Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο βέβαια, μαθηματικού ενδιαφέροντος: να κερδίσει η Ολλανδία την Σουηδία με σκορ 7-1 (ή και μεγαλύτερο). Οπότε μπαίνει στα μπαράζ η Ολλανδία και λογικά πάει στους ισχυρούς. Αλλά αυτό είναι επιστημονική φαντασία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Υπαρχει και αλλο ενα σεναριο.
Ζουλαει το ζορικο το γκομενακι που λεγεται Βαρκα ο Θρυλεων και ολα τα αλλα τα ξεχναμε!
Τι ωρα σήμερα;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
21.45.
Faithful (10-10-17)
Και να μην κερδίσουμε λέει...![]()
Διάβασα ο επιθετικός τους είναι συνοριοφύλακας, ενώ παίζει κι ένας ηλεκτρολόγος.
Μηχανικός ή τεχνίτης?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Νομίζω μάστορας είναι ο άνθρωπος .
edit.μηχανικός τελικά
Τζόρνταν Πέρες… τερματοφύλακας (πυροσβέστης)
Ντέιβιντ Αρτέλ… σέντερ μπακ (διευθυντής μαρίνας σκαφών)
Ρόι Τσιπολίνα… σέντερ μπακ (υπάλληλος τελωνείου)
Τζόζεφ Τσιπολίνα… αριστερός μπακ (ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου)
Σκοτ Γουάισμαν… δεξιός μπακ (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής)
Ράιαν Κασκιάρο… αμυντικός μέσος (αστυνομικός)
Ράφαελ Μπάντο… μέσος box to box (αποθηκάριος)
Λίαμ Γουόκερ… επιτελικός (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής)
Μπράιαν Πέρες… αριστερός μεσοεπιθετικός (ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος)
Λι Κασκιάρο… δεξιός μεσοεπιθετικός (αστυνομικός)
Κάιλ Κασκιάρο… σέντερ φορ (ναυτιλιακός πράκτορας)box to box γράφουν για τον αποθηκάριο!![]()
differance (10-10-17)
Aυτά είναι τα κανονικά τους ονόματα ή τα έβγαλες από το μυαλό σου?![]()
estai (10-10-17)
19 επίσημα παιχνίδια λέει έχει το Γιβραλτάρι, σε 2 προκριματικές φάσεις και μετράει 19 ήττες με 5 γκολ ενεργητικό και 99 παθητικό.Στην κυριολεξία ομάδα επιπέδου τοπικού. Κανονίστε...
Κλασσικα φλυαροι και αν μας το φορεσουν τρεχατε ποδαρακια μου...
Καλή φάση πάντως οι Γιβραλταριανοί. Καυλαντίζουν σε κορυφαίο επίπεδο και ζμπούτσα τους. Όπως εμείς μαζευόμαστε και πάμε για 5x5, αυτοί παίζουν κόντρα σε Αζάρ, Λουκάκου και λοιπούς.![]()
Μπραβο ρε!
Άντε να φύγει το άγχος.
Etsi
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στο ημίχρονο:
- Πορτογαλία - Ελβετία 1:0
- Γαλλία - Λευκορωσία 2:1
- Ολλανδία - Σουηδία 2:0
Τον Μήτρογλου βαριέμαι να τον βλέπω. Αγγαρεία το βλέπει ο τυπάς.
Ομαδα επιπέδου Γιβραλντάρ...
There is a Dude in town
Βαριέται, δείχνει εκτός τόπου και χρόνου αλλά το γκολ το έχει ο διεμφ...., εεε, μπούστης.
Bookmarks