Faithful (01-04-21)
τζαβελας μαυριας παπαδοπουλος κτλ 2021
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (01-04-21)
Να είσαι σίγουρη - δεν έχει κανένας διάθεση να διακωμωδήσει τη διοργάνωση αφήνοντας ένα τέτοιο αίσχος να φτάσει σε τελική φάση...
Άσε που και αγωνιστικά είναι ανέφικτο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (01-04-21)
drizzt (01-04-21)
Δυστυχώς φαίνεται δεν υπάρχουν επαρκείς ποιοτικές λύσεις σε 'Ελληνες παίχτες ή στους παίχτες που επιλέγει ο προπονητής τελοσπάντων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργθεί μια ισχυρή ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες την πρόκριση.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
voskos_7 (01-04-21)
Ιάκωβε, αντικειμενικά, στις μόνες θέσεις που υπάρχει πραγματική ανεπάρκεια είναι αυτή του δεξιού μπακ και του φορ, γιατί οι διαθέσιμες λύσεις είναι προς συζήτηση ως προς την ετοιμότητα. Το πρόβλημα είναι ότι φεσωνόμαστε επιλογές και σε άλλες θέσεις που θεωρητικά υπάρχει μία σχετική επάρκεια, με αποτέλεσμα το σύνολο να παρουσιάζεται δυσλειτουργικό.
Εκτός του ότι βλέπεις κάτι Μαυρίες να καλούνται από τη μέση του πουθενά, έχεις και μία εντεκάδα στην οποία νοιώθουν υποχρεωμένοι κάποιοι να χωρέσουν Μάνταλο, Φορτούνη, Μπακασέττα και λείαν συντόμως και Πέλκα, στην ίδια ενδεκάδα.
chainsaw (01-04-21), drizzt (01-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-04-21)
Ένας από τους λόγους που παρουσιάσαμε μια σοβαρή εθνική επί Ρεχάγκελ και Σάντος είναι πως γράφανε στα παπάρια τους τελείως το ποιούς πρέπει να βάλουν και κάνανε το δικό τους. Όσο έχεις προπονητές χωρίς προσωπικότητα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (01-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-04-21), panahs7 (01-04-21)
Ακριβώς. Αν ο Μαρτίνς δεν είχε ισχυρό χαρακτήρα και άκουγε τον μέσο γκάμπρο, την είχαμε πουτσίσει. Αν και η Εθνική δεν θα λειτουργήσει ποτέ ανεξάρτητα, δεν υπάρχει η καθημερινή επαφή για 9 μήνες όπως στους συλλόγους, ενώ ξέρουμε και ποιοι την διοικούν. Από άτομα που έφεραν τον Αναστασιάδη και έδιωξαν τους 3 καλύτερους στόπερ που είχε ποτέ η Εθνική, περιμένουμε εμείς χαϊρι.
drizzt (01-04-21), Faithful (01-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-04-21)
Τελικά το βρήκε το πρόβλημα ο γκουρού Μανωλίδης. Φταίει που δεν καλείται στην εθνική ο Κίτσιου.
Θα κάνω τον κακό, αλλά και με Ρεχάγκελ καλούνταν παίκτες που δεν είχαν ομάδα: Μπορεί μετά το 2006, αλλά γινόταν...
Χαριστέας, Μπασινάς...
Και με Σάντος είχαμε τον Τζιόλη...
Ο λαός της συμπρωτεύουσας περιλαμβάνει αρειανούς, ηρακλειδείς και πολλούς οπαδούς άλλων ομάδων και αυτοί δεν έχουν βγάλει ανακοινώσεις για την Εθνική ως ανεπιθύμητη. Ο Ζαγοράκης ήταν αρχηγός και ο πιο πολύτιμος παίχτης της Εθνικής όταν σηκώσαμε την κούπα, θα είναι μεγάλη αποτυχία αν η Εθνική δεν λειτουργήσει σε διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που επέβαλε η πρώην διοίκηση.
drizzt (01-04-21)
drizzt (02-04-21)
Καλά έκανες... Δε θυμόμουν εκείνη τη στιγμή ότι όταν πήγαμε στην Ουκρανία δεν είχε ομάδα...
drizzt (02-04-21), giovanni#10 (01-04-21)
panahs7 (02-04-21)
Εκεί ακόμα Τζαβέλλα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Mπήκε ο ηγέτης της βελγικής επίθεσης. Θα μας καρφώσει 2 μπαλίδια τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks