παρατράγουδα.

Υ.γ. μπαίνω στρατό το Νοέμβρη και λέω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ.
    Εγώ με το ιστορικό που έχω εδώ στο φόρουμ είμαι αναγκασμένος να το αναφέρω συνεχώς. Γιατί ενώ ποτέ δεν έχω διάθεση να επιτεθώ σε κανέναν, τα γραπτά μου παραδέχομαι ότι φαίνονται "κάπως", οπότε δεν έχω άλλη λύση. Τώρα γι' αυτά που λες για τους Κύπριους, δεν διαφωνώ σε κάτι κι ούτε θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση που ξεφεύγει απ' τον αθλητισμό. Κάπου μ' έχασες. Αυτό που λέω είναι ότι για τους τρίτους, είναι ένα διαφορετικό κράτος, που έχει την δική του Εθνική ομάδα. Το αν μιλάμε την ίδια γλώσσα, ή αν συμπαθιόμαστε δεν τους απασχολεί καθόλου και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να απασχολεί ούτε εμάς. Αυτό που εξαφάνισαν την μία απ' τις 2 ομάδες και λένε ότι υπάρχει μόνο μία, "η πραγματική Εθνική μας", δεν μπορώ να το περιγράψω πόσο ηλίθιο -για μένα τουλάχιστον- είναι.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

To οτι ο Χρηστος υποστηριζει τουρκους και οτι δεν πρεπει να μας κανει εκπληξη αν αρχισει να τραγουδαει σε λιγο καιρο τον υμνο της φενερμπαχτσε,δεν κανει σε κανεναν εντυπωση βλεπω.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (07-10-16)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ με το ιστορικό που έχω εδώ στο φόρουμ είμαι αναγκασμένος να το αναφέρω συνεχώς. Γιατί ενώ ποτέ δεν έχω διάθεση να επιτεθώ σε κανέναν, τα γραπτά μου παραδέχομαι ότι φαίνονται "κάπως", οπότε δεν έχω άλλη λύση. Τώρα γι' αυτά που λες για τους Κύπριους, δεν διαφωνώ σε κάτι κι ούτε θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση που ξεφεύγει απ' τον αθλητισμό. Κάπου μ' έχασες. Αυτό που λέω είναι ότι για τους τρίτους, είναι ένα διαφορετικό κράτος, που έχει την δική του Εθνική ομάδα. Το αν μιλάμε την ίδια γλώσσα, ή αν συμπαθιόμαστε δεν τους απασχολεί καθόλου και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να απασχολεί ούτε εμάς. Αυτό που εξαφάνισαν την μία απ' τις 2 ομάδες και λένε ότι υπάρχει μόνο μία, "η πραγματική Εθνική μας", δεν μπορώ να το περιγράψω πόσο ηλίθιο -για μένα τουλάχιστον- είναι.
    Ρε φιλε ειναι απλο νομιζω, αυτοι θεωρουν πως ειμαστε ενα εθνος. Το λεω οσο πιο απλα μπορω να το πω, χωρις να αρχισω να φλυαρω. Εγω διαφωνω, αλλα δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mestinmageiasou Εμφάνιση μηνυμάτων
    ασε που ειμαι σιγουρος πως κατι ανθελληνες εδω ειναι στην γωνια και περιμενουν τυχων μαλακια για να ξεκινισουν τα τροπαρια : οι αδελφοι σας οι Ελληνες τι σας εκαναν κτλπ... ελπιζω να κυλησει σε ομαλα πλαισια και οποιος αξηζει να νικησει!

υ.γ. εγω παντος μετα θα κυκλοφορησω ψυρη, γιαυτο αν εχετε κανενα μαγαζακι να μου προτηνετε .... ;)
    Ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι εντείνουν τις πιέσεις για χειρότερο σχέδιο Αναν για να γλυκάνουν τους κουμπάρους λόγο στήριξης στους Κούρδους. Καλό είναι να έχουμε όλοι τον νου μας για προβοκάτσιες...

Δεν υπάρχει Κύπρος. Μόνο Ελλάδα και Ελληνες. Τα υπόλοιπα είναι ιδιαιτερες μας πατρίδες. Υπέροχο νησί, καλοί άνθρωποι, γυναίκες με γ κεφαλαίο. Ενα ωραίο νησί με λίγα λόγια
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Thanks
    20.223
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φιλε ειναι απλο νομιζω, αυτοι θεωρουν πως ειμαστε ενα εθνος. Το λεω οσο πιο απλα μπορω να το πω, χωρις να αρχισω να φλυαρω. Εγω διαφωνω, αλλα δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι εντείνουν τις πιέσεις για χειρότερο σχέδιο Αναν για να γλυκάνουν τους κουμπάρους λόγο στήριξης στους Κούρδους. Καλό είναι να έχουμε όλοι τον νου μας για προβοκάτσιες...

Δεν υπάρχει Κύπρος. Μόνο Ελλάδα και Ελληνες. Τα υπόλοιπα είναι ιδιαιτερες μας πατρίδες. Υπέροχο νησί, καλοί άνθρωποι, γυναίκες με γ κεφαλαίο. Ενα ωραίο νησί με λίγα λόγια
    Και ξαναρωτάω εγώ, μπορείτε να μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά με τον αθλητισμό και το συγκεκριμένο παιχνίδι;

Thanks
    20.223
    Ignore User

Ρεεεεε μας βλέπουνε ρεεεεε! Καθαρίζει νωρίς η μία και μοναδική αληθινή Εθνική.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Ωραίος ο κύπριος τερματοφύλακας. Τέτοια πάσα ούτε στα φιλικά 5x5 χαχαχα!!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    20.223
    Ignore User

Αυτός ο Κάστανος μου άνοιξε την όρεξη για κάστανα. Κάνει και κρύο.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Μμμμ, δεν είναι κακή η ιδέα σου. Έχω και το τζάκι αναμμένο, ψήνω λίγα στα γρήγορα και επανέρχομαι.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (07-10-16)

Thanks
    20.223
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μμμμ, δεν είναι κακή η ιδέα σου. Έχω και το τζάκι αναμμένο, ψήνω λίγα στα γρήγορα και επανέρχομαι.
    Εεεε όχι! Εγώ δεν έχω. Και θα μου κλέψεις την ιδέα και θα τα φας μόνος σου; Ντροπή σου.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (07-10-16)

Thanks
    20.223
    Ignore User

Σαν σύνολο και πάθος η Εθνική, έχει αρχίσει να θυμίζει ξανά εποχές Ρεχάγκελ κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ταλέντο και εμπειρία έχουν σχεδόν όλοι, αφού αγωνίζονται σε κορυφαίους συλλόγους με μεγάλη πίεση και απαιτήσεις, οπότε το μέλλον στην προκριματική φάση μοιάζει επιτυχημένο. Αν κρατήσουμε αυτό το επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια, το Βέλγιο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την πρωτιά.

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Faithful (07-10-16), Rena (08-10-16)

Σελίδα 481 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 81181281381431441451461471477478479480481482483484485491501511521531581 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές